Najsmutniejsze jest to że "męczennik" po takim meczu miał uśmiech na twarzy
-
-
Cracovia - Lech Poznań, 9 kolejka - sobota 1.10.2011 godz. 18.00
Ja powiem tak:
Od razu mi sie nie podobalo, ze ze wzgledu na sukces z Gornikiem Trener nie zmienia skladu. Niestety, Zytce po prostu nie idzie, i w chwili kiedy jest Nawotczynski zdrowy, jego nalezalo wystawic. Sadze, ze w koncu na swojej pozycji powinein byl zagrac zdrowy Nykiel, a takze, po Zabrzu, w pierwszej jedenastce nalezalo wystawic Niedzielana. Lech to jednak Lech, a nie Górnik...
I przy tym skladzie bylem pelen obaw, ktore sie potwierdzily.
Najwiekszy blad Zytki to dopuszczenie Rudnewa do tej sytuacji sam na sam, ktorej tenze nei wykorzystal. A pare zagran Zytko nial ladnych, ale stoper jak saper... Ostatnia bramka to pic na wode, w tej sytuacji nic juz sie nei moglo zmeinic, co nei zmienia faktu, ze zagranie bylo karygodne. Chlopakowi nalezy dac odpoczac...
A w ogole nawet przy stanie 2:0 chlopcy jakos sie starali, walczyli. Saidi mial pare pieknych akcji, uznanie dla Radomskiego...
Jeszcze jest troche meczow do konca rundy, teraz 2 tygodnie przerwy. Trzeba grac dlaej.
Ech, jak brak Suworowa...
A do wladz mam najwieksze pretensje o to, ze sprzedajac Klicha bardzo dlugo (w sumie dotad) nie mialy nikogo na jego miejsce. No, tak robic nie wolno, profesjonalisci...
Pasieka i Bakero po meczu już w PASY.TV
Największy błąd Żytki? czy ma sens jakieś stopniowanie, kiedy z jego winy tracimy 2 bramki z 3, a mogliśmy jeszcze jedną? Ale może zrobimy głosowanie:D?
1. Brak jakiejkolwiek reakcji w sytuacji kiedy Murawski dostał piłkę na 18 metrze i miał 3 metry luzu wokół siebie? Żytko nie zrobił nawet kroku, nawet nie próbował straszyć, nie mówiąc o zablokowaniu strzału.
2. "Firmowe" zagranie z Kosanowicem na 3 minuty przed utratą 3 bramki?
3. Asysta przy trzeciej bramce?
Ja wiem, nie powinniśmy się pastwić, to w końcu nasz zawodnik. Zgoda, zal mi chłopa. Ale ten gość w pojedynkę sprokurował dla naszych przeciwników w ciągu 8 meczy więcej bramek niż tandem Polczak-Wasiluk przez 2 sezony! A Trivunovic? Jak to jest że gość wyleciał z drużyny praktycznie za 1 wielbłąda, a Żytko dalej sobie hasa? To po prostu trzeba przeciąć.
C^%J Z BŁĘDEM ŻYTKI , C%#J Z WYNIKIEM! CI KTÓRZY OPUŚCILI STADION PRZED KOŃCEM TO ŚMIECIE! WON NA REYMONTA!
konrad_cracovia w tej chwili zachowujesz sie jak malecki :) wstydz sie :)
Nie jestem kibicem Cracovii dla sukcesu , jestem bo urzekła mnie jej historia. Nie jestem z Krakowa , mieszkam 140 km od niego , przyjeżdzam na wszystkie mecze. WIara w Cracovie powinna być do końca , nawet mimo tragicznej sytuacji.... Nie wszyscy dorośli do prawdziwej miłości... miłości do klubu...
Za swój wcześniejszy post przepraszam , uniosłem się.
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Największy błąd Żytki? czy ma sens jakieś
> Ja wiem, nie powinniśmy się pastwić, to w
> końcu nasz zawodnik. Zgoda, zal mi chłopa. Ale
> ten gość w pojedynkę sprokurował dla naszych
> przeciwników w ciągu 8 meczy więcej bramek niż
> tandem Polczak-Wasiluk przez 2 sezony! A
> Trivunovic? Jak to jest że gość wyleciał z
> drużyny praktycznie za 1 wielbłąda, a Żytko
> dalej sobie hasa? To po prostu trzeba przeciąć.
