Mike, ale fundujesz Pasiakom huśtawki postami - niech Cię tam i z powrotem....;)
-
-
Pasieka- Panu już dziękujemy
To sytuacja jest dynamiczna :)
Mike oby zakończenie było dobre:D
Michał Probierz. Czekam wkoncu na trenera z charyzma i z koncepcja na grę. On poukladalby nasz zespol iw wycisnie z tych grjakow 100%. Nie bedzie zadnych ukaldow kto ma grac kto nie, nie bedzie ze za Bizona zaplacilismy tyle kasy i musi meic pewne miejsce w skladzie. Na boisku beda najlepsi bez wzgledu na nazwiska(nawet Saidi!). Pasieka pokazal, ze jego transfery i mysl(o ile jakas istenieje) mijaja sie z celem. Spadamy w otchlan. Niech P.Filipiak wkoncu przejrzy na oczy i zatrudni trenera z prawdziwego zdarzenia. Mielismy Lenczyka, zniszczyl Pan wszystko. Czas przyznac sie znowu do bledu i siegnac po raz kolejny do kieszeni. Michal Probierz jest nareszcie do wziecia. Kiedy jak nie teraz?
Moze unikniemy tez wpadek transferowych i nie oddamy za darmo pilkarzy z klasa (Swierczok), moze ktos taki jak Probierz bedzie umial dostrzec talenty.
Mike FNM Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To sytuacja jest dynamiczna :)
ale teraz tak szczerze, bo robicie mi nadzieję na zmianę trenera ;p
na serio coś jest na rzeczy czy to tylko taki wymyślony pic przez kibiców ??
chodzi mi czy Probierz na serio negocjuje z Cracovią ??
coś Ty Remek, my tu wszyscy dla jaj piszemy - bo dobra zabawa jest pożądana X(
gdyby coś było na rzeczy to media by już dawno ćwierkały o tym, bo to jest nie realny aby nikt nic nie wiedział :)
Ale przykro jest przychodzić na mecz, płacić kasę i oglądać takie fatalne widowisko, a co najgorsze jest to, że kibice są już tak "zdruzgotani" xD, że wystarczą dwa lub trzy dokładne podania lub udany wślizg lub jak napastnik poda do Kaczmarka a on to obroni to wszyscy klaszczą i są ucieszeni jak by tu jakaś akcja z najlepszych drużyn świata była zrobiona (tyczy się to również mojej osoby)
:]
Istotnie, wiem z pewnego źródła, nie ma tego tematu, a wręcz przeciwnie, panuje święte oburzenie, że ci niedobrzy piłkarze zawsze kapryszą.
Zmiana trenera? No nie, przecież z tym wiążą się niemałe wydatki, a o tym pryncypał nie chce słyszeć.
Stasiuk jakie to nie małe wydatki poniesiemy przy zwolnieniu Pasieki?
Pasieka ma kontrakt do końca sezonu to raptem stracimy 3 ,4 pensje i tyle.
Nie sądzę żeby ten ,,trener'' zarabiał więcej jak 30 tyś zł na m-c.
Zmiana trenera jest absolutną koniecznością by nie spaść.Tyle że musi być to zmiana na klasowego trenera z charyzmą .
Takim jest Probierz -do tej pory każdy zespół trenowany przez niego robił olbrzymi progres w krótkim czasie.
Panie profesorze Filipiak ta żałosna telenowela z trenerami trwa już w Cracovii któryś rok .
Jak już mieliśmy klasowego trenera Oresta to zmieniłeś na Dyzmę i potem Jurij ,a teraz Pasieka.
Chciałeś wywalając Oresta pchnąć Cracovię mocno do przodu .To są twoje słowa profesorze.
Wyszło odwrotnie kolejny raz niczym tonący trzymamy się brzytwy.
Czas Profesorze naprawić swój błąd poprzez zatrudnienie Probierza.Kibice Cracovii mają dość dziadostwa i chcą zamiast kabaretu oglądać ekstra klasowy zespół.
A Profesor obiecał to WSPANIAŁYM KIBICOM że wszystko zrobi dla nas żebyśmy mieli fajne poniedziałki tylko że CRACOVIA gra z regóły w sobote i piątek !!! TYLKO PASY!!!
Nasza opinia dla Niego się nie liczy. Świętym jest tylko to, co powiedział Maja.
jezeli nie spadniemy to moze wtedy do nas przyjdzie na nowy sezon
Dla mnie proste:
Zatrudniamy Probierza na [b]dwa i pół roku[/b], nawet jak spadniemy prowadzi nas w I lidze i ma awansować do ekstraklasy. W razie awansu od razu, ma jeszcze rok, aby zwojować coś wdrużyną w ekstraklasie, a jak nie to konieczny awans za dwa lata - w ten czas zbuduje sobie drużynę jaką chce. Jak strony będą zadowolone - przedłużyć kontakt po raz kolejny.
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jezeli nie spadniemy to moze wtedy do nas
> przyjdzie na nowy sezon
Na nowy sezon to do Lecha przyjdzie a nie do nas. Z resztą i Legia będzie już bez Skorży a być może i Śląsk bez Lenczyka. O Wiśle nie wspominając
Kilka razy już o tym wspominano: rzeka czeka na Smudę
Czy ja już gdzieś pisałem, że Pasieka powinien dać sobie spokój z trenowaniem Cracovii?
qrwa, jak nie zmienimy ternera to nic z tego nie będzie:(
Sądze, ze Probierz to taki trener, ze chce zarobic, najlepiej za granica, a jesli juz w Polsce, to musi byc to klub, w którym oprocz zarobku, bedzie mial transfery z prawdziwego zdarzenia, druzyne, ktora ma grać o conajmniej czołówke tabeli, a nie 4 sezon broni sie przed spadkiem. To czlowiek który szuka pieniedzy, prestizu, rozwoju, u nas teraz tego nie osiagnie. Zapomnijcie o Probierzu, dajmy jeszcze czas Pasiece.
Co do Pasieki to od poczatku sadzilem, ze to raczej mocno sredni trener...ostatnio w Arce nie zachwycił, nie bylem zadowolony, ze do nas przyszedl. Moze dlatego, ze spodziewalem sie jakiejs rewolucji, wielkiego nazwiska...
Poprawy w grze nie ma, ale przynajmniej nie przegrywamy. Wydaje mi sie, ze ten trener nie ma wizji na druzyne, nie mysli przyszlosciowo, taki bez polotu i nie umie poukladac gry.
Podsumowujac...to nie czas na zmiany. Naprawde dobry trener teraz nie przyjdzie w srodku sezonu, bo dobry trener chce dyktowac swoje warunki, sciagnac lub zasugerowac transfer "swoich pilkarzy", miec wplyw na druzyne, przygotowywac ja, a teraz nie ma takiej mozliwosci. Zmiana tenera teraz to jak zamienił stryjek siekierke na kijek.
Możemy też wymienić Pasiekę na Michniewicza ;)
Czesław w kilku wywiadach opowiadał jak to bardzo chciałby pracować ponownie z Budzińskim, że zapewne zgodziłby się pracować za pół darmo ;)
Probierz w gts-ie.Zajebiście,a my zostajemy z tym trenerskim analfabetą.I pewnie się ktoś w końcu jorgnie ale zatrudnimy jakiś wynalazek typu Bakero albo innego "geniusza" koniecznie namaszczonego przez Stefanię Majewską.Kuuuuuuuuuuurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)