Widac bylo kto chcial wygrac te derby, ale sytulacji burkow w drugiej polowie mnostwo!
Wyszarpalismy, wybiegalismy to zwyciestwo I OTO CHODZI !!!
Brawo,brawo,brawo! CRACOVIA PANY !
DZIEKUJE!
-
-
[WIKTORIA]13 kolejka - Święta Wojna !!! Cracovia - GTS Wisła Kraków (6.11.2011 godz.17.00)
Panowie kiedy ostatni raz Cracovia wygrała u siebie z gtsem?
Wracam ze stadionu, coś pięknego!
Brawo Bizon, brawo Kaczmarek, brawo Wszyscy!
Jesteście Wielcy!
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:
[img]http://fbhl.pl/wp-content/themes/videozoom/scripts/timthumb.php?src=http://fbhl.pl/wp-content/uploads/2011/11/lkyrd40gkwo4os4og0k8cw0k8g0.6001.jpg&h=160&w=228&zc=1[/img]
[url=http://fbhl.pl/cracovia-10-wisla-krakow-06-11-2011/]Cracovia - Wisła Kraków (skrót meczu)[/url]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:):):):):):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RKS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panowie kiedy ostatni raz Cracovia wygrała u
> siebie z gtsem?
28 lat temu !!!
Prawidłowo, teraz tylko wygrac kolejne mecze :D
Nesta Napisał(a):
> wygramy, czuje to mocno w kosciach.. jak nigdy
> czuje ze tym meczem sie odbudujemy, stawiam na 1-0
> ...
>
> p.s pozwalam na cytowanie mojego trafionego postu
> po meczu :)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D pozwolilem na cytowanie!!!!!
DZIĘKUJE!!!!!!!!!!!!!!! KURWA DZIĘKUJE! NO TO ŚWIĘTUJEMY!
Mecz bardzo dobry, zasłużona nasza wygrana i pierwsze zwycięstwo z Wisłą na naszym stadionie od bardzo dawna, nawet nie wiem od kiedy :)
CRACOVIA PANY !!!
ale nerwówka
ciśnienie na koniec to miałem chyba 220/180
Brawo
A teraz trzeba zacząć świętować :)
CRACOVIA PANY !!!
A.W.B. Napisał(a):
> Przegramy.
:):):) Brawo Cracovia !!!!!!!!!!!!
Wreszcie zobaczyłem DRUŻYNĘ!
A.W.B. się w końcu pomylił ;)
za ten mecz Cracovia dostała tylko 3 pkt
fakt fajnie wygraliśmy derby ,ale po tym co tu widze na tym forum to jestem zdziwiony 10 dla piłkarzy po meczu Bizen uważany za najlepszego napastnika, piszecie o kapitalnej obronie ludzie jeszcze wczoraj wymienili byście cały skład a dzisiaj normalnie drużyna na mistrza Polski! Ciekaw jestem jakby odpukac znów wrócili na niewłasciwy tor i co?
Trochę spokoju cieszmy się z wygranej nad wisłą ale nie popadajmy w hura optymizm
Oby tak dalej :) KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Ciesze się z powrotu w tak pięknych okolicznościach przyrody.
Przyznam, że jak czytałem przez te 3 tygodnie dobrowolnej prohibicji niektóre wpisy to mało0 brakowało, a bym się złamał, ale przetrzymałem i jestem! Brawo Cracovia! Widać braki umiejętności da się nadrobić ambicją!
Pozdrawia całą Pasiacką Rodzinę z wieloletni Cracoviak z Liverpoolu !!!
Piję ze szczęścia !!!!
W drugiej połowie omal zawału nie dostałem...
Zazdroszczę Wam świętowania w naszym ukochanym mieście :)
CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję wszystkim Pasiakom za niezapomniane chwile na stadionie. Gratuluję piłkarzom wygranej a Wam bracia kibice gratuluję zaszczytu bycia kibicami CRACOVII:)
CRACOVIA ZAWSZE PANY:)
Dzięki wielkie:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)