Przecież to przyjaciel Tabisza . Mówiłem że to zderzak i karierowicz a na dodatek kłamca. Gdzie szkółka gdzie zmiany. Ciekaw jestem co teraz powiedzą Ci co go namaścili. Brawo Panowie.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
kłamca ? to dosyć ciężki zarzut.
udowodnij to, a jeżeli nie potrafisz, to musisz to odszczekać.
ps.
z noszami za Ciebie nie biega, skąd więc ta niechęć?
AlexMateczny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przecież to przyjaciel Tabisza . Mówiłem że to
> zderzak i karierowicz a na dodatek kłamca. Gdzie
> szkółka gdzie zmiany. Ciekaw jestem co teraz
> powiedzą Ci co go namaścili. Brawo Panowie.
Dociera do Pana, że właśnie zjadł Pan własny ogon? Doszliście do ściany kolego Ch. i P.
sory [b]Picia[/b] ale Radomir sam przyznał że nie brał udziału w podpisywaniu kontraktu z Kraksportem więc nie można mu tego przypisać.
osobiście uważam że zatrudnienie Radka było tylko po to aby zamknąć nam usta w sprawie JT. tyle w temacie.
Ja nic nie muszę udowadniać kolega. "Zderzak" wie dlaczego.
Mógłbyś nam wytłumaczyć co sie do kur.wy nędzy dzieje w tej naszej Cracovii????
Czy profesorek zamknął ci gębe na klucz???
Chcesz dalej coś dla Cracovii robić akceptując taki sposób rządzenia przez nieomylnego?????
Dobrze było,żeby R.Szaraniec wypowiedział się na temat swojej pracy w Cracovii.Wiem,że obejmując stanowisko Dyrektora Zarzadzającego a póżniej V-ce Prezesa chciał aby w klubie powstał zalążek pionu sportowego,skautingu,pracy z młodzieżą /jak to wygląda obecnie widać/.
"CHCIEĆ A MÓC" - to są dwie różne rzeczy !!!!.Jak można to zrealizować, przy "ZARZĄDZAJĄCYM DUECIE JT + JF" KTÓRY PRZEZ OSTATNIE LATA doprowadził do tej degrengolady, przede wszystkim w Sekcji Piłki Nożnej i nie przyjmuje żadnych krytycznych uwag do swoich działań !!!!
Pewnie usłyszymy,że na to potrzeba czasu,ale nie wiem czy tego czasu wystarczy,bo JF + JT już go wystarczająco zmarnowali.
Krótka piłka CO ZROBIŁ SZARANIEC przez ten czas jak został [b]CZŁONKIEM[/b] ZARZĄDU.
Oczywiście, że część winy za spadek ponosi Szaraniec. Zamiast mrzonek od pół roku o szkółkach i budowie drugiej Barcelony, powinien zrobić wszystko, by Cracovia nie spadła, czyli zadbać o sensowne wzmocnienia. Tak, dbanie o wyniki sportowe to jego działka, tak publicznie mówił Prezes, a on temu nie zaprzeczał. W wielu wywiadach Szaraniec mówił o transferach, on firmuje to co zostało ściągnięte. Nie umiał sam sensownie tego przeprowadzić, bo po prostu nie zna się na piłce, nie ma kontaktów itd, powinien zatrudnić dyrektora sportowego. Jeśli szuka takiego na lata i wybór musi być staranny, to powinien zatrudnić szybko takiego na pół roku, który by pomógł w utrzymaniu, a po pół roku, po prostu go wyrzucić i zatrudnić tego, którego po tych nieludzko długich przemyśleniach wyszukał. Dostając konającego pacjenta, trzeba zadbać o podtrzymanie jego funkcji życiowych, a nie myśleć o tym do jakiego chirurga plastycznego go skierujemy, na usuwanie blizn, czyli nie śnić o pionach sportowych, tylko przyłożyć się do wzmocnienia drużyny przed walką o utrzymanie, bo w natłoku kontuzji i kartek ławka jest i była przerażająco pusta. Zamieszanie z Cierzniakiem i Gąsińskim kto spowodował ? Nie mógł tego przeciąć karząc Gąsińskiego w inny sposób, tak by mógł zagrać z Górniekiem ?
Są za to LED`y, będzie super profesjonalnie w 1 lidze. Oczywiście zauważam, że coś drgnęło, ale to jakieś marginalne sprawy, jest lepiej z marketingiem, promocją Cracovii, ale załóżmy, że nawet dzięki jego staraniom, zdobył 500 osób, które zaczęły chodzić na mecze, ile stracimy przez spadek ? Taki to sukces.
