Myślę, że przez ostatnie lata wyrobiła się też wśród kibiców mentalność, że Cracovia ma w lidze samych "chłopców do bicia" i nie warto przychodzić na mecze aż do Play-offów. Z tym, że liga się zmieniła i mamy trochę mocnych rywali w lidze. Poza wiele osób tych dopingujących nie chodzi ze względu na brak atmosfery - jeżeli zorganizuje się w końcu mały młyn to z każdym spotkaniem będzie wzrastała jego liczebność. Ja sam jestem przeciwnikiem byle jakiego śpiewania, włączam się tylko do konkretnego dopingu.
-
-
Trybuny na Siedleckiego umierają śmiercią naturalną... :(
żółta kaczka mądrze napisał - polać mu!
Jest tylko jeden drobniutki problemik - o ile forum "kopaczowe" ktoś z klubu czyta o tyle forum hokejowe raczej jest zlewane ciepłym moczem. :(
Żółta Kaczka 100% poparcia! Duża rola w tym przedsięwzięciu w rękach miasta, które powinno skończyć w końcu modernizację hali. Przykład stadionu jest najlepszy - wraz z poprawą jakości obiektu wzrasta frekwencja! Później klub powinien dołożyć swych starań a na końcu my kibice.
Żółta kaczka mądrze prawi!!! Mnie się marzy - wzorem klubów DEL czy np w Szwajcarii jeszcze jakiś pub przy lodowisku, urządzony na Pasiacko i hokejowo z wielkimi podświetlanymi fotami naszych gwiazd ( Stebleckiego,Migawy, sięgając dalej do historii klubu z Jeżakiem,Csorichem,Lewackim Itd...i innymi fotkami upamiętniającymi "wielkie chwile" tytuły i mecze... z telebimem gdzie można obejrzeć ciekawe mecze z hokeja, nie koniecznie naszej ligi... i wszystko w biało-czerwonych barwach.
Przecież jest super pub zwany ''wierzynkiem'', nie wystarcza wam ? ;)
w piątek ludzie przyjdą w większej liczbie, i nie bedzie to wynik zaproszenia z TP, po prostu szykuje się mecz na szczycie z potencjalnie silniejszym przeciwnikiem (tabela, wyniki poprzednich spotkan)
nie zmienia to faktu ze kazda inicjatywa cieszy!
Posiadacze karnetów na piłkę wchodzą w piątek na hokej za darmo!
I w to mi graj! O to chodzi!
tutaj link: [url=http://terazpasy.pl/Hokej/hokej_mezczyzn/Terazpasy.TV-Suvorov-hokeista-czyli-super-promocja-dla-posiadaczy-karnetow-pilkarskich][terazpasy.pl][/url]
Dodam tylko, że Aleks, Wiśnia i Siemion byli dziś na hali! :)
O TO CHODZIŁO!!!!
1500 biletów dla karnetowiczów!
Czyżby ktoś z klubu czytał nasze forum?:) Wreszcie nasze "forumowe płacze" zostały wysłuchane.:)
Fajny pomysł, akurat miałem w planie się wybrać na hokeja a tu taka miła niespodzianka :) Mam pytanie, może się ktoś orientuje, od kiedy będą otwarte kasy? Bo z tego co rozumiem to nie ma możliwości odbioru biletu w w sklepiku na Kałuży tak jak to było w ubiegłym sezonie?
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przecież jest super pub zwany ''wierzynkiem'',
> nie wystarcza wam ? ;)
Masz na myśli tą spelunę przy Metalowców?
Speluna o takiej samej nazwie jest na Rynku. Nie myl miejsc proszę bo rozmywasz.
Bardzo dobra inicjatywa, fajnie pomyślana i do tego clip reklamowy z piłkarzami. Mam nadzieję że przekona do przyjścia na Siedleckiego dużej ilości pasiastych fanów. :)
Dobry pomysł.
Wreszcie, to mi się podobało. Zwłaszcza w trzeciej tercji jak było już "po meczu" a na młynie zabawa. Tak trzymać :)-D
Brawo młyn!
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Speluna o takiej samej nazwie jest na Rynku. Nie
> myl miejsc proszę bo rozmywasz.
Wierzynek i Zwierzynek - niższa cena - lepsza jakość (przynajmniej towarzyska)
Fajne to było, taka atmosfera to jest coś co przyciąga, aż się chce tam być :) Sama się nawet trochę w boksie darłam.
Bardzo żałuję że praca odciągnęła mnie od pierwszego naprawdę dopingowanego meczu w tym sezonie (zwłaszcza że wcześniej nie przegapiłam żadnego), ale mam nadzieję że od teraz doping będzie trwał aż do zwycięskiego meczu w finale PO.
Pierwszy na prawdę dopingowany mecz w tym sezonie przypadł na spotkanie z Podhalem. Ten był drugi.:P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)