Wisła - Cracovia: derby Krakowa [ZDJĘCIA]
http://krakow.naszemiasto.pl/galeria/1151109,wisla-cracovia-derby-krakowa-zdjecia,galeria,id,t,tm.html#f885ce45588f1835,1,3,8
Wisła - Cracovia: derby Krakowa [ZDJĘCIA]. Zadyma na trybunach
http://krakow.naszemiasto.pl/galeria/1151039,wisla-cracovia-derby-krakowa-zdjecia-zadyma-na-trybunach,galeria,id,t,tm.html#25840483fca36939,1,3,5
-
-
[WIKTORIA]13 kolejka - Święta Wojna !!! Cracovia - GTS Wisła Kraków (6.11.2011 godz.17.00)
I jeszcze:
Van der Biezen ograł Wisłę i... broni Maaskanta
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/1152035,van-der-biezen-ogral-wisle-i-broni-maaskanta,id,t.html#5026f539bb1b08d7,1,3,4
Coś cudownego! Holender van der Biezen wydymał ''holenderską'' Wisłe hahahaha
PASY zagrały fantastyczny mecz,jeżeli w każdym meczu zagrają z takim zaangażowaniem,z taką ambicją to o zwycięstwa w następnych meczach będe spokojny.
TYLKO CRACOVIA!
Obudziliśmy się dzisiaj w lepszym świecie...
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> DiegoKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A.W.B. się w końcu pomylił ;)
>
>
> Diego, mam podwójną dawkę szczęścia niż
> osoby, które przewidywały zwycięstwo : )
Pozdrowienia dla wszystkich którzy pisaniem o przegranej zaklinali wygraną. Ehhh te przesądy :)
[b]Pasieka po Derbach [video]:[/b]
http://kiks.tv/2011/11/pasieka-po-derbach-to-najwiekszy-sukces-w-karierze/
o ja niewierny...
właśnie oglądnąłem jakieś urywki na internecie
a zwłaszcza z 10 razy przepychanki w rogu
podobało mi się jak Nykiel zdecydowanie wypchnął chyba Jovanovica poza krąg dyskutantów,
średni piłkarz, ale twardy gość
ciekawe jak teraz będzie wyglądał protest
problemy się same nie rozwiążą,
a zarząd na pewno po staremu się nie będzie kwapił do ich rowiązania
tylko zarząd ma teraz argument że zarząd nam wygrał te derby...
No tak , ale mówi się ,że w miare jedzenia apetyt rośnie.... Jaki był doping na Cracovii to każdy widział , chyba nie będą chcieli żeby na meczu była cisza? :)
A co do meczu to bardzo ale to bardzo podobała mi się postawa całej ławki rezerwowych , tych którzy nie zagrali ( Dudzica i Gąsińskiego) , ten drugi mimo ,że przegrywa rywalizacje z Kaczmarkiem cieszył się jak małe dziecko ! Walczyli , walczyli i wywalczyli ! I tak powinno być co mecz. Troszke byłem zdziwiony tym ,że na ławie usiadł Visnia , Cahalon i Niedzielan. Dla mnie po mistrzowsku ustawił tą obrone Pasieka...
DZIĘKUJE CI CRACOVIO ŻE DZIĘKI TOBIE MOGĘ BYĆ TAKI SZCZĘŚLIWY !
Holenderski dziennikarz, który przyjechał na derby Krakowa opowiada o zawodnikach Cracovii. Pisał artykuł o van der Biezenie, więc zna go bardzo dobrze...
[b]Przyjechał Pan do Polski, żeby napisać artykuł o Koenie van der Biezenie. Czy to dobry piłkarz?[/b]
Tak. Gdy przyszedł do Cracovii miał ciężki okres. Jego żona urodziła dziecko, a on bardzo to przeżywał. Starał się nadrobić zaległości treningowe, ale aklimatyzacja w Polsce nie była łatwa. Nie znał języka, a na początku sezonu klub zwolnił trenera. Koen narzekał, że polskiej lidze gra się bardzo defensywnie i napastnicy mają mało wolnego miejsca. Uważam jednak, że to naprawdę dobry napastnik i Cracovia będzie miała z niego pożytek.
