Sorry ale takiej żenady jak struny i bizony to ani Matusiak ani Goliński nie grali. Pierwszy te kilak bramek strzelił, a drugi dał nam wygrane po latach derby.
-
-
Pasieka- Panu już dziękujemy
Mniej więcej rok temu Klub na wniosek towarzystwa RWD (ratuj własną d..ę) wywalił Matusiaka i Ślusarskiego...
...następcy...
ano drodzy i ogromnie przepłacani następcy zdobyli od tego czasy 1(JEDEN gol).
Więc może dajmy spokój Ślusarskiemu i Matusiakowi...
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Najlepszy na boisku Visnakovs schodzi, później
> dobrze grający Nykiel, a beznadziejni Saidi
> (znów nie na swojej pozycji) i [b]Puzigaca grają
> cały mecz[/b]. Pasieka musi odejść bo z nim na
> ławce nie wygramy już żadnego meczu.
O przepraszam, Puzigaca nie grał całego meczu :D
A tak BTW Puzigaca "beznadziejny"? Coś tu nie tak, przeca niedawno jeszcze pół forum "zwalniało" trenera Szatałowa, za nie wystawianie tej bośniackiej gwiazdy w pierwszym składzie. :D
Khalid Napisał(a):
> Mniej więcej rok temu Klub na wniosek towarzystwa
> RWD (ratuj własną d..ę) wywalił Matusiaka i
> Ślusarskiego...
> ...następcy...
> ano drodzy i ogromnie przepłacani następcy
> zdobyli od tego czasy 1(JEDEN gol).
> Więc może dajmy spokój Ślusarskiemu i
> Matusiakowi...
Na dzień dzisiejszy, to Matusiak ze Ślusarskim, to dalej poziom nieosiągalny dla naszych napastników :(
Ślusarski?!
Co tu się dzieje...
etikan Napisał(a):
> Ślusarski?!
>
> Co tu się dzieje...
Tak . Ślusarski był o 100 razy lepszy od Niedzielana i Van Bizena razem wzietych...niestety
Niech pan nie zwleka panie Pasieka i jak najprędzej z Cracovii ucieka!
Im bardziej w swoich komentarzach deprecjonujecie Ślusarskiego i Matusiaka, tym bardziej pogrążacie nasz dzisiejszy zabójczy duet goleadorów Niedziałam - Van der Kaleka.
do końca rundy innego trenera juz nie znajdziemy a w przerwie ... poszukamy trenera na 1 lige oby ze skutkiem natychmiastowego awansu, bo mam watpilwosci czy w tej 1 lidze nie zabawimy ze 2-3 sezony ...
quentin Napisał(a):
> do końca rundy innego trenera juz nie znajdziemy
> a w przerwie ... poszukamy trenera na 1 lige oby
> ze skutkiem natychmiastowego awansu, bo mam
> watpilwosci czy w tej 1 lidze nie zabawimy ze 2-3
> sezony ...
Znalezienie dobrego trenera jeszcze teraz nie jest problemem, trzeba tylko wiedzieć czego się chce i mieć koncepcję funkcjonowania Klubu na 2-3 lata. Póki co to jeszcze mamy przewagę podaży nad popytem jeżeli chodzi o trenerów i zawodników.
Khalid Napisał(a):
> Mniej więcej rok temu Klub na wniosek towarzystwa
> RWD (ratuj własną d..ę) wywalił Matusiaka i
> Ślusarskiego...
> ...następcy...
> ano drodzy i ogromnie przepłacani następcy
> zdobyli od tego czasy 1(JEDEN gol).
> Więc może dajmy spokój Ślusarskiemu i
> Matusiakowi...
:)
Jak pytałem (po zatrudnieniu Niedzielana) po co gracza podobnego umiejętnościami do Matusiaka i Ślusarskiego zatrudniamy (których wywalono), to mnie jeden fachowiec piszący parę wpisów wyżej (nie Khalid bynajmniej :) ) "zjebał", że się nie znam :)
Może się i nie znam... Zresztą zaczyna mnie ta cała piłka nożna walić. Zacznę chodzić od lipca 2012 na I ligę.
Wynocha ,,trenerze''
za pana rządów to nic nie osiągniemy
Uważam iż został zatrudniony tylko na przeczekanie ..
On traktuje to relaksacyjne, jego traktują niepoważnie,a wyniki są jakie są.
Pewnie coś mu ekstra zapłacą, jeśli parę punkcików uciuła
Ktoś poważny przyjdzie w przerwie zimowej, aby tą stajnie ogarnąć.
Trwaj Pan i uciułaj jakieś punkty...
Trener może i słaby, ale zwolnienie go niewiele zmieni.
Jurija to ja broniłem, być może ze względu na to, że piłkarze mu ufali, co podkreślali w wywiadach. Lecz mam wrażenie, że po Panu Pasiece to wszystko spływa. Piłkarze pobili się w szatni - "Nic nie widziałem, nic nie słyszałem". Ludu Święty "normalny" trener powinien opierniczyć i tyle, a nie wyłamywać się od konsekwencji.
Krótko mówiąc w Pana Dariusza już nie wierzę. Nie widzę podstaw ku temu, by grać lepiej, nie widzę światełka w tunelu. Dziękuje za 3 pkt w Zabrzu. Do widzenia.
Jeśli zarząd chciał zwolnic Szatałowa to trzeba było to zrobić w momencie gdy bez pracy był Probierz a nie podejmować taka decyzje bez alternatywy!! Pasieka jest dobry w gadce i udawaniu głupa ze wszystko pod kontrola ich trzeba wziasc za ryje i zapier..... znimi. My kurwa pracujemy aby miec na bilet karnet czy dojazd a oni to maja wszystko w dupie za frajersko przegrany mecz oni z własnej kieszeni powinni oddawać nam za bilety!!! Pasieka nic nie zrobi bo pracuje z najemnikami.
Mam nadzieje że nasz przyszły prezes pokaże mu gdzie jego miejsce ! ŁAPY PRECZ OD CRACOVII AMATORZE !
przyszły prezes?? Panie Pasieka dowidzenia, a pan panie Tabisz jest pan zerem (jak powiedział klasyk)
PASIEKA- IM WIECEJ CIEBIE TYM [b]MNIEJ[/b] SZANS NA UTRZYMANIE, GOLE A NAWET LADNE AKCJE. i nie chce spyszec p..ze trenujecie i jest poprawa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)