Padły tu mocne słowa i oskarżenia pora by Radek się wypowiedział .
Ja mu napisałem tez pewne rzeczy wprost i piszę jeszcze raz .Radek jak nie masz wpływu na kluczowe sprawy i Filipiak z Tabiszem dalej ,,zarządzają'' TO ZREZYGNUJ I NIE FIRMUJ TEGO DZIADOSTWA SWOIM NAZWISKIEM.
Wtedy dla nas sytuacja będzie jasna i klarowna mamy okupantów z którymi musimy walczyć.
Radek niestety na piłce się nie zna i padł na tym polu.Jak rozmawiałem z nim w styczniu na treningu Noworocznym mówiłem mu wprost musisz przekonać Filipiaka że potrzebne są 3-4 konkretne wzmocnienia by się utrzymać (przede wszystkim do środka pomocy).Powiedziałem mu Radek konkurencja nie śpi i nawet taki ŁkS zrobi wszystko by nie spaść.
Powzmacniali się wszyscy ,a najbardziej Lubin .
Wydaje mi się że bardzo złe dla nas były X z Legią i Koroną w Warszawie .Uśpiły czujność nie tylko Radka ,ale Filipiaka bo sądzili że jakoś to będzie czyli Łks albo nie wystartuje albo będzie dostarczycielem punktów i drugi się do spadku znajdzie -typowany był przez Radka Bełchatów .Ja mu mówiłem że ten mimo kłopotów z kasą jest piłkarsko mocny.
Tu niestety Radku miałem rację z oceną powagi sytuacji .Nawet daj daje mają 4 pkt więcej od nas.
I jeszcze sprawa która była wielokrotnie drążona i tu na forum i w rozmowie bezpośredniej .Szybki wykup Hoska i przedłużenie kontraktu z Suvorovem .Do tej pory ani widu ani słychu !!!
Aleks ma kontrakt do 12 .2012 i mało prawdopodobne by chciał grać w 1 lidze .Jakbyś przedłużył kontrakt w przerwie to nawet jak by chciał odejść Cracovia by zarobiła .Teraz możemy liczyć nie na kasę ...a żetony.
Co do Hoska podobna kwestia ...mieliśmy czas i teraz może się okazać że w obliczu spadku piłkarz nie będzie chciał grać u nas lub nie będzie kasy na wykup.Stracimy kupę kasy bo można by było na nim zarobić w przyszłości ,a przede wszystkim świetnego stopera .Widać po liczbie straconych goli jak go brak.
To, czy Radomir coś zrobił czy nie zrobił, mógł czy nie mógł, jest w tej chwili naprawdę mało istotne. Istotne jest to, że Procesor swoim genialnym posunięciem sprawił, że część ludzi winą za spadek oraz gównem w którym tkwimy od iluś lat, obarcza gościa który w Zarządzie Klubu jest od... 36 dni!
Oczywiście 36 dni oficjalnie.
Strasznie Aleks za wszelką cene chcesz obsmarować Radka gównem na forum tak zeby wszyscy wiedzieli i bardzo jestes cięty na niego. Jak tak bardzo Ci brakuje tych noszy to idź na SOR.
AlexMateczny Napisał(a):
> Oczywiście 36 dni oficjalnie.
Nie zmienia to faktu ,że obarczać RMszara (jak bardzo byś się z nim nie pokłócił o nosze itp.)
nie da się obarczać wina za totalnie jak się okazuje chora sytuacje w Klubie.
Najwiekszym błedem Radka było wchodzenie w Klub SAMEMU bez co najmniej kilku ludzi ,którzy
objeliby kluczowe funkcje...zwłaszcza mocnych kandydatów na pozycje sportowe...
...a tak okazaliśmy się z BEZ WĄTPIENIA winy nieudolności zarzadzających JEDYNYM chyba w historii Klubem ,który przystepował do zimowych przygotowań do walki o utrzymanie BEZ NAWET JEDNEJ OSOBY która znałaby się na futbolu na odpowiedzialnych funkcjach:( [no niech Wam bedzie zdaniem dr Majewskiego Pasieka na futbolu sie zna :D ]
...
Jak czytam ostatnie strony tego wątku to mnie normalnie krew zalewa.
Problemem tego klubu jest nie tylko korporacyjny okupant, ale także tzw. środowisko.
Tylu bzdur co tutaj powypisywano nie widziałem już dawno.
