Fatalna gra naszych piłkarzy w meczu z Widzewem,o ile w pierwszej połowie starał sie Saidi,to w drugiej dostosował sie do reszty. Tej porazki w Łodzi byc nie powinno,z przeciwnikiem grajacym w dziesiatke trzeba wygrywac! Wyrzucenie z boiska Bartczaka to pomyłka sedziego,w ogole sedzia dał ciała,to nie była walka na cztery czerwone kartki w meczu.
Ten dramat naszego klubu zaczal sie od zatrudnienia marnego Ulatowskiego,z Szatałowem ledwo udało sie utrzymac ekstraklase,po czym zatrudniono trenerską kopie Ulatowskiego czyli Pasieke, w którego nie wierze.
Trzeba koniecznie wygrać z GTSem,a że nie jest to specjalnie trudne pokazało dziś Podbeskidzie.
Cracovio z pasją,zaangażowaniem,święta wojna to coś więcej niż mecz.
Wszyscy na derby i doping na maxa!
-
-
12 kolejka : Widzew Łódź- Cracovia (29 października, 15:45)
w sumie to juz jest nawet smieszne co sie w tym klubie dzieje ... a przeraza mnie tylko to ze i tak sie pewnie utrzymany ;)
śmiech przez łzy....
Skoro piłkarze się nawzajem nie tolerują, to trzeba większość wywalić i tyle w temacie.
a wy dalej po meczach u siebie śpiewajcie nic się nie stalo gromkie wypie.......... się im należy nic wiecej jak równierz filipkowi i teletubisowi
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Robinksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > agent44 w piłce leży ale tylko w piłce jego
> > przyszłość... mnie nie intersuje ile razy
> > będziemy mistrzem w tym niszowym sporcie, mnie
> > interesuje np. wygranie derbów!
>
> A mnie na ten przykład odwrotnie. Przestali mnie
> praktycznie ci pseudo kopacze interesować,
> Wolałbym awans do finału PK niż wygrane derby.
Święte słowa Leesior Cracovia hokejem stoi. a kibice drużyn PLH tylko przez tych kopiących patałachów nabijają się z Cracovii
masakra
ŻENADA I TYLE!!!!!!!!!!
Idę na DERBY by dopingować CRACOVIĘ a nie tych patałachów. Lepiej wystawić chłopaków z ME i niech sobie pograją, co za różnica?
manolo1 Napisał(a):
> ŻENADA I TYLE!!!!!!!!!!
> Idę na DERBY by dopingować CRACOVIĘ a nie tych
> patałachów. Lepiej wystawić chłopaków z ME i
> niech sobie pograją, co za różnica?
teraz to masz isc na hokej i zobaczyc co to sport i rywalizacja.
Jedyne słowo mnie się na usta ciśnie: frajerzy.
Przy przewadze jednego zawodnika przez większość spotkania powinniśmy ich zgnieść.
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:
[url=http://fbhl.pl/widzew-lodz-10-cracovia-29-10-2011/]Widzew Łódź - Cracovia (skrót meczu)[/url]
Pytanie retoryczne:
W jakiej przewadze liczebnej musiałyby grać te najemne patałachy hańbiące dobre imię wspaniałej Cracovii, żeby zdominować przeciwnika i zdobyć choć jedną bramkę jeśli w 11 na 10 to dla nich za mało?
Może w 11 na 9, albo w 11 na 8?
.. i jeszcze jedno, jeżeli gwiazdorom się nie chce biegać to Pasieka stawiaj na młodych. Nie czują oddechu nad sobą.
Rząsa naściągał szrotu, zarobił i uciekł. Wszyscy won. Wstawić już po derbach młodych i dograć nimi sezon do końca.
Dlaczego po derbach? Żeby ich nie spalić już na starcie.
Dobrze, że w PP mamy Ruch a nie Gryf, lub Limanowvie...
Banda zajemnych pajaców bez ambicji!
Galeria z meczu http://www.waszapilka.pl/galleries,887,0
Ogladajac mecz ,przypominalem sobie jak obserwowalem dzieciakow(6-7latkow) grajacych w pilke na boisku przed blokami.
Nie wiele sie to roznilo , zwlaszcza sytuacje pod bramka - multum dzieci przepychajacych ,kopiacych sie po kostkach nieporadnie probujac strzelic na bramke a potem pudlujac lub w ogole tracac pilke w sytuacji gdy powinna sama wpasc do bramki. U dzieci wyglada to komicznie , u profesjonalnych pilkarzy TRAGIKOMICZNIE.
Suworow, Visnia, Cahalon i Saidi-ktoremu kompletnie nie wyszedl mecz ,to ZA MALO by stworzyc profesjonalna druzyne. Bylismy w czarnej dupie - a teraz gdzie ,skoro jest gorzej?
FBHL Napisał(a):
> Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:
>
> Widzew Łódź - Cracovia (skrót meczu)
A ile płacisz za obejrzenie?
Dawniej to byliśmy jak Athletic Bilbao ... a teraz to już nawet "profanuje" się opaskę kapitana ;(((
A ja to oglądałem na żywo na stadionie Widzewa, nawet sobie nie mogłem pobluźnić. Chyba pozwe ich do sądu za utratę zdrowia:)
Dziś nie miałem możliwości oglądać meczu , a oto sms od kolegi , przyjaciela z którym to jeździmy na mecze od około 20 lat "TO JUŻ KU.WA DLA MNIE ZA DUŻO ,NIE JADĘ NA DERBY PIERD.LE TYCH NIEUDACZNIKÓW" a teraz dogadane po sms "NAWET NIE OGLĄDAJ POWTÓRKI JA PIER.DOLE CO TO KU.WA JEST, KU.WA WIESZ ŻE I TAK POJADĘ" Nie wiem jak to powiedzieć, nazwać ale pierwszy raz usłyszałem taką wiązankę od Tego kumpla , ja wymiękam ............................................................................................................................WIARA CZYNI CUDA. I tym optymistycznym akcentem zakończę . PASY!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)