Właśnie do tego bije SaNtO. Nie traktujesz naszych zawodników "jedną miarką". Vule to dla Ciebie nawet nie był piłkarz, więc kim jest Mateusz Żytko? Vule był za cienki? Vule można było wy.jebać? A Żytki nie można? Gdzie tu konsekwencja?
3-0 u siebie dostac to słaba sprawa brawa dla Lecha choc wielkiej piłki nie grali...Sadze ze nalezy zmienic trenera ;)
A tak apropos to gratuluje tym co nawadniali boisko tuż przed meczem , tak ,że piłkarze się ślizgali a Lech strzelił nam bramke ;)
Najgorsze jest to ... ze w zimie znowu czeka nas rewolucja :D
[b]KIKS.tv[/b] prezentuje jako pierwszy [b]wywiad z Mateuszem Żytko po meczu Cracovia - Lech[/b]:
http://kiks.tv/2011/10/zytko-mniej-niz-zero-tak-sie-czuje/
konrad_cracovia Napisał(a):
> Za swój wcześniejszy post przepraszam ,
> uniosłem się.
No to go zmień. Będzie ładniej. Po prostu wytnij tekst opcją "zmień"
i wpisz kropkę.
[b]video[/b] wywiad z [b]Radomskim[/b] na [b]KIKS.tv[/b], odnosi się m.in. do postawy kibiców na i po meczu:
http://kiks.tv/2011/10/radomski-kibice-powinni-byc-bardziej-pozytywnie-nastawieni/
[b]Ja jednak będę się wciąż upierał, że największy problem Cracovii tkwi w braku drugiej linii.[/b] I chociaż mamy słabą obronę i nie najlepszy atak to ponieważ linia pomocy nie potrafi zarówno wypracowywać sytuacji strzeleckich napastnikom jak i neutralizować poczynań przeciwnika w środku pola więc rywal z łatwością przedostaje się na 20 metr przed naszą bramką stwarzając zagrożenie i na tym polega główna przyczyna słabości Cracovii.
[b]Powtórzę jeszcze raz: w epoce Stawowego również mieliśmy nieciekawą defensywę ale za to jaką drugą linię.[/b]
[b]doping kibiców[/b] na meczu od [b]KIKS.tv[/b]:
http://kiks.tv/2011/10/cracovia-lech-poznan-na-trybunach/
charlie.brzoza Napisał(a):
> video wywiad z Radomskim na KIKS.tv, odnosi się
> m.in. do postawy kibiców na i po meczu:
> http://kiks.tv/2011/10/radomski-kibice-powinni-byc
> -bardziej-pozytywnie-nastawieni/
krytkowanie kibiców którzy robią jedną z najwyższych frekwencji w lidze a są zmuszeni oglądać najgorszych dziadów (nie pamiętam zespołu który przegrywa pierwszych 5 meczy u siebie) uważam za maksymalną bezczelność, pan Radomski musi wiedzieć , że nie pies jest dla ogona tylko ogon dla psa, że bez kibiców nie zarabiali by takich pieniedzy tylko kopali rowy, bo nic innego robić nie umią (grać w piłkę zresztą też nie)
[url=http://www.wikipasy.pl/Galeria:2011-09-18_Cracovia_-_%C5%9Al%C4%85sk_Wroc%C5%82aw_0:1][b][u][color=#0033CC][size=large]Zdjęcia z meczu WikiPasy[/size][/color][/u][/b][/url]
Ja uważam że czas Pana Pasieki się skończył.
Dostał coś i zrobił NIC.
Należy trenera Pasiekę jak najszybciej zwolnić.
To jest człowiek , bez jaj, bez charyzmy, bez niczego.
PASIEKA WON!
Stara i bachor Napisał(a):
> Ja uważam że czas Pana Pasieki się skończył.
> Dostał coś i zrobił NIC.
> Należy trenera Pasiekę jak najszybciej
> zwolnić.
> To jest człowiek , bez jaj, bez charyzmy, bez
> niczego.
> PASIEKA WON!
w dwa mecze zrobił więcej puntów niż Szatałow w 7
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)