Jako że temat podobny to zadam pytanie.
Gdzie do jasnej cholery zniknął z tego działu wątek ''wnioski, porady itd. dla prof. Filipiaka'' ? Liczył prawie 100 stron i rad byłbym go znowu widzieć.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
W nowy rok wchodzimy z czysta karta:D
5 dni później
Bardzo ciekawy wywiad z Radomirem w Dzienniku Polskim:
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sport/pilka-nozna/1202297-cracovia-placi-na-biezaco-co-w-polsce-nie-jest-oczywiste.html,0:pag:3,0:pag:1#nav0
5 dni później
Rozłożone ręce Radomira na załączonej fotce - bardzo wymowne.
Takie zdjęcie wybrali w gazecie, mogli wybrać zapewne inne, jak np. zagrywa piłkę Prezydent. A tu akurat chodziło o to, że piłkarze czekali, aż zaczniemy, a my czekaliśmy na sygnał od TVP Kraków, że już nagrywają. Poza tym nawet się uśmiecham na tym zdjęciu. :D
widocznie jest powód ;)
Chwostek - kolejny co błysnął :) Życie to nie Football Manager.
Co do foto: nie wydaje mi się, żeby akurat tak rozłożone ręce wskazywały na to, co masz Chwostek na myśli. Ja bym się skupił na władczo postawionej stopie na piłce, co mówi: ja tu rządzę;)
ja sądzę że to prowokacja pismaków, jest tyle innych zdjęć z treningu i akurat takie dali, to ośmiesza nowego naszego dyrektora Szareńca i wogle Cracovie
Taaa - Seba nie prowokuj...
....takie formulowanie zdania cos mi ,a raczej kogos mi przypomina.
Trzeba Dyrektorowi pogratulować pierwszego transferu do klubu. Myślę, że Budzik to będzie strzał w dziesiątkę :)
4 dni później
Naprawde mysle ,ze jestes takim dobrym duchem Cracovii... Transfery spokojnie przeanalizowane i choc bez wielkich nazwisk to wielkie wzmocnienia - tu mam taka duza nadzieje ,jak kazdy Pasiak i Ty. Choc bys nie przyczynil sie do tego -to cos czuje ,ze pozbywamy sie "klatwy" przy Tobie....
Chłopie, już Twoja obecność w Klubie jest odczuwalna! Gratuluję. Oby tak dalej.
Podpisuje sie pod Izbikiem.Obys Ty byl tym zbawicielem i dobrym duchem ktorego brakowalo nie tylko w zespole ale mysle ze w calym klubie!!!
p.s zaraz ktos napisze ze emigranci to i tamto...
Emigranci to i tamto.
:D
nie- mimo wszystko trzymamy poziom i wielu nas szanuje :)
edit;
ZA WIELU ZNAMY
BY NAM DUPE OBRABIALI
:D
Spokojnie, jak coś pójdzie nie tak, to mnie tu wszyscy zaraz zje...dzą.
A jeśli chodzi o transfery to naprawdę nad tym pracuje zespół. I, wierzcie lub nie, ale tak tu wyklinany Tabisz ma wcale niemały w nie wkład. Poza tym parę rzeczy pozytywnych jeszcze kibiców czeka przed rundą. Taką mam nadzieję.
A we wtorek wszyscy, którzy mogą- na hokej! Gramy z Podhalem.
zawsze uważałem, że Tabisz W PRACY jest ok :)
Ian chyba w sobotę ostro pobalowałeś kolego?.W przemianę ze złego Jakuba na dobrego nie wierzę .
To nie ta pora kolego- bajki są o 19 .
a co to znaczy zły ? Błędy ? Znajdź takiego, co ich nie popełnia ;) Szaraniec, też je popełni - mniejsze lub większe, ale na 100% nie wszystko mu się uda :) Tak jest po prostu w życiu. Tabisz nie jest LUBIANY ze względu na osobowość, zły przekaz, złe tłumaczenie niepopularnych swoich decyzji, "dupochron" JF, a to jest inna para kaloszy ;)
Radomir pisze, że zasuwa gość i to jest dla Cracovii chyba ok ? ;)
Mając wybór: wierzyć komuś kto widzi sposób pracy JT, lub komuś kto wierzy, że zna odpowiedzi na wszystkie pytania, normalny człowiek wybierze oczywiście to pierwsze. A że potter dalej będzie ciągnął swój styl, cóż... taki jego urok.
A do Radomira mam tylko jedną prośbę - nie przegapić sprawy Hoska, nawet jeśli wykup wiązałby się z wydaniem większej kwoty, bo chyba warto. To najlepszy stoper jaki się w ostatnich latach pojawił w klubie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)