aż 6 drużyn na 16 jest z niższej klasy rozgrywkowej teoretycznie słabsze od nas Podbeskidzie to 7 plus my 8 wiec wychodzi ze co drugi los daje nam niezłe losowanie - przynajmniej teoretycznie, chociaz ja bym sobie akurat życzył derby :)
-
-
Puchar Polski 2011/2012
Majewski Nas wylosował pewnie rzucił jakąś klątwę :)
gramy z Ruchem
no i gramy z ruchem....
Pary 1/8 finału Pucharu Polski:
Legia Warszawa - Widzew Łódź
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Śląsk Wrocław
Ruch Zdzieszowice - MKS Kluczbork
Polonia Bytom - Lech Poznań
Arka Gdynia - Polonia Warszawa
Ruch Chorzów - Cracovia
Gryf Wejherowo - Górnik Zabrze
Limanovia Limanowa - Wisła Kraków
no to będzie cholernie ciężko. ale w przypadku awansu w 8 będzie jeszcze jedna druzyna z nizszej klasy rozgrywkowej i ktos z dwojki Gryf - Górnik obie słabe więc 2 druzyny na 8 ktore warto by bylo JAKBY co wylosowac
Szkoda, że nie u siebie.
Ktoś mi powie dlaczego nie gramy u siebie? Nie oglądałem losowania i niestety nie wiem na czym to polegało.... Myślałem ,e gra się u słabszej druzyny z poprzedniego sezonu....
Po pierwsze nie u siebie , po drugie jeżeli już nie gramy u siebie to chyba najgorsza drużyna. Już wolałbym żebyśmy grali na wyjeździe np z Legią czy Lechem. I tak byłoby takie samo prawdopodobieństwo zwycięstwa.
Fatalne losowanie ze względu na grę na wyjeździe. No cóż, pozostaje trzymać się koncepcji, że ostatnio lepiej gramy na wyjazdach, a śląski teren też został odczarowany i to dwukrotnie :)
Czego się Stefan Majewski nie chwyci to spieprzy.Nawet losować nie umie, albo przynajmniej krzyknąć na ta babę co kulkami mieszała co za złamas. A dlaczego nie u siebie , bo jeżeli oba zespoły graja w tej samej klasie to gospodarzem jest ten pierwszy wylosowany.
Ruch Zdzieszowice - MKS Kluczbork
Mimo wszystko twierdze, że powinny być rozstawienia na tym etapie PP :)_
Znowu sąsiadka wylosowała pod siebie .. z Limanovia .. znowu im się udało
Jak w zeszłym sezonie wylosowali Podbeskidzie (w fazie mecz i rewanż) to też wydawało się, że im się udało ;)
Kamaz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ruch Zdzieszowice - MKS Kluczbork
>
>
> Mimo wszystko twierdze, że powinny być
> rozstawienia na tym etapie PP :)_
A po co? :) Przechodzimy śmieRdzieli i trafiamy na zwycięzce tego dwumeczu w ćwierćfinale. W półfinale gramy "życiówkę" i wchodzimy do finału gdzie zagramy z przyszłym mistrzem Polski, co nam zapewni awans do LE, ale i tak zdobędziemy Puchar i ten fakt okaże się bez znaczenia. ;)
Fatalnie... mecz wyjazdowy w Chorzowie to niestety wydaje się być klęska murowana. Jeśli gdziekolwiek gra Pasów się klei to na pewno nie jest to stadion ruchu. zaraz mi się wyrwie : kur*a mać !!!
Gdyby tylko u siebie to może jeszcze jakoś by to wyglądało... bez względu na przeciwnika...
Ruch to zły przeciwnik??
A z kim chcecie grać ??
Limanovia ??? Tego chcieliście ???
Jak mamy zdobyć Puchar Polski to nie na farcie a po walce z drużynami które licza sie w Polskiej lidze
A w druga strone
Lepiej odpaść z Ruchem czy z Limanovią ???
zdecydowanie lepiej wlozyc Limanowi 5tkę juniorami niż się męczyć z Ruchem proste
Już to widzę jak gramy z Limanovią juniorami i wygrywamy 5 ;0
No niestety kiepskie dla nas losowanie. Ruch gra taką piłke, która nam nie siedzi... Licze jednak na niespodzianke i awans. Fajnie byłoby zagrać na wiosnę dwumecze...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)