Pamiętajcie ,że to jeszcze info nie potwierdzone!
-
-
Bojka w szatni ?
Ale i tak mamy nadzieję, że Kaczmarek wszystkim nawpierdalał :D
Dziwicie się Kaczmarowi, ja jak bym był w szatni po meczu to takiemu Puzigacy to bym tak wpier...lił, żeby Polskę do końca życia pamiętał za to co on dzisiaj wyprawiał...
Brakuje tu Polskiej kadry którzy zakładając koszulki w szatni przed meczem czuli szacunek do tych barw i wiedzieli ,że trzeba wyjść na murawe i zapierda..c!
widze ze nie tylko ja mam wrazenie ze tylko Kaczmarkowi zalezy na czymkolwiek wiecej niz kasa ...
prawda jest taka ze z obecnej kadry to tylko Kaczmarek, Szeliga, Radomski nie odpuszczają. Może nie maja umiejętności (patrz Szeliga) ale z.a.p.i.e.r.d.al.a
Niestety dzisiaj z tej trójki tylko jeden był na boisku
Reszta to najemnicy z zagranicy liczący kasę po pierwszym każdego miesiąca
A może jemu ktoś wypalił za zawalony mecz?
a skad wiecie -kto komu i dlaczego?
A czy tej bramki nie zajebał właśnie Kaczmarek?? Na spółkę z Bizonem?? Zatem może próbowali ustalić kto bardziej zajebał...
[quote=hamer]
A czy tej bramki nie zajebał właśnie Kaczmarek?? Na spółkę z Bizonem?? Zatem może próbowali ustalić kto bardziej zajebał...
[/quote]
A czy tu chodzi o to kto zajebał bramką/mecz, czy o to kto koło meczu przechodzi inaczej mówiąc wychodzi postać?
koziołek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale i tak mamy nadzieję, że Kaczmarek wszystkim
> nawpierdalał :D
Przy całej sympatii do Kaczmarka to zamiast się napierdalać po szatniach ogarnął by się może w tej bramce.
south man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> koziołek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ale i tak mamy nadzieję, że Kaczmarek
> wszystkim
> > nawpierdalał :D
>
>
> Przy całej sympatii do Kaczmarka to zamiast się
> napierdalać po szatniach ogarnął by się może
> w tej bramce.
taaa tylko ze jak by nie Kaczmarek to skończyło by się ze 3-0
Kaczmarek zajebał bramke i fisiuje.Błazen.Teraz to już początek końca.Watpie żeby bo się podnieśli.Trzeba całą tą zbieranine wypier... w przerwie zimowej.
Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie porażka to porażka i chuj z tym czy jednym golem czy trzema.
A 'jak by' sobie daruj, bo 'jak by' Bizon czy Saidi mieli więcej inteligencji to byłoby 6:1 dla nas.
Byłam widziałam KMWTW. Wszystko jest ok a gw kłamie bo to nie było w szatni tylko przed...
z pierwszej reki: nie bylo zadnych rekoczynow, wszystko dzialo sie przed szatnia miedzy kosa,tamirem i kaczmarkiem, a nikt z GW tego nie widzial. Obok wyzej podpisanego jeszcze dwie osoby z Krakowa i jedna z Łodzi + ochroniarze. Generalnie radio erewan.
To nawet Bizon śliwy pod oko nie zaliczył , albo przynajmniej viśni?Trzeba iść do nich na trening wytłumaczyć że tak nie można.
Kiedyś w szatni rygor trzymał Kazek.a mógł trzymać potem go w klubie-teraz podobną rolę w L ma Jóżwiak
No ale jeden nieomylny Go pogonił-
Potem mógł być Świr ale nie pasował charakterologicznie-no dobra tego trenera bronią wyniki
Ktoś taki musi być-jak Wiśnia był wypożyczony do Górnika i nam u nas wjebali do pamiętam jak darł japę w szatni
A tamir w drodze do autobusu powiedzial: " jestesmy kumplami"
I co ty na to Zula zgodziłaś się?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)