mariusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kruszyna obstaw lepiej w totolotka :)Pozdrowionka
Mario co tydzien place podatek od glupoty;)
Puszczajac totolotka oczywiscie i ludzac sie ze Nasza kochana Cracovia wygra i zagra ladnie dla oka.
Pozdro!
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - GKS Bełchatów 27 listopada, 14:30
Tak jak pisałem przed Ruchem, Chorzowianie okazali się dużo poważniejszym przeciwnikiem od Wisły ,którą obecnie ogrywa w zasadzie każdy(co właśnie G.Z kolejny raz potwierdził).
Natomiast z Bełchatowem już naprawdę nie ma zmiłuj.
Drużyna musi wiedzieć ,że w tym meczu NIE MA MIEJSCA na brak zaangażowania.
Za odstawianie nogi , za brak podjęcia walki (jak w drugiej połowie w Chorzowie)
powinni mieć świadomość zagrożenia wszelkimi możliwymi karami.
Jeżeli jeniusz Tabisz z dyrektorem Rzasą "zapomnieli se " o wprowadzeniu finansowych kar regulaminowych ( o czym nawet pół-amatorzy z Podbeskidzia jak się okazało nie zapomnieli) za kiepskie wyniki...to niech przynajmniej wiedzą ,że :
urlopy ograniczone do minimum - w sumie po kiego im więcej niż 2-a tygodnie skoro się opiepszają ...a nawet karne biegi dookoła kopca Piłusudskiego ;) :D
Trener też powinien wiedzieć ,że za brak 3pkt w tym meczu grozi mu zwolnienie i żadne sympatyczne gadki na konferencjach nic tu nie dadzą.
.
Myślę, że jak kibice nie wybiorą się liczną grupą na trening przed meczem z Bełchatowem, to nikt w Krakowii nie pomyśli, by jakoś dodatkowo piłkarzy lub trenera zmotywować
Motywacja "piłkarzy" będzie potrzebna.
Jak przegramy to moim zdaniem spadek pewny, bo nie ma teraz tak słabych drużyn jak Arka czy Polonia które przegrywały mecz za meczem.
Typuję do spadku ŁKS a poza ŁKSem to nie wiem kto może spasc. Podbeskidzie ma już 7 punktów przewagi nad nami. Bełchatów jak wygra to będzie miał 9...
Khalidzie - Tomek chyba nie ma duzo do decydowania - nie jest dyrektorem ,tylko "doradca".
hmn. regulamin kar (a nie tylko premii) -o ile taki wogóle jest...- i zapisy w kontraktach były za czasów Tomka...bo większość obecnego składu przyszła "za Rzasy".
Zreszta powiem szczerze - mnie mało interesuje co było - natomiast ogromnie interesuje fakt ,że od co najmniej połowy września, od 2-ch miesiecy wiemy ,że 4-y raz z kolei polityka zarządu prowadzenia sekcji piłkarskiej zawiodła na całej linii....i jak narazie ciągle [b]NIC![/b]
Podobno sa szykowane reformy. Oby tylko nie były to kolejne ruchy w stylu "na telefon Stefek poradził" albo "wywalamy Oresta bo ma swoje zdanie".
Napiszę tak jak przed derbami:
DAMY RADĘ.
WYGRAMY!!!
Choc po takim dziadowstwie jak z Ruchem rozum kaze nie miec nadziei.
Wystawilbym ze trzech mlodych, niech sie ogrywaja, przynajmniej zostawia serce na boisku.
WYGRAMY!!!!
Bo serce mamy w PASY
Bilet kupiony ! Ani jednej osoby w kolejce do kas :(
WSZYSCY NA MECZ !!!!!! To może byc najważniejszy mecz w tym sezonie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chciałbym uwierzyć w wygraną ale patrząc na "gre" ciężko uwierzyć w remis...
Sądze że ŁKS, Lechia z pasjonatem i my będziemy walczyć o utrzymanie :)
od której są kasy z biletami otwarte ??
edt. sorki pomyliłem tematy ;/ ale w sumie jak ktoś wie to już może dać tutaj odp. :) z góry dzieki
Czy to tak ciężko wejść na stronę główną Cracovii i przeczytać ? Co mecz to każdy zadaje to samo pytanie .
czy Pasieka zmobilizuje drużynę do walki?
Czy rmszar wywoła efekt "nowej miotły"? Oby!
czy bedzie powtorka z zeszlorocznego meczu ? czy bedzie nas wiecej niz te niecale 5 tys ?
Czy piłkarzom będzie się chciało grać? Np. tak jak na derbach z zaangażowaniem?
No właśnie to jest pytanie za 3 punkty - czy piłkarzom będzie się chciało "gryźć trawę" .....
W niedziele będę jeszcze na antybiotyku ale i tak przyjde, mam nadzieję, że piłkarze również wykażą się zaangażowaniem i walką. I że będzie gorąco na trybunach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)