Filipiak za Majewskiego naciskał na Puchar.
Zachodziliśmy daleko.
Teraz co się dało spierdolono to nie ma ciśnienia na puchar.
drużyna żyje z ligi.
-
-
Puchar Polski 2011/2012
Dokładnie rzecz biorąc jest dwóch zwycięzców - Mistrz i Zdobywca Pucharu
Vice-Mistrz:) siłą rzeczy nie jest zwycięzcą - jest pierwszym przegranym
Ajj ale wstyd już poprawiam... ;/ ale myślę że puentę da się mimo ortów. wykminić...
119 dni później
Ciekawe, bo już teraz mają problem.
Awansowały do półfinału takie drużyny, że podejrzewam, że każda kombinacja drużyn w finale, nie będzie podobać się policji, a przecież finał ma być na narodowym, gdzie już Superpuchar odwołano. :D
Nie będzie finału na Narodowym, niby ma być w Bydgoszczy
W półfinale Arka z gts-em :)
Przyjmuję zakłady, że w półfinale cwks zagra z Arką, a gts z Ruchem.
Info telefoniczne.
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przyjmuję zakłady, że w półfinale cwks zagra
> z Arką, a gts z Ruchem.
> Info telefoniczne.
Tak czy srak jak gts zagra w finale z cwks MP 2011/2012 to grają w LE.I jak tu nie mówić,że oni zAWsze na swoje wyjdą.
mariusz Napisał(a):
> sterby Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Przyjmuję zakłady, że w półfinale cwks
> zagra
> > z Arką, a gts z Ruchem.
> > Info telefoniczne.
>
> Tak czy srak jak gts zagra w finale z cwks MP
> 2011/2012 to grają w LE.I jak tu nie mówić,że
> oni zAWsze na swoje wyjdą.
a nie jest tak że w przypadku zdobycia pucharu przez kogos z pierwszej 3, możliwość gry w le dostaje druzyna która zajęła 4 miejsce? Jeśli tak to nie wszystko stracone:P
Z forum Legii:
Czy finalista Pucharu Polski zagra w europejskich rozgrywkach nawet gdy przegra jeśli zdobywca trofeum zajmie miejsce w pierwszej trójce w tabeli Ekstraklasy? Nie - Finalista Pucharu Polski może zakwalifikować się do europejskich pucharów tylko w jednym przypadku. Jeśli trofeum wywalczy zespół, który zostanie również mistrzem Polski i zagra dzięki temu w eliminacjach Ligi Mistrzów. W takiej sytuacji jego miejsce w eliminacjach Ligi Europy zajmie pokonany - tłumaczy Skubis.
A co stanie się w przypadku, gdy zdobywca PP zajmie drugie lub trzecie miejsce również dające prawo gry w eliminacjach LE? - Skorzysta z niego zespół sklasyfikowany niżej. Regulamin przewiduje, że zdobywca Pucharu Polski zaczyna grę w Lidze Europy od trzeciej rundy eliminacji. Wicemistrz Polski od drugiej. A zespół, który zajmie trzecie miejsce, od pierwszej. Awans poprzez Puchar jest najlepszą opcją - tłumaczy Skubis.
Autor: Marcin Szymczyk
Tak więc gts-wi może się fartnąć :(
> > Tak czy srak jak gts zagra w finale z cwks MP
> > 2011/2012 to grają w LE.I jak tu nie
> mówić,że
> > oni zAWsze na swoje wyjdą.
>
> a nie jest tak że w przypadku zdobycia pucharu
> przez kogos z pierwszej 3, możliwość gry w le
> dostaje druzyna która zajęła 4 miejsce? Jeśli
> tak to nie wszystko stracone:P
Jeżeli finalista PP zdobywa Mistrzostwo i Puchar to gra w lidze Mistrzów a przegrany gra w Lidze E.
Mam nadzieje,że tym razem Puchary nie dla psa...Chciałbym wtedy widzieć minę Probierza- bezcenne.
Dlatego najlepszy finał to Arka - Ruch i tak trzeba trzymać kciuki :)
wydaje mi się, ze my mamy poważniejsze problemy, niż czy GTS zagra w pucharach czy nie :(
ian thorpe Napisał(a):
> wydaje mi się, ze my mamy poważniejsze problemy,
> niż czy GTS zagra w pucharach czy nie :(
Jasna sprawa, ale jednak lepiej żeby w tych pucharach nie zagrali :)
czy ja wiem, jak graja w pucharach to daja d.u.p.y w lidze.
sterby Napisał(a):
> Przyjmuję zakłady, że w półfinale cwks zagra
> z Arką, a gts z Ruchem.
> Info telefoniczne.
Dokładnie to samo przyszło mi do głowy. Niby prawdopodobieństwo 33,3% Czyli jak kto woli 1/3, ale bardzo bym się zdziwił, gdybym nie zobaczył takiej pary w półfinale.
W tej sytuacji stawiam na finał Legia - Ruch
Arka-gts na którymś z kolosów to byłoby to!
ian thorpe Napisał(a):
> wydaje mi się, ze my mamy poważniejsze problemy,
> niż czy GTS zagra w pucharach czy nie :(
Od tych naszych problemów do których każdy zdążył się przyzwyczaić (co rok to samo)jakaś odskocznia musi być.
http://sport.wp.pl/kat,32266,title,Final-Pucharu-Polski-w-Gdansku-lub-Kielcach,wid,14357153,wiadomosc.html
i finał Arka-gts
wydaje mi się, że PZPN tak wyreżyseruje finał PP, by na kilka tygodni przed Euro nie doszło do meczu Legia - gts.
w finale zagra Legia z Volksdeutschami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)