Tak, ja dokładnie pamiętam mecze w których sędziowie okradli nas z punktów,myślę że z ok 4 (w Gdańsku i Lubinie). Po prostu chciałem napisać, że nasze miejsce dokładnie odzwierciedla prezentowany przez naszych kopaczy poziom, a receptą na lepszą grę są przemyślane ze 4 wzmocnienia + nowy trener. Ale najpierw powinniśmy zatrudnić sensownego dyrektora sportowego który te transfery przeprowadzi. Nie wiem co myśleć o polskich trenerach...im po prostu w Cracovii nie wychodzi, a o Fornaliku,lub Probierzu-jedyni sensowni, nie mamy nawet co myśleć. Trenera zza granicy potrzebujemy, tylko nie wiem, czy sensownym ruchem było by sprowadzanie go teraz, aby na gwałt wprowadzał zmiany w zespole.
-
-
Ludzie dla Cracovii
a co sie martwic, milionerzy maja tegi umysl, to i wymysla, co zrobic.
obawiam się,że jesteśmy w głębszej dupi niz myślałem. No bo skoro prezes informuje świat,że szukamy dyr.sportowego to jest to kompromitacja dla najstarszego klubu z Polski.
Ja nie wymagam by pół Europy słało do nas cv ale gdyby klubem sterowali ludzie znający się na i realia piłki nożnej to już paru by mieli z miesiąc temu.
A tu bezkrólewie trwa i ewentualnie w końcu ktos się znajdzie.
Wstyd. Taki klub, takie miasto, taka publika i nie ma odpowiednich chętnych...
I bardzo dobrze że szukamy a nie bierzemy z łapanki teraz każdy ruch musi być bardzo mądrze przemyślany !!!TYLKO PASY!!!
Probierzowi nie idzie w Gracji i niewykluczone, że za parę tygodni (lub dni) zostanie zwolniony. I to byłby na pewno właściwy człowiek: naszym grajkom trzeba pocisnąć, a Pasieka chyba tego nie umie - niby niemiecka szkoła, a robi rzeczy zdumiewające.
chyba Tobie nie idzie! sprawdź zanim napiszesz. Facet stamtąd spokojnie może się wybić wyżej,do lepszego klubu a nawet lepszej ligi.
Wątpie w jego powrót do Polski, a nawet jeśli się zdarzy to tylko do kogoś z czołówki.
4 dni później
dzisiaj na trybunach Marek Koźmiński wraz z tatusiem Zbigniewem. Mam nadzieję, ze nie próbują się wkręcać w budowane nowe struktury klubu :(
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dzisiaj na trybunach Marek Koźmiński wraz z
> tatusiem Zbigniewem. Mam nadzieję, ze nie
> próbują się wkręcać w budowane nowe struktury
> klubu :(
Koźmińscy są prawie na każdym meczu...
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dzisiaj na trybunach Marek Koźmiński wraz z
> tatusiem Zbigniewem. Mam nadzieję, ze nie
> próbują się wkręcać w budowane nowe struktury
> klubu :(
Nie strasz nawet...:(
Oczywiście że są na prawie każdym meczu bo chodza tam na przedszpiegi dla wyżelowanego Borka aby miał o czym ględzić z Kołtoniem i Kowalczykiem na antenie TV
Marek Koźmiński nie będzie wracał na razie wracał do futbolu, więc bez fermentu.
Nie jestem pewien, ale gdzieś mi sie obiło o uszy ,że Koźmiński miał wykupionego sky box-a na naszym stadionie.
na forum Ci sie o tym obilo.
Może i na forum, nie pamiętam.
W dzisiejszym DP piszą że najbliżej posady DS Cracovii jest Wałdoch. Brany pod uwagę jest Fajfer a Mielcarski zdaniem DP na pewno nie będzie u nas pracował.
Wałdoch to nie głupia opcja.
ciekawym kogo Citko ma w stajni...
fajny wywiad z Wojciechowskim. Jest trochę o kandydacie na stanowisko w Cracovii, trochę o menadżerach i układach, trochę o Cracovii .
Warto przeczytać :)
http://www.weszlo.com/news/8677-Andrzej_Iwan_rozmawia_z_Jozefem_Wojciechowskim
...
Kto! ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)