kiedy te cwoki trenuja? trzeba powiedziec im pare slow prawdy.
-
-
trening...
A kiedy sie zbierzemy i Filipiakowi czy Tabiszowi powiemy kilka słów prawdy???
moim zdaniem teraz przez caly tydzien powinni na treningu sie pojawiac kibice, nie tylko na ostatnim przed derbami, jak to mialo miejsce w poprzednich sezonach.
Niech czuja presje.
pompujcie ten balonik dalej ... ci zawodnicy sa poprostu slabi ...to nie kwestia ze im sie nie chce ... baaa czasami chce im sie az za bardzo, stad problemy. Wrzucmy na luz nie oczekujmy od nich cudow
Jak usłyszeli, że są 2 melony do wzięcia to byli całkiem nieźli.
Garbaty Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak usłyszeli, że są 2 melony do wzięcia to
> byli całkiem nieźli.
Nic dodać, nic ująć.
Slapi1988 Napisał(a):
> pompujcie ten balonik dalej ... ci zawodnicy sa
> poprostu slabi ...to nie kwestia ze im sie nie
> chce ... baaa czasami chce im sie az za bardzo,
> stad problemy. Wrzucmy na luz nie oczekujmy od
> nich cudow
A Podbeskidzie to jakich ma zawodników?????
Nadrabiają walką, zaangażowaniem i chęciami....
nie ... oni nadrabiaja zgraniem bo grali ze soba caly rok w pierwszej lidze ... przyszlo do nich 2-3 doswiadczonych zawodnikow i mamy efekt. My po wejsciu z I ligi tez nie milismy mocnego skladu (kadrowo) a szlo calkiem niezle.
Problemem jest ze u nas nie ma druzyny .. Visnia czasami szarpnie ... Saidi czasami szarpnie ... ale to wszytko opiera sie na indywidualnosciach. Bledem bylo ( zreszta pisalem o tym) pozbywac sie kogo kolwiek z ekipy ktora zdobyla utrzymanie. Wystarczylo dokupic 2-3 pilakrzy na uzupelnienie skladu ..a nie wywalac pilakrzy .. kilku powiedziec ze sie ich w klubie nie widzi i a pozniej zostawic. Co kolwiek sobie to nie napiszemy w tym klubie i tak sa madrzejsze glowy od nas i zrobia po swojemu. W tym klubie od 3 lat nie ma stabilizacji i to jest problem.
Wszyscy musimy chodzić na treningi przez cały tydzień przed derbami , niech ci najemnicy czuja presję!
Slapi1988 Napisał(a):
> pompujcie ten balonik dalej ... ci zawodnicy sa
> poprostu slabi ...to nie kwestia ze im sie nie
> chce ... baaa czasami chce im sie az za bardzo,
> stad problemy. Wrzucmy na luz nie oczekujmy od
> nich cudow
Chyba oglądamy dwie różne drużyny. Bo ja ewidentnie dostrzegam, że im się nie chce. A na meczu z widzewem to aż widziałem, że czekają tylko na reakcję profesora. Ciekawe o co się w szatni pobili, o grę czy z nerwów, że jeszcze im Januszek nic nie obiecał. Gów.no mnie obchodzi, że nie mają umiejętności, zarabiają tu tyle, że mają kur.wa gryźć po kolanach jak stracą piłkę a nie odpuszczać każdy mecz w coraz to śmieszniejszym stylu.
ja juz dawno sie tym przestalem denerwowac (4 lata wystracza) ... w tym klubie jest jeden wielki burdel ... i nawet jakby zaczac to naprawiac .. to efekty beda ogladac moje dzieci wiec szkoda nerwow... nasza rola jest wspierac pilkarzy i chodzic na mecze, tyle :)
W poniedziałek mają wolne, a we wtorek jest święto, więc ciekawe czy treningi zaczną się dopiero w środę?
TAAAAA PASIEKA MASTER OF WOLNE, ten kollllooooo jest ŻAŁOSNY!
Gdyby ktoś pytał o źródło to jest nim Hesdey Suart na fb.
za to dzisiaj trenowali
new211 Napisał(a):
> W poniedziałek mają wolne, a we wtorek jest
> święto, więc ciekawe czy treningi zaczną się
> dopiero w środę?
jakie wolne w poniedziałek? z jakiej okazji niby? wtorek rozumiem bo święto, ale poniedziałek powinny być normalnie 2 treningi!!
Trzeba im dać odpocząć i zero treningów do nowego roku.
Chłopaki tak przemęczeni ,że po 8 min meczu już nie maja sił
to oni trenują?
audax Napisał(a):
> za to dzisiaj trenowali
Nazywasz to co ja widziałem trenowaniem??
Trenują dziada to i DZIADOSTWO grają Zapierdal.ć aż jaja spuchną !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)