Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:
[img]http://fbhl.pl/wp-content/themes/videozoom/scripts/timthumb.php?src=http://fbhl.pl/wp-content/uploads/2011/11/20111119LUK016_JPG_c79500bc101b5848090e80ce99c789891.jpg&h=160&w=228&zc=1[/img]
[url=http://fbhl.pl/ruch-chorzow-20-cracovia-19-11-2011/]Ruch Chorzów - Cracovia (skrót meczu)[/url]
-
-
14 kolejka.Ruch Chorzów - Cracovia 19 listopada 15:45
Ktoś pytał co powie Pasieka, wiadomo co: "Macie Wolne chłopaki!!"
Wiślak1991 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co podjaraliscie sie troche nie hahahaha
Ty to jednak jesteś głupszy niz myslałem, chociaż to w sumie nie odbiegasz poziomem intelektu od swoich kolegów z "ArchiSzopa Arena"
[quote=zac]
Ty to jednak jesteś głupszy niz myslałem, chociaż to w sumie nie odbiegasz poziomem intelektu od swoich kolegów z "ArchiSzopa Arena"
[/quote]
I od tych, którzy łykają tę marną prowokację i wdają się z nim w dyskusję.
Tak trudno olać takiego typa ciepłym moczem i po prostu nie odpisywać?
Nie do wiary, że Ci sami piłkarze w Derbach potrafili się zmobilizować i gryźć trawę, a po kilku dniach znów mieć wyj*bane na wynik (i to dwukrotnie wliczając PP). Skoro pokazali, że jak chcą to mogą to przyszła pora ich do tego zmobilizować poważnymi karami finansowymi.
nosz ile mozna jechac na samej ambicji i walce ??? ambicja i walka pomoga w wygraniu meczu ale powiedzmy sobie szczerze - umiejetnosci tez sa potrzebne. Na jednej szali mamy ambicje i walecznosc Szeligi, ktory to z umiejetnosciami pilkarskimi jest na bakier a z 2 dobrego Saidiego tylko ze najemnika, i kogo wolicie ogladac ??? Tak zle i tak nie dobrze. Trzeba pilkarzy z AMBICJA ale i UMIEJETNOSCIAMI - dla mnie takim pilkarzem jest u nas Niedzielan ... szkoda ze tylko on.
Tak wogole to my pecha mamy ... jak mial kto strzelac bramki to obrona dawala dupy ... teraz obrone mamy calkiem spoko .. to nie ma kto rozprowadzic pilki ... a jak bedzie obrona i pomoc to pewnie nie bedzie mial kto strzelac :D
3lvis Napisał(a):
> > Ty to jednak jesteś głupszy niz myslałem,
> chociaż to w sumie nie odbiegasz poziomem
> intelektu od swoich kolegów z "ArchiSzopa Arena"
>
>
>
> I od tych, którzy łykają tę marną prowokację
> i wdają się z nim w dyskusję.
> Tak trudno olać takiego typa ciepłym moczem i po
> prostu nie odpisywać?
A cóż się tak gorączkujesz, jak gość pyta ;) to trzeba odpowiedzieć, ja to akurat traktuje jak dobrą zabawę :)
Mikołaj już był (2 tygodnie temu w niedziele), a i okres świateczny (czytaj po derbowy) szybko minął. Troche podjaraliśmy się sukcesem derbowym, ale teraz wraca proza życia. Czyli na dzień dzisiejszy jesteśmy pierwszym kandydatem do spadku! I nie należy się pocieszać, że rok temy było jeszcze gorzej. Mecz z Bełchatowem wyrasta do rangi meczu o 9 pkt. Jeżeli przegramy to kończymy rundę na 9 pkt (natępne 2 wyjazdy to 0 pkt). I już widzę te szumne zapowiedzi PROFESORRE o wzmocnieniach zimowych. Na teraz nie mamy drużyny, nie mamy stylu, nie mamy wykonawców, nie mamy punktów itd,itp. NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI!!!
