Wszystko wskazuje dziś na to, że zostaną sprzedane WSZYSTKIE bilety na derby.
Stąd też apel, byśmy przyszli jak najwcześniej na mecz. Napełnianie stadionu, przy równomiernym napływie ludzi, zajmuje ok 1,5 godziny. Zatem przyjście na mecz nawet na 30 minut przed pierwszym gwizdkiem może oznaczać stanie w długich kolejkach.
Pamiętajcie też, że zamknięta najprawdopodobniej zostanie ul. Focha, co najmniej na czas zapełnienia sektora J.
Dlatego proszę byście przekazali KAŻDEMU, kto idzie na mecz: PRZYJDŹMY JAK NAJWCZEŚNIEJ, BY WEJŚĆ JAK NAJSZYBCIEJ.
-
-
APEL DOTYCZĄCY WEJŚCIA NA DERBY
Przykleić i dać bębniarza minimum godzinę wcześniej trzeba być.
Rok temu przyszedłem 40 min wcześniej i wszedłem dopiero 10 minucie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
qtec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przykleić i dać bębniarza minimum godzinę
> wcześniej trzeba być.
> Rok temu przyszedłem 40 min wcześniej i
> wszedłem dopiero 10 minucie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja miałem identyczną sytuacją. Byłem 40 minut przez meczem i wszedłem w 15 minucie.
15 minut przed meczem, wszedłem w 30 minucie
Ja byłem godzinę przed meczem i po 5 minutach byłem już na trybunach.
Proszę pamiętać, że zagramy z gts-em, a nie z jakimś ts-em.
Po obiedzie należy udać się na ZIEMIĘ ŚWIĘTĄ.Komu zależy na Naszym Pasiastym Święcie będzie wcześniej.Na pewno będzie ciekawie jak kundle się zjawią pod stadionem(zaczną wchodzić).DO BOJU CRACOVIAAAAAA
Ja będę już przed trzecią(po południu oczywiście nie rano).
Spokojnie jeszcze pod stadionem poczekam i na mecz. Wygramy bo jesteśmy CRACOVIĄ.
Pozdrawiam, Jerzy.
polecam paczkę hallsow jeść przed i podczas meczu. skuteczny legalny doping na gardło
A ja polecam napój chmielowy, który skutecznie balsamuje gardło na czas meczu !
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja polecam napój chmielowy, który skutecznie
> balsamuje gardło na czas meczu !
Jurassic a ja jak zwykle się z Tobą zgadzam :)
a po meczu aplikacja jakichś 40% :)
Ale po meczu hokejowym ! :)
[b][large][align=center]Dzisiaj, z powodu remontu tramwaje 4 i 14 zamiast na Bronowice jeżdżą na Cichy Kącik![/align][/large][/b]
[url=http://www.mpk.krakow.pl/pl/import-komunikaty/news,2672,6-listopada-2011-niedziela---wylaczenie-ruchu-tramwajowego-od-ul-karmelickiej-do-bronowic-malych.html]http://www.mpk.krakow.pl/pl/import-komunikaty/news,2672,6-listopada-2011-niedziela---wylaczenie-ruchu-tramwajowego-od-ul-karmelickiej-do-bronowic-malych.html[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)