"Nie może powtórzyć się sytuacja z ubiegłego sezonu, gdy w rundzie wiosennej Kolejorz podarował trzy punkty zespołowi, który ze strefy spadkowej wyszedł dopiero w przedostatniej serii gier, swoje utrzymanie zawdzięczając bardziej fatalnej postawie gdyńskiej Arki i Polonii Bytom, aniżeli swoim piłkarskim umiejętnościom."
Boli że nie docenia się postawy drużyny w rundzie wiosennej.Wygranych meczy w pięknym stylu z Jagą 3-0,Lechią 3-0,Koroną 3-0,Lechem 1-0 (czy Kolejorz położył się na murawie i oddał nam 3pkt.walkowerem bez walki?) 3pkt z Polonią WWA,remisu z Legią 3-3,wygranej z Bytomiem1-2.
Jeżeli frekwencja w sobotę dopisze a wszystko na to wskazuję kibice zgromadzeni na stadionie przy ul.Kałuży będą świadkami znakomitego widowiska ponieważ spotkają się 2 równorzędne drużyny o podobnym poziomie piłkarskim.
[img]http://img688.imageshack.us/img688/2682/obraz060rk.jpg[/img]
-
-
Cracovia - Lech Poznań, 9 kolejka - sobota 1.10.2011 godz. 18.00
A kto to powiedział?ZAWsze znajdzie się ktoś,kto będzie szukał dziury w całym...Już raz graliśmy z Lechem o utrzymanie i każdy pamięta jak to wyglądało...Jagiellonia została zmiażdżona to samo każdy kto poległ na Świętej Ziemi(oprócz Polonii ;).Na trybunach niech panuje przyjaźń,a na boisku zarzynanie baranka (Lecha)na paschę...My bardziej potrzebujemy punktów i mam nadzieję,że trener już znalazł wspólny język z piłkarzami i będzie straszna wojna na murawie...Do tego dołączą indywidualne umiejętności Tamira,Saidiego,Andrzeja i...będzie dobrze!Tylko 3 punkty,tym bardziej,że Lech nam leży u siebie.
Liczę na 3 punkty, ale remisem nie pogardzę...
Mysle ze wynik bardziej zalezy od postawy Lecha niz naszej. Jesli beda w formie to nie mamy szans .. jesli zagraja jak ze Slaskiem ( beda marnowac 100 ) to mamy szanse.
Nie ma co tak gadać, naszym też może wyjśc mecz rundy i z 3 sytuacji podbramkowych wpadną 3 bramki, raz na rundę to i oni zagrają coś naprawdę dobrego.
Ja się boję że " to dobre " to było z górnikiem.
Obym się mylił i czeka Nas świetlana przyszłość.
Wysłuchałem przedmeczowej konferencji prasowej trenera Pasieki na [url=http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/konferencje_prasowe/Terazpasy.TV-Konferencja-prasowa-przed-meczem-z-Lechem]teraz pasy-link[/url] i wniosek jeden - ciszej Panie i Panowie, bo trener traci komunikację z zawodnikami. W Zabrzu było cicho i od razu sukces:)
Bakero zdradził swój pomysł na wygranie z Cracovią. - Rywale grają agresywnie, a po ostatnim zwycięstwie na pewno uwierzyli w swoje umiejętności. My jednak na pewno zagramy tam w swoim stylu. Chcemy, aby długie posiadanie piłki przełożyło się na efektywność w naszej grze i nad tym pracowaliśmy podczas całego tygodnia. Poza tym musimy być bardziej skoncentrowani w defensywie, zwłaszcza w początkowych 20 minutach meczu, gdy rywale mają jeszcze duży zapas sił.- Nie służy nam atmosfera meczów przyjaźni, dlatego mamy takie słabe wyniki z Cracovią. Musimy to teraz zmienić. Wrócić do swojej gry, dyktować warunki na boisku i znów wygrać.
- Liga w tym sezonie znów jest ciekawa, każdy może wygrać z każdym. Nie będzie to łatwy mecz - powiedział "Djuka".Lech przyjedzie do Krakowa w najmocniejszym składzie. Zabraknie tylko kontuzjowanych od dłuższego czasu Manuela Arboledy i Marcina Kikuta.
Co to za idiotyczny tekst na tej stronie bulgarska.pl? Wiadomo, że na boisku między zawodnikami nie ma przyjaźni, bo w piłkę się gra o zwycięstwo i dla większości z nich (może poza Kaczmarkiem czy Ślusarskim?) coś takiego jak przyjaźń między Cracovią i Lechem to abstrakcja. Kto ma zatem o tej przyjaźni wedle redaktora zapomnieć? Kibice, którzy przyjadą w sobotę z Poznania na Kałuży?
I niech się redaktor lepiej weźmie za ocenianie swojego klubu z poprzedniego sezonu, jak po szumnych zapowiedziach drużyna Lecha zajęła miejsce poza strefą pucharową, bo ja też mógłbym napisać, że Cracovia podarowała Lechowi awans w PP, z którego nie skorzystali i będę równie obiektywny, co koleś z bulgarska.pl.