[b]W ekstraklasie nie strzelił gola przez ponad 650 minut, ale przełamał się chyba w najlepszym momencie. Został bohaterem derbów Krakowa?[/b]
Dwa dni temu Koen powiedział mi, że cały czas jest dobrej myśli i w derbach strzeli gola. Nie pomylił się. On naprawdę potrafi grać w piłkę. Drużyna nie wykorzystuje jego potencjału. W Holandii strzelił bardzo dużo bramek głową. Mam wrażenie, że piłkarze Cracovii nie potrafią odpowiednio dośrodkować piłki w pole karne.
[b]Kojarzy Pan jeszcze jakiś zawodników Cracovii?[/b]
Tak, pamiętam Saidiego Ntibazonkizę z czasów jego występów w NEC Nijmegen. To utalentowany piłkarz. Dobrze drybluje, ale niestety gra zbyt egoistycznie i często nie widzi lepiej ustawionych partnerów. Przez to drużyna nie ma z niego wiele pożytku. W Holandii dużym szacunkiem cieszy się Arkadiusz Radomski. W drużynie SC Heerenveen występowali z nim tacy zawodnicy jak Ruud Van Nistelrooy czy Jon Dahl Tomasson. Polak wykonywał wtedy naprawdę dużo pracy w środku pola i kibice to doceniali.
[b]A Holender Hesdey Suart?[/b]
Grał u nas w II lidze, ale przyznaję, że nigdy nie widziałem go w akcji.
Cały wywiad z holenderskim dziennikarzem - czasfutbolu.pl
Uffff Boże jaka radość po tym zwycięstwie :) Ale ile mnie nerwów ono kosztowało, myślałem że zejdę na zawał na stadionie ;) Ale jest, wreszcie jest!!! :) Mecz może piękny nie był, dalej gramy niezbyt przekonująco, ale wczoraj przynajmniej walczyli wszyscy, wszyscy zostawili na boisku serce! I tak ma być w każdym meczu!!!
[url=http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/w-wisle-krakow-zapadla-decyzja-ws-trenera-maaskanta,1718138]Pasy Zwolniły trenera Wisły?? LINK[/url]
Hej Pasy golll ;P
poszukuje linku do wizyty w szatni po derbach ma moze ktos jak tak to prosze o wrzucenie z góry dzięki ;]]
[b]!!! CRACOVIA PANY !!![/b]
Dziś zakupiłem kilka gazet na pamiątkę tego wydarzenia!
:)
ależ to piękne uczucie trzymać pod pańskim butem bolszewika z gwiazdą na przedzie :)
I po Maaskancie
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/t-mobile-ekstraklasa-robert-maaskant-zwolniony-z-w,1,4900882,wiadomosc.html
Nie wiem jak tam u was ale u mnie zarówno na kompie jak i w tv van der Biezen nadal strzela. To trwa i trwa.
Maskant podczas poprzedich derbów życzył nam spadku , a teraz po porażce z Cracovią został z Wisły wywalony. Życie napisało piękny scenariusz.......
Ludzie jak ja wam zazdroszczę że macie tylko takie problemy !!! kurwa a ja nie mogę okna otworzyć bo cały czas od wczoraj słychać przeraźliwy i żałosny skowyt jakiś psów . Żona mówi że to pewnie wyją z głodu a mi się wydaje że ktoś je bije.
z jednej strony wywalenie Maaskanta po derbach to słodka zemsta za to ze zyczył nam spadku , ale z drugiej strony gdyby był ,dalej graliby psią faje , wiec nie wiem co lepsze
ja jeszcze co do wczorajszy derbów. rzeka nic nie gra po kontuzji Meliksona a bez bramek Bitona mieliby 6 punktów w tabeli ale i tak JŻS !:D:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)