Witam mam do zapytania sie czy ktoś w was posiada może tanio sprzedać t-shirt cracovii nie chodzi mi o "pasiastą" bo taka ów posiadam lecz np: Cracovia kraków lub jakimś logo lub obrazkiem?! jeśli tak proszę o odpisanie 2419280 na gg ;) mile widziane zdj i niska cena Ave Cracovia !! aaa i jeszcze jedno będziemy stali na placu czy na stadion normalnie bo nie wiem czy jest ten protest ? i czy bilet kupować ?!
-
-
Barwy klubowe !!
będziemy stali,ale wpisowe to 0,5 wyborowej...poproś kogoś starszego to napewno Ci kupi...
pzdr wariat !
wyborowa i nóż to Nasz znak, więc każdy mysi mieć w reku pod stadionem treningowy plastikowy nóż oprócz wpisowego o którym pisał Isaac.
CAŁE ZYCIE Z WARIATAMI
dopuszczalna plastikowa maczeta :D
no i wpisowe of kours :D
Stary, cieszę się, że czujesz klimat - pasiaste wdzianka są passe, teraz cool i jazzy są takie z napisem Krakowia Kraków. Całe czarne, czerwony napis i trupia czacha. Na pewno będą w sprzedaży pod stadionem w czasie protestu.
Dajcie spokój świeżemu hehe ;)
Co do tematu:
Coś Ty chłopie taki narwany?
Chcesz coś kupić, przeglądnij sklep STC:
http://sklep.tylkocracovia.pl/
Nie ma żadnych koszulek na STC bo sprawdzałem a w Red Boxie nie będe kupował bo protest i za drogo ...
Do tej koszulki z trupią czachą to tylko dla facetów z długimi włosami , może zdązysz zapuścić :D
kiedyś, na meczu z Arką, po zadymie z Ruchem, można było kupić koszulkę CracOvia przeciwko przemocy (O w nazwie klubu było uśmiechniętą buźką), za bodaj 5 zł, jeśli mnie pamięć nie myli. taki post, nie wiem, czy na temat, ale mi się przypomniało.
Kowal nie potrzebnie w nicku walnąłeś datę urodzenia !!
każdego szkoda :P
i każdy jakoś chce zacząć
Każdy zaczynający powinien najpierw poczytać dłuższy okres czasu. Wiedziałby jak uniknąć forumowego harakiri na wejściu...
Ale jaja!
http://sklep.tylkocracovia.pl/koszulki/172-koszulka-1906.html
wystarczy w dobrą kategorie wejsc i jest -,-
bylem tu ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)