Nie, tylko ty i Diego8
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Zepsuję zabawę :D
19Pasiak06 - jest różnica między dyrektorem sportowym a zarządzającym ;)
Powodzenia w trudnej pracy :) Trzymam kciuki za "nowe" rozdania w Cracovii, wierzę głęboko w sukces i apeluje do forumowiczów o CZAS dany nowym ludziom. To nie jest tak, że jak Szaraniec jest w klubie, to kopacze będą mieli nagle super wydolność i rozperdzielą wkrótce Legię w Warszawie, o Bełchatowie wcześniej to nawet nie wspominam - to z urzędu ;) Budowa pionu, który ma dać rezultat sportowy, musi potrwać.
dyrektor zarządzający =/= dyrektor sportowy....nie mylić pojęć. Ciekawi mnie, czy podanie błędnej informacji na Teraz Pasy, wynikało ze świadomego kłamstwa, prowokacji czy braku wiedzy świadczącej o nieudolności pracujących (?) tam osób :(
Powodzenia Radomirze :) Twój sukces, to moja radość, bo Cracovia wiele dla mnie znaczy :)
oficjalne stanowisko klubu
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/zmiany_w_strukturze_zarzadzania
Swietna wiadomosc, wielkie dzieki Profesorze, gratulacje Radomir !
Gratulacje rmszar i życzę powodzenia
Brawo! Idzie lepsze...
Lubu - dubu!
Lubu - dubu!
Niech zyje nam - dyrektor zarzadzajacy naszego klubu!
Nieeeeeeeeech zyje naaaaaaam!
Tu juz bez mojego falszowania:
http://www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40
PS. Szanowny Panie Dyrektorze Zarzadzajacy: wiem, ze sie Pan na mnie o ten post nie pogniewa:) Powodzenia, 3mam kciuki, dasz rade Chlopaku! Z reszta, po co sie bede powtarzal...
Twixxx ja cię proszę nie śpiewaj już nic.
Powodzenia!!
Teraz by się przydał wątek "Wnioski do Rmszara", albo "Rmszar - koncert życzeń":D
A już całkiem serio:
Powodzenia!!!
Ogromnie cieszy ta wiadomość. Już jakiś czas temu plotki na ten temat były, teraz wreszcie jest oficjalnie. Radku powodzenia !!! Choć jeśli będziesz takim dobrym dyrektorem jak prawnikiem, to i bez powodzenia Ci się uda.
PS. Mam nadzieję, że uda Ci się jeszcze na UJ wpaść coś mądrego do szarych studenciaków prawa powiedzieć:)
Powodzenia z całego serca życzę :) wreszcie dobra informacja
Gratulacje !! Ale lekko nie bedzie :)
kodiGa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PS. Mam nadzieję, że uda Ci się jeszcze na UJ
> wpaść coś mądrego do szarych studenciaków
> prawa powiedzieć:)
Pogadaj z Panią Profesor, jest otwarta na współpracę i rozsądne pomysły (wiem z własnego doświadczenia ;) ).
Ad meritum: powodzenia i tak wyczekiwanych przez nas wszystkich sukcesów Cracovii!
Gratulacje i powodzenia!
i tak oto doczekaliśmy powrotu do klubu kibicodziałaczy ...
parę lat błędów, wypaczeń i wyrzuconych w błoto złotówek przyniosło skutek ...
to oczywiście dobra wiadomość ...
bo fanatyk pracujący dla swojego ukochanego klubu jest wart kilku najemników ...
cieszmy się i radujmy ...
ale pamiętajcie bracia i siostry w pasiastej wierze ...
On sam niewiele może ...
musimy zapewnić wszelką możliwą pomoc ...
w końcu jest z kim rozmawiać ...
Brawa!
Dla klubu i dla rmszara!
POWODZENIA!!!
Gratulacje i powodzenia!
Czy ktoś ( lub sam bohater wątku) mógłby w paru słowach przedstawić zadania/obowiązki na tym stanowisku ( w oświadczeniu MKS nie ma nazwy stanowiska).
Czyli jednak dyrektorem sportowym będzie G......z M........i ???:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)