Urban lubi stawiać na młodych/wychowanków. Jakby w Cracovii była prawdziwa Akademia widziałbym go długofalowo na stanowisku trenera
-
-
Kto za Pasieke ?
Andrzej Iwan :
"Zaskakuje mnie tylko, że tak jadą po trenerze Pasiece. Akurat temu facetowi dałbym czas, bo jest inteligentny i o piłce ma pojęcie. A że nie ma z kim pracować, to już nie jego wina. Kaczmarek, Suworow, Saidi i Niedzielan to trochę za mało. Niech Pasieka wybierze sobie w zimie jakiegoś w miarę kreatywnego pomocnika w stylu Klicha plus niezłego stopera i może wtedy to wszystko ruszy. Przecież nie on odpowiada za ten szrot, te wszystkie Puzigace, które ściągnęli jego poprzednicy. Z takimi wynalazkami Mourinho nic by nie osiągnął.
A wiecie, za co lubię Pasiekę? Że to swój chłop, ma nogi na ziemi, nie obnosi się wiedzą i nie lansuje jak nieomylny Maaskant. Nie zachowuje się jak drugi Beenhakker..."
całość
http://www.weszlo.com/blog/32
Željezničar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ewentualna zamiana trenera tylko na zagranicznego,
> z doświadczeniem i mocnym CV. Skłaniam się ku
> temu, co pisał kiedyś knur czyli ściągnięcie
> nie tylko trenera ale także całego pionu
> sportowego razem z nim. W przeciwnym razie czeka
> nas powtórka z rozrywki.
takie rozwiązanie nie gwarantuje sukcesu - patrz gts
Żadne rozwiązanie nie gwarantuje sukcesu - patrz Heniu "ratuj górnika" Kasperczak...
8 dni później
[url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/waldemar-fornalik-najbardziej-pozadanym-trenerem-w,1,4910169,wiadomosc.html]Klik- onet[/url]
Nie mam na teraz zdania w kwestii zwolnienia bądź nie obecnego trenera, ale Fornalika przywitałbym z radością.
To ja proponuje Wojta, bo jak mamy spasc to przynajmnie da wycisk kopaczop i bedzie smieszniej.
Robert Maskant jest wolny
Nie wiem kto za tego trenera, ale po dzisiejszym meczu i poprzednich widać, że ta drużyna nie ma pomysłu na grę.
Niestety ale teraz to ani ''Święty Boże nie pomoże '' jak się w Klubie nic nie zmieni .
Przypominam ze wygrał swietą wojne...
Do konca zimy...
Zobaczymy
Ja nie jestem zwolennikiem zmian.
Szatałow był dobry :)
a teraz to nie wiem, Fornalik mnie nie przekonuje...
Uwzględniając spadek to po rundzie rozstałbym się z Puzigacą,Żytko,Nykielem,Bartczakiem,Biezenem,Niedzielanem i w to miejsce szukać młodych,zdolnych polskich piłkarzy.Są, tylko trzeba umieć szukać,/piękna bramka Wolskiego/.Kto umiałby poukładać te klocki.W naszych aktualnych warunkach chyba tylko Stawowy.
Zmiana trenera nic nie pomoże. Wiadomo, że Pasieka ma dziwny sposób prowadzenia treningów. Lecz, w Cracovii przez ostatnie lata przewinęło sie x trenerów, niektórzy lepsi, a niektórzy gorsi, a dalej było to samo. Dopiero jak w oczy zaglądało im widmo degradacji to jakoś potrafili grać lepiej. I tak było w każdym sezonie. Jeżeli juz będzie potrzebna zmiana trenera to powalczyć o Zielińskiego i tak pewnie w JW Team długo miejsca nie zagrzeje.
Albert Napisał(a):
> Uwzględniając spadek to po rundzie rozstałbym
> się z
> Puzigacą,Żytko,Nykielem,Bartczakiem,Biezenem,Nie
> dzielanem i w to miejsce szukać młodych,zdolnych
> polskich piłkarzy.Są, tylko trzeba umieć
> szukać,/piękna bramka Wolskiego/.Kto umiałby
> poukładać te klocki.W naszych aktualnych
> warunkach chyba tylko Stawowy.
To kto by miał grac skoro z nimi sie chcesz pożegnać? a moze myslisz ze wtedy zatrzymamy Saidiego,Wisnie,Suvorowa czy nawet Suarta? bo ja nie sadze!
Szatałow mógłby wrócić, a jak nie on to brać Zielińskiego, który zapewne niedługo wyleci z Polonii.
a po co ich trzymac?
Kto za Pasiekę ? Stawowy! On znajdzie rozgrywającego i on nauczy rozgrywać. Przynajmniej u siebie będziemy grać ładnie i skutecznie.
Duszan Rodolsky ten gość by nas uratował ale niestety nie widzę możliwości wyciągnięcia go z Termalici- świetną robotę tam wykonuje...ehhh
niech juz bedzie i Wojciech, moze zobacze choc 4 celne podania pod rzad.
Jake Blues Napisał(a):
> a po co ich trzymac?
Kim będziesz grał w Pierwszej Lidze? Znów będziesz brał ludzi z łapanki by się zgrywali? Oni powinni zostać jeśli spadniemy bo innych nie będziemy wstanie zatrzymać tak jak napisał PASY_ANDRYCHÓW
pozboeramy chlopow z malopolski, bedzie taniej, za to z zaangazowaniem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)