Sp...j zemsto Majewskiego
-
-
Pasieka- Panu już dziękujemy
Podaj się Pan do dymisji i wszyscy będziemy zadowoleni . Dzięki za wygrane derby .Powodzenia
TEVEZ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podaj się Pan do dymisji i wszyscy będziemy
> zadowoleni . Dzięki za wygrane derby .Powodzenia
To nie on wygrał Derby tylko rzeka sama je przegrała
[quote=leszeczek]
Sp...j zemsto Majewskiego
[/quote]
Dobre, zemsta Majewskiego.
koniec okresu ochronnego dla p. trenera - chłop albo nie kuma co się dzieje na boisku albo jest ślepy i nie widzi, każda jego zmiana jest spóźniona i do tego jeszcze najczęściej z dupy. zatrudnienie takiego trenera to czysty sabotaż! nie widziałam dzisiejszego meczu (może i lepiej dla mnie), ale zmiany i wynik końcowy mówią same za siebie. panie pasieka - dziękujemy za derby i do widzenia!!!
Pan Pasieka to kolejny trener z pensją w Krakowi. Proszę nie mieć do niego pretensji, że przyjął intratną "robotę" od osoby, która ma miliony i na sporcie się nie zna...
Dariusz Pasieka - idź zrzucać słomę z sąsieka !!!
CO wy chcecie od człowieka? Ształow był lepszy?
Zdecydowanie lepszy.
Za Szatałowa przynajmniej bramki strzelali i potrafili coś stworzyć z przodu. Odkąd objął nas Pasieka to sytuacje stworzone przez nas, a nie sprezentowane przez rywali można policzyć na palcach jednej ręki.
[quote=pasyrcj]
Odkąd objął nas Pasieka to sytuacje stworzone przez nas, a nie sprezentowane przez rywali można policzyć na palcach jednej ręki.
[/quote]
Musiałbyś sobie wszystkie palce upierdolić żeby to zliczyć...
Szatałow raczej by nie wystawił obrońcy żeby bronić porażki
Jim Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pan Pasieka to kolejny trener z pensją w Krakowi.
> Proszę nie mieć do niego pretensji, że
> przyjął intratną "robotę" od osoby, która ma
> miliony i na sporcie się nie zna...
Drogi Jimie - ja nie mam , za to dziwie sie wielu Forumowiczom ,ze "psy" na niego wieszaja....Jaka Krakowia -taki trener i zawodnicy.
Ale Szatałow nigdy nie wygrał z Wisła!
Dlatego Stefan bedziesz cieszyl sie ta wygrana z wisla......jeszcze w 1 lidze. Tfu,tfu.
Szatałow a Pasieka to niebo a piekło. Szatałow miał charyzmę, a ten pan którego teraz mamy na ławce tego nie ma. Zresztą przy Szatałowie drużyna próbowała grać, a to co mamy teraz to jest jakiś kompletny antyfutbol. Z takim trenerem daleko nie zajedziemy, tak więc mam nadzieję, że jak najszybciej nas opuści.
generalnie to jest dramat, jedyny kierunek jaki widzę teraz to ciemność, co ten chłop robi w tygodniu z zespołem, co robi w trakcie meczu!!! to jest porażka, jedyny plus to taki że każdy taki mecz a zostało jeszcze 3 przybliża go do końca trenowania w Cracovii... perspektyw nie widzę żadnych ...
Wisla jest , byla w tym dniu zajeiscie slaba i dlatego wygralismy!!! Takie sa fakty. Atutami dodatkowo byly wlasny stadion , kibice oraz co o dziwo zaangazowanie zawodnikow, co na tle slabiutiej wisly pozwolilo nam na osiagniecie sukcesu na skale nie mala.
Byly waryjacje typu bizony itp. ale NAWET Z NAJPIEKNIEJSZEGO SNU, trzeba sie kiedys obudzic!! Itak tez sie stalo ! Wstalismy i jestesmy w dupie , zadenego przebydzenia nie bylo inie bedzie z Pasieka!!!!
Zmiana trenera musi nastapic przed koncem rundy ! Tylko nie mowcie mi ze, jeszcze wierzycie w Mysl i kunszt TRENERSKI Pasieki !!! Ze, wystarcza jakies dwa wzmocnienia ibedzie dobrze. Nie ! Trzeba to wszystko poskladac i zaczac budowac to wszystko od nowa! Z mysla , planem i koncepcja i ja realizowac w trakcie trwania meczu. Bo inaczej bedzie tak jak jest teraz. Czyli gramy padake bez klasy i to boli.
Darku, odejdź z ostatkiem honoru!
Mamy najsłabszy skład w lidze...wiec co chcecie...miernoty typu Biezen, Visniakows Puzigaca, Struna Boljewic...co to za piłkarze? w IV lidze polskiej sa lepsi....kto ich sprowadzał? Paiseka?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)