Pomijając kilka rozsądnych wpisów starych forumowiczów na przemian wypowiadają się tu jacyś geszefciarze spod ciemnej gwiazdy (na dodatek o kilku nickach), osoby nie mające zielonego pojęcia o tym co się dzieje w klubie oraz forumowy Stańczyk.
Środowisko kibicowskie jest słabe z dwóch powodów. Z wielkim trudem wyłoniło ze swoich szeregów dyrektora zarządzającego, a jak już złożyło w nim swoje nadzieje (w misji niemal niemożliwej) to różne mendy od samego początku zaczęły mu rzucać kłody pod nogi. Jak my mamy walczyć o Cracovię jak sami w swoim środowisku jesteśmy tak podzieleni?
Zawsze będziemy tkwić w bagnie po uszy jeśli z naszej strony nie będzie jakiejś konstruktywnej działalności.
Umiecie tylko napieprzać, mieszać z błotem, oczerniać i krytykować. Własne miejsce na parkingu klubowym jest warte dla Was tego by opluć drugiego człowieka.
Jak pierwszy raz zalogowałem się na tym forum, to byłem w pozytywnym szoku, jak wielki intelektualny potencjał może być w kibicowskiej braci. Teraz po latach zostało tylko szambo i prywata.
Radek trzymaj się i p.i.e.r.d.o.l. ich wszystkich. Historia przyzna Ci rację.
Ale czy ktokolwiek wierzy w to że Radek potrafi zmienić Filipiaka????
Nic nie zrobi jak Filipiak sie nie zmieni a jeszcze na dodatek to jego zrobią winnego całej sytuacji.
Chory układ z tym Filipiakiem, jesteśmy w dupi.e.
Nawet 10 Radomirów nic nie zrobi jak Janusz nie zacznie rozumieć że to wszystko przez niego .
Mnie tylko dziwi że "góra" z naszych ulicznych wojowników ma wyjebane na całą tą sytuacje. A tylko oni mogą pociągnąć tłumy za sobą.
Przecież nie Szaraniec mnie wypierdolił tylko Tabisz to po pierwsze a po drugie wreszcie sobie mecz oglądam spokojnie. I za to dziękuję ma to swoje zalety.
Piękny popis frustracji i zawiści w wykonaniu Alexa z Matecznego.
sterby Napisał(a):
>
> Radek trzymaj się
Dokładnie! RADEK TRZYMAJ SIĘ!!!!
awaria Napisał(a):
> Ale czy ktokolwiek wierzy w to że Radek potrafi
> zmienić Filipiaka????
> Nic nie zrobi jak Filipiak sie nie zmieni a
> jeszcze na dodatek to jego zrobią winnego całej
> sytuacji.
> Chory układ z tym Filipiakiem, jesteśmy w
> dupi.e.
>
> Nawet 10 Radomirów nic nie zrobi jak Janusz nie
> zacznie rozumieć że to wszystko przez niego .
>
> Mnie tylko dziwi że "góra" z naszych ulicznych
> wojowników ma @#$%& na całą tą sytuacje. A
> tylko oni mogą pociągnąć tłumy za sobą.
odpowiem bardzo spokojnie jako wywołany " to tablicy"- pociągnąc Awaria to Ty możesz (nie powiem co...),za sznurki tutaj ciagnąć nie będziesz,fermentu też tu siał nie będziesz ani decyzji personalno - strategicznych tez nie będziesz podejmował,nikt ci się nie będzie tłumaczył
....ZWŁASZCZA RADOMIR!!! OD KTÓREGO MACIE SIĘ ODJ.........(rada nadzorcza się kur...wa zebrała nad konającym będą się kłocić czy krwi upuścić czy bańki postawić)- Sterby dobrze Wam napisał-PRYWATA i nic więcej!!!! Wasze posty nie wnoszą nic!!! powtarzam NIC konstruktywnego do obecnej sytuacji........macie problem? WIELICKA!!!! pokój otwarty zawsze dla kazdego kibica Cracovii...idźcie zapytajcie Szarańca - JAK MU POMÓC,a nie pomyje wylewajcie na chłopaka
P.S. Przypominam Wam również (może Mama nie mówiła) Brudy pierzemy we własnym domu a nie na forum publicznym,macie privy...co chcecie udowodnić szkalująć człowieka którego sami poparliśmy kilka miesiecy temu?WSTYD!!!!
ROMA LOCUTA EST CAUSA FINITA EST!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)