Amatorszczyzna sięga dna, kto oglądał uważnie mecz ten wie. Niemówie głośno bo pieski słuchają i nie potrzebnie tu skamlą - derbów i tak nie zmienią.Bez prawdziwego pionu sportowego nie będzie WIELKIEGO KLUBU i ludzi którzy są rozliczani za swoją robotę. Oczywiście nie chodzi tutaj o granie naszych kopaczy, bo to już zna cała Polska ale o pracę ludzi którzy uważani są za odpowiedzialnych za wizerunek piłkarzy i klubu na boisku.
[b]KIKS.tv[/b] zaprasza na skrót meczu [b]Ruch - Cracovia[/b]:
http://kiks.tv/2011/11/ruch-chorzow-cracovia-20-00/
Den Rem Napisał(a):
> Amatorszczyzna sięga dna, kto oglądał uważnie
> mecz ten wie. Niemówie głośno bo pieski
> słuchają i nie potrzebnie tu skamlą - derbów i
> tak nie zmienią.Bez prawdziwego pionu sportowego
> nie będzie WIELKIEGO KLUBU i ludzi którzy są
> rozliczani za swoją robotę.
> Oczywiście nie chodzi tutaj o granie naszych
> kopaczy, bo to już zna cała Polska ale o pracę
> ludzi którzy uważani są za odpowiedzialnych za
> wizerunek piłkarzy i klubu na boisku.
Oto cała Cracovia
Trener Pasieka niech jak najszybciej da se spokój bo z tego nic nie będzie!!! To jest antyfutbol, ilu zawodników idzie z akcją ofensywną przy kontrach? 2-3 to jest szopka, żenada. Niektórym piłkarzom też trzeba podziękować w przerwie zimowej. Ale to już wszystko nie na moje nerwy. Po co się denerwować sporo nasz wielki prezes, ma wszystko i wszystkich gdzieś. Nie mam już siły, ciągle to samo. Od kilku lat te same błędy, taka sama żenująca gra (z wyjątkiem minionej wiosny i kilku naprawdę świetnych meczów), te same błedy w zarządzaniu klubem, te same błędy przy transferach. No po prostu ile można? Jak długo jeszcze będziemy robieni w idiotów? Mam dość, mam dość...
ale naszym nie mozna w tym meczu odmowic ambicji i walki, przeciez byla, oni jako druzyna sa po prostu SLABI!
O ja pierdolę znalazł się pojednany kibic kurwa jego mać :-)
takich psów co to "chcą rozmawiać na poziomie" nie trawię jeszcze bardziej niż normalnych psów.
coś się dzisiaj czworonogi pozrywały ze smyczy
Alaska Napisał(a):
> coś się dzisiaj czworonogi pozrywały ze smyczy
piwo dla ciebie za trafną ( inteligentną odpowiedz) a co do Cracovii niestety dno podobnie jak u Nas
Jedynie dyskusja na zadany temat -wyciszy ten skowyt .[color=#FF3300][/color]
jakbym miał jakiego znajomego na waszym forum to bym mu udostępnił twoje IP i wpierdul powinieneś dostać.
Nienawiśc ma być qrwa mać a nie do dyskusji się zabieraj patałachu zawszały.
Wisła oswiecenia Napisał(a):
> Alaska Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > coś się dzisiaj czworonogi pozrywały ze
> smyczy
>
>
> piwo dla ciebie za trafną ( inteligentną
> odpowiedz) a co do Cracovii niestety dno podobnie
> jak u Nas
O jaki wysyp chłoptasi z GTS-u, ale przynajmniej są śmieszni i chwała im za to :)
obojetne Napisał(a):
> jakbym miał jakiego znajomego na waszym forum to
> bym mu udostępnił twoje IP i wpierdul
> powinieneś dostać.
> Nienawiśc ma być @#$%& mać a nie do dyskusji
> się zabieraj patałachu zawszały.
Obojetnie (czy jakos tak) ales mnie nastraszył , ty wiesz co to nienawisc,co to wolna dyskusja,
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)