To dziwnie Ci się niosło, bo na stadionie gospodarzy było lepiej słychać.
-
-
Puchar Polski 2011/2012
Mnie ten mecz wygladal jak Poloni Bytom - Gornik Zabrze z tamtej rundy. Ruch chyba nie chcial zrobic krzywdy wisle i pomagal jej jak mogl w zdobyciu gola a GTS jak na zlosc te sytuacje marnowal ... to co robil szyndrowski to istny sabotaz.
Jesli nikt tu nie odpuszczal i oba zespoly graly na 100% to spokojnie mozemy ograbic jednych i drugich z 3 punktow.
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mnie ten mecz wygladal jak Poloni Bytom - Gornik
> Zabrze z tamtej rundy. Ruch chyba nie chcial
> zrobic krzywdy wisle i pomagal jej jak mogl w
> zdobyciu gola a GTS jak na zlosc te sytuacje
> marnowal ... to co robil szyndrowski to istny
> sabotaz.
> Jesli nikt tu nie odpuszczal i oba zespoly graly
> na 100% to spokojnie mozemy ograbic jednych i
> drugich z 3 punktow.
Kazdy widzi to, co chce.
Ale napisanie, ze Gornik wiosna minionego roku pomagal Bytomiowi to jakas piramidalna bzdura.
hehehe pamietam ten mecz jak dzis .... i kazda wrzutka w pole karna konczyla sie kiksem obroncow Gornika i 100 dla Bytomian a ci jak na zlosc albo obok bramki albo prosto w bramkarza :D .... pamietam ze sie smialem wtedy jak nigdy ze Jez jako obcokrajowiec nie zrozumial w szatni ze ma im dac wygrac :D
dla przypomnienia
http://www.youtube.com/watch?v=GEc5HifWHFc&feature=related
Mknący sektor gości jest skierowany w stronę XXXL,
a ichni młyn w stronę Ruczaju.
A że odległość nie jest tak duża, miał prawo dobrze słyszeć niebieskich.
Mhm. I teraz to samo zrobil Ruch, tak? I dlatego Perdojic obronil trzy karne?:)
Ruchu zagral jakby mial w skladzie 11 Szeligow :D 3 podan w srodku nie potrafil wymienic a jeszcze 4 dni temu prowadzil gre na Lazienkowskiej ... wystawienie 37 letniego Grzyba tez mowi samo za siebie ... zreszta "pies" ich tam wie ... moze ruch jest poprostu slaby... przekonamy sie 3 maja :)
To ja sie wylaczam:/
NADESZŁA KARA! :D
6500 - 1000 brudnych pazurów to daje jakieś 5500 kundelków. Jak oni sie tam pomieścili ? Nie było im duszno "wiernym" ?;)
taka niska frekwencja to swoisty protest kibiców , pokazują , że nie chcą oglądać takiej słabej Wisły i tylu obcokrajowców
niska frekwencja = straty w budżecie , a nic tak nie przemawia do właścicieli klubów jak uderzenie ich po kieszeni , więc Wisła szybko sie ogarnie.
Na Cracovii jest odwrotnie.Im Cracovia słabiej gra , tym paradoksalnie na jej mecze chodzi więcej osób , więcej osób , więcej sprzedanych biletów = więcej pieniędzy i to jest na rękę ludziom rządzącym klubem , bo ich nie interesuje wynik sportowy tylko stan budżetu.
święty Napisał(a):
> taka niska frekwencja to swoisty protest kibiców
> , pokazują , że nie chcą oglądać takiej
> słabej Wisły i tylu obcokrajowców
Taaaa....20.000 "wiernych" stało przed wejściami na ubek-arenę, pokazując, że są , ale prtestują tak ? :):):)
huehuehue :D
haha huehue hehe są różne rodzaje protestu , można protestowac np.siedząc w domu i nie przychodząc na mecze , protest to nie tylko wjeżdzanie z bramą haha huehue hehe ;)
Przestań pier*dolić święty...
podasz jakiś kontrargument , czy stać Cię tylko na inwektywy ?
jak sie źle dzieje w klubie to się protestuje , a nie chodzi na mecze potulnie jak baranki , nabijając filipiakowi kasę , bo to prowadzi do tego , że czwarty rok z rzędu ogladamy tą samą padlinę
i przestańcie marzyć , ze w tym klubie po spadku coś się zmieni , do filipiaka może przemówić tylko zerowa frekwencja na meczach , albo druga basztowa.
Z gry GTS znacznie lepszy i zasłużył na awans. Ruch siermiężny i nie wiem jakim cudem dopełznął do karnych. Całe szczęście, że wygrali. Sędziowanie słabe (masa błędów) ale obiektywne. Komentarza nie uznałem za stronniczy, nie wiem skąd taka uwaga.
Myśl jaka mi się nasunęła, to taka, że jeśli boimy się Ruchu u siebie, to wyjazd na Gwardię musi skończyć się masakrą. Chyba, że ichnie piłkarzyki załamią się perspektywą straty pracy i będą chcieli pociągnąć za sobą polskiego Gepetto, a o to najłatwiej w derbach:).
Tak czy inaczej marnie widzę nasze utrzymanie.
Świr;-)
Obcokrajowców nie chcę a szczególnie tych z Izraela pewnie. Jedną z form protestu było głośne Maor Melikson wychodzące z mlyna ( kibiców na innych sektorach niestety/na szczęście nie było )
święty Napisał(a):
> jak sie źle dzieje w klubie to się protestuje ,
> a nie chodzi na mecze potulnie jak baranki ,
> nabijając filipiakowi kasę ,
Aleeeeee nabijanie kasy przy naszych cenach biletów i karnetów, nie osłabiaj mnie :)
[quote=święty]
podasz jakiś kontrargument , czy stać Cię tylko na inwektywy ?
jak sie źle dzieje w klubie to się protestuje , a nie chodzi na mecze potulnie jak baranki , nabijając filipiakowi kasę , bo to prowadzi do tego , że czwarty rok z rzędu ogladamy tą samą padlinę
i przestańcie marzyć , ze w tym klubie po spadku coś się zmieni , do filipiaka może przemówić tylko zerowa frekwencja na meczach , albo druga basztowa.
[/quote]
Po pierwsze to nie zmieniaj tematu bo Ty zaczynasz rozmowę broniąc "kibiców" psiarni a teraz nagle przerzucasz się na Filipiaka i spadek? O co chodzi?
Po drugiej stronie żadnego protestu nie ma i już. Po prostu obrazili się na piłkarzyków jak to słabo grają zapominając, że jeszcze niecały rok temu wywalczyli im mistrzostwo i fajną przygodę w lidze europejskiej.
Dla mnie to jest najwyższy poziom skurwysyństwa jeśli chodzi o kibiców i jest to jeden z głównych powodów, dla których gardzę 95 % "kibiców" rzeki. Ty jednak wolisz pisać o jakimś rzekomym proteście wśród nich, który miałby polegać na siedzeniu przed telewizorem. Więc Ci odpisałem byś przestał pier*dolić.
Teraz druga kwestia, którą poruszyłeś. Wg Ciebie w tej sytuacji mamy przestać chodzić na mecze, zasiąść przed telewizorem i "protestować"? Jeżeli przychodzisz na Cracovię dla piłkarzy a nie dla ludzi, których można spotkać na trybunach, dobrej zabawy i wspaniałej atmosfery, którą razem można stworzyć a przede wszystkim dla samej CRACOVII to proszę bardzo, "protestuj" dalej. Filipiak i tak tych 15 zł nie poczuje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)