Na boku kiedyś nieżle sobie radził Szeliga. Nam w meczu z UB-cją nie potrzeba wirtuoza tylko walczaka. Zresztą od Puzigacy to każdy będzie lepszy, bo przy jego kryciu to jakoś nie widzę jego konfrontacji z Iliewem czy Kirmem. Trzeba tylko pomyśleć jak zagrać w środku......
-
-
[WIKTORIA]13 kolejka - Święta Wojna !!! Cracovia - GTS Wisła Kraków (6.11.2011 godz.17.00)
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Natala2127 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Możecie myśleć co chcecie, ale ja nie przestane
> > wierzyć w Cracovie nawet jakby było bardzo źle.
>
> to teraz jak jest ? :D
Teraz jest kiepsko.
Mamy ostatnie miejsce w tabeli, ze stratą sporą do przedostatneigo miejsca, gramy kichę, w kadrze jest grono najemników nie związanych z klubem emocjonalnie, wygląda na to że różne rzeczy organizacyjnie są delikatnie mówiąc nei dograne...
ALE...
Jesteśmy w ekstraklasie, a nawet jak - tfu! - spadniemy, to będizmey w II (nazywanej I) lidze.
ja pamiętam czasy, gdy byliśmy w IV lidze, bez większych perspektyw na lepszą...
Nie ma takiej sytuacji, że piłkarze nie mają co do garnka włożyć i za co butów sobie kupić...
Mamy sponsora, który nie jest biedny i sporo na klub łoży...
Mamy przepiekny stadion, na mecze chodzi około 10 tysięcy ludzi, a nie jak kiedyś parę setek...
Nie ma ryzyka, że za parę mięsięcy klub przestanie istnieć...
Nie ma tego, że wszystko "odgórnie" działa przeciw nam, bośmy się nie zgodizli być milicyjnym klubem...
Popatrzcie, gdzie jest Garbarnia, gdzie Hutnik. Polonia Warszawa jest przechrzczonym Groclinem :(
Mogłoby być znacznie lepiej, ale kto 15 lat temu sądził, że będizemy w ekstraklasie 8 sezon z rzędu?
Jest to wyrównanie naszego rekordu z lat 1928-1935. Potem się tak już nie zdarzyło...
Nie przesadzajcie więc z tym czarnym obrazem.
Nawotczyński kontuzja ...
skad taka informacja ?
w meczu z Widzewem był przecież na ławce. Mamy też Żytko ma szanse na odkupienie wszystkich swoich grzechów w tym meczu!
Radosław Sobolewski będzie miał oczyszczane ścięgno
Radosław Sobolewski przejdzie zabieg oczyszczania ścięgna Achillesa. Zabieg zostanie przeprowadzony w środę - donosi oficjalna strona klubowa "Wisla.Krakow.pl".
Zawodnik doznał kontuzji 2 października podczas meczu z Legią. Od tamtej pory nie wystąpił w żadnym meczu.
Sobolewski rozegrał w Ekstraklasie 271 meczów i zdobył w niej 28 bramek.
źródło: 90minut
Nawotczyński musi zagrać !
Ja bym na Mateusza Zytko nie stawiał. Ostatnio co mecz to dramat.
Wątpie by było zero z tylu-nasze szanse upatruje w Saidim i Andrzeju.
Obrona nie wygląda teraz za ciekawie...
zac Napisał(a):
> Radosław Sobolewski będzie miał oczyszczane
> ścięgno
>
> Radosław Sobolewski przejdzie zabieg oczyszczania
> ścięgna Achillesa. Zabieg zostanie
> przeprowadzony w środę - donosi oficjalna strona
> klubowa "Wisla.Krakow.pl".
>
> Zawodnik doznał kontuzji 2 października podczas
> meczu z Legią. Od tamtej pory nie wystąpił w
> żadnym meczu.
>
> Sobolewski rozegrał w Ekstraklasie 271 meczów i
> zdobył w niej 28 bramek.
>
> źródło: 90minut
Wiozłem go wczoraj na dworzec bo jechał do Warszawy właśnie na tą operacje. Najwżniejsze że nie będzie Pałeckiej.
Muertes Napisał(a):
> niech wygrają derby
> a wybaczę wszystkie błędy Filipiakowi, Pasiece
> i wszystkim innym i dostaną nowy kredyt zaufania
> ode mnie
Jak niewiele potrzeba....rozumiem ,że ważniejsza jest jedna wygrana a to,że w przyszłym roku będziemy grać w Stróżach czy Brzesku to już nie jest ważne.:D
Zibiland Napisał(a):
> Muertes Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > niech wygrają derby
> > a wybaczę wszystkie błędy Filipiakowi,
> Pasiece
> > i wszystkim innym i dostaną nowy kredyt
> zaufania
> > ode mnie
>
> Jak niewiele potrzeba....rozumiem ,że ważniejsza
> jest jedna wygrana a to,że w przyszłym roku
> będziemy grać w Stróżach czy Brzesku to już
> nie jest ważne.:D
ale jakie powiazanie ? mozecie przegrac derby jak obiecacie, ze sie utrzymacie ? MAJA WYGRAC Z TYMI SZMATAMI DLA NAS i dla SAMYCH SIEBIE !!!!!!!!!
W poniedziałek sprzedano 2tys biletów. Dzisiaj o 12 kolejki były ogromne...
Żeby wejsc na stadion trzeba miec karte kibica czy wystarczy sam bilet ??
jesli masz karte to karta. jesli nie masz karty to bilet
proponuję do niedzieli wieczór, zamknąć wątki "sporowe" każdy pasiak koncentruje się TYLKO na jednym,
teraz musimy pomóc, bez wzgledu na sytuację zaniechajmy napieprzania do końcowego gwizdka w niedzielę !
Wbrew wszystkiemu !!! Będzie dobrze,
pasiak w trzecim pokoleniu :)
ps. z racji obowiązków służbowych byłem dziś świadkiem rozmowy dwóch jegomościów niemałych w krakowskim biznesie, przy okazji wiśloków
oj bolała ich sektorówka na Wawelu, oj bardzo bolała :)
Oby po niedzieli jeszcze bardziej ich bolało!
Ja bym tak kopal :
.................................Kaczmarek
Struna......Nawotczynski....Hosek.....Nykiel
.......................Radomski......Bojlevic
Suvorow......................Tamir.................Rupa
................................Niedzielan
Ja bym zaryzykował z jednym defensywnym, za to dwóch napastników, Bizon a przed nim Niedzielan
szmaciara zagra 4-4-2 genkov i biton z przodu,Łukasz chyba musi zagrać.
Bizon im wjebie bramkę bo obronę mają jak śito.
KOCHAM,KOCHAM TYLKO JĄ.........
A jakby ich tak zaskoczyć i zagrać jednym defensywnym pomocnikiem, a dwoma ofensywnymi w środku, np. tak:
Kaczmarek
Struna - Nawotczyński - Hosek - Nykiel
Radomski
Visnjakovs - Cahalon - Ntibazonkiza - Suvorov
Niedzielan
Musimy uparcie trzymać się schematu taktycznego, którzy nie zdaje egzaminu? Wszystkie siły na ofensywę od początku, bardzo wysoki pressing i nie pozwalać milicjantom grać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)