Bardzo lubię Lecha i bynajmniej nie oceniam ich po takich wpisach, ale są pewne reguły gry i nie wsadza się kija w mrowisko. Bo po co?
"Trener Bakero zabrał osiemnastu zawodników, niestety nadal nie może skorzystać z Ivana Djurdjevica. Doświadczony Serb uporał się już z urazem mięśnia pół-ścięgnistego, ale nabawił się infekcji i ie było sensu aby jechał do stolicy Małopolski".
Željezničar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co to za idiotyczny tekst na tej stronie
> bulgarska.pl? Wiadomo, że na boisku między
> zawodnikami nie ma przyjaźni, bo w piłkę się
> gra o zwycięstwo i dla większości z nich (może
> poza Kaczmarkiem czy Ślusarskim?) coś takiego
> jak przyjaźń między Cracovią i Lechem to
> abstrakcja. Kto ma zatem o tej przyjaźni wedle
> redaktora zapomnieć? Kibice, którzy przyjadą w
> sobotę z Poznania na Kałuży?
>
> I niech się redaktor lepiej weźmie za ocenianie
> swojego klubu z poprzedniego sezonu, jak po
> szumnych zapowiedziach drużyna Lecha zajęła
> miejsce poza strefą pucharową, bo ja też
> mógłbym napisać, że Cracovia podarowała
> Lechowi awans w PP, z którego nie skorzystali i
> będę równie obiektywny, co koleś z
> bulgarska.pl.
>
> Bardzo lubię Lecha i bynajmniej nie oceniam ich
> po takich wpisach, ale są pewne reguły gry i nie
> wsadza się kija w mrowisko. Bo po co?
Tym pseudo portalem nie warto zawracać sobie głowy. Poziom gw.
Wg Orange Sport - z powodu infekcji Ivan Djurdjević nie zagra z Cracovią...
Czyżby Bakero był zmuszony do wystawienia na środku po raz kolejny młodego Kamińskiego i Wołąkiewicza, który ostatnio przypomina poziom gry Żytki? Jak tak to ekstra informacja dla naszych napadziorów, o ile na lewej Cahalon czy Saidi mogą "Wojtkowiaka" o tyle Visnakovs z Henriquezem może już mieć gorzej ;/
Cracovia - Lech Poznań, godz. 18:00, sędzia: [b]Sebastian Jarzębak (Bytom)[/b]
Nie wiem co sądzić o Jarzębaku, sędziował mecz Lecha z Jagą i dwie bramki tam padły ze spalonego dla kolejorza
Surep1906 Napisał(a):
> Wg Orange Sport - z powodu infekcji Ivan
> Djurdjević nie zagra z Cracovią...
> Czyżby Bakero był zmuszony do wystawienia na
> środku po raz kolejny młodego Kamińskiego i
> Wołąkiewicza, który ostatnio przypomina poziom
> gry Żytki? Jak tak to ekstra informacja dla
> naszych napadziorów, o ile na lewej Cahalon czy
> Saidi mogą "Wojtkowiaka" o tyle Visnakovs z
> Henriquezem może już mieć gorzej ;/
Poziom Żytki? aż tak wysoko ich umiejętności na dzień dzisiejszy bym nie oceniał, ale są jeszcze młodzi i myślę, że mogę w przyszłości być nawet o klase lepszymi stoperami niż Mateusz
Surep1906 Napisał(a):
> Nie wiem co sądzić o Jarzębaku, sędziował
> mecz Lecha z Jagą i dwie bramki tam padły ze
> spalonego dla kolejorza
nie podyktowal karnego w koncowce dla Jagiellonii
co do spalonych to wina liniowych
kkk_84 Napisał(a):
> Surep1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie wiem co sądzić o Jarzębaku, sędziował
> > mecz Lecha z Jagą i dwie bramki tam padły ze
> > spalonego dla kolejorza
>
>
> nie podyktowal karnego w koncowce dla Jagiellonii
>
> co do spalonych to wina liniowych
Tylko,że liniowi są przeważnie Ci sami.Zobaczymy,bo może on tak lubi coś pod gospodarzy... ;)
Witam ,
Wróciłem właśnie z kasy :) Kupiłem bilety ^^ Stan na godzine 14:00 to 7500 sprzedanych biletów ( z karnetami) , pojechałem później do Kazimierza i spotkalem w KFC Suarta :D brał dolewke :D
Dzisiaj myślę, że do 500 osób może jeszcze bilet kupić, a jutro również z 500 osób- najbardziej się dziwie osobom , które na ostatnią chwilę kupują bilety przed meczem, mi by się nie chciało stać w kolejce i denerwować się, że się spóźnię na I gwizdek, a tak btw, ilu ma być z kolejorza?
konrad_cracovia Napisał(a):
pojechałem później do
> Kazimierza i spotkalem w KFC Suarta :D brał
> dolewke :D
To się nazywa zawodowstwo...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)