Gąsiński - 6
Struna - 7
Żytko - 6
Kosanović, - 6
Puzigaća - 6
Radomski - 8
Bartczak - 7
Visniakovs - 8
(88 Szeliga) - b.o
Ntibazonkiza - 8
Cahalon - 6
(59 Dudzic) - b. o.
van der Biezen - 6
(70 Niedzielan) - 7
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 11/12 - 8 kolejka - Górnik Zabrze
Gąsiński - 6
Struna - 6 jedno podanie ze wlos sie jezy, poza tym pozytyw
Żytko - 7
Kosanović, - 6 o malu zawalu nie dostal po tym jak lokciem potraktowal goscia pod koniec w polu karnym
Puzigaća - 6
Radomski - 8
Bartczak - 6
Visniakovs - 5 druga polowa zdecydowanie winduje note w gore, ilosc trampkarskich strat w pierwszej wola o pomste do nieba, wg mnie lepszy jako joker kiedy jest wiecej miejsca na placu, w ciasnej grze kombinacyjnej sie gubi
(88 Szeliga) - bo
Ntibazonkiza - 8
Cahalon - 6
(59 Dudzic) - 5
van der Biezen - 6 kilka fajnych zgran, tylko przelamania pod bramka trzeba
(70 Niedzielan) - 6
Gąsiński - 8 - piszecie ,że nie miał wiele do roboty - a pomyśleliście ,że może to przez dobrą gre w obronie?
Struna - 7
Żytko - 8
Kosanović, - 7
Puzigaća - 7
Radomski - 8
Bartczak - 7
Visniakovs - 8
(88 Szeliga) - b.o
Ntibazonkiza - 8
Cahalon - 6
(59 Dudzic) - b. o.
van der Biezen - 6
(70 Niedzielan) - 8
Gąsiński - 6
Struna - 7
Żytko - 5
Kosanović, - 6
Puzigaća - 5
Radomski - 8
Bartczak - 6
Visniakovs - 7
(88 Szeliga) - b.o
Ntibazonkiza - 8
Cahalon - 5
(59 Dudzic) - b. o.
van der Biezen - 5
(70 Niedzielan) - 7
Mogę powiedzieć WRESZCIE.. ale mój optymizm jest bardzo umiarkowany. Naj.. to wygranie w domu..czeka nas ciężka przeprawa z Rudniewem i Stilicem..wówczas można powiedzieć na ile Pan Miodek się sprawdził w kombinowaniu ustawek:)
Gąsiński - 5 (nie miał dużo pracy, ani zawrotnych akcji po których mogłabym powiedzieć, że wyautował Kaczmarka. W końcówce meczu w ostatniej chwili blokował Puzigaca więc nie wiadomo jak by się to skończyło. Niemniej jednak dobrze żeby się chłopak ograł)
Struna - 6 (w bodajże 23 min. miał ciekawe uderzenie w kształcie rogala, cały mecz niezły)
Żytko - 4 ( mój "faworyt" na saksy tym razem wykombinował grę głową bo z nogami mu nie wychodzi:) ogólnie średnio. Wspomniany Puzon wyratował prawdopodobną bramkę gdyż Pan Żytko mam wrażenie niektóre akcje ogląda jakby w kinie)
Kosanović, - 5 (mocne ale niecelne strzały. Miał trochę szczęścia w końcówce że nie zapłaciliśmy za jego obronę Częstochowy)
Puzigaća - 7 (dla mnie dobry mecz, rokuje chłopczyna, mimo kilku strat angażował się w akcje na froncie, bardzo dobra interwencja w końcówce uratowała puste konto Gąsińskiego)
Radomski - 6 (agresywna gra, momentami za bardzo. Trener stwierdził, że modelował tempo gry..cóż ja widziałam kilka niedokładnych podań ale i walkę)
Bartczak - 5 (Zaniża poziom. Niecelne podania + głupie faule. Na plus zresztą jak w każdym przypadku to agresywna gra)
Visniakovs - 7 (aleganckie początkowe rajdy, trochę straconych piłek ale to chyba nie uniknione. Uczestniczył w 2 widocznych super akcjach)
(88 Szeliga) - 4 (hmm to Szeliga w ogóle wszedł..nie zauważyłam heh)
Ntibazonkiza - 7 (cóż, drybluje, kiwa kogo chce..2, 3 jakie to ma znaczenie heh. To gwiazda Pasów. Ładnie się zgrywa z nowymi, jednak brakuje mi do tej pary Suworova)
Cahalon - 6 (jeszcze jest trochę wolny, miał super sytuację od Bizona, której nie wykorzystał... nie wiem na ile to czarowanie piłką ma przykryć jego braki, a może się chłopak jeszcze wyrobi)
(59 Dudzic) - 5 (szału nie ma, spokojnie mógł wejść Rok nie on)
van der Biezen - 6 (żeby takiej "200" nie wykorzystać to zgroza. Na korzyść przemawia jego praca, którą odwala właściwie na całej linii, ładne podanie do Tamira, który przysnął)
(70 Niedzielan) - 6 (nie zachwycam się jeszcze. Zrobił to za co mu u diabła płacą, czyli przystawił nogę)
Warto podkreślić że na korzyść wyniku wpłynęło to, że panowie grali blisko siebie i nie jak w poprzednich meczach przeciwnik spokojnie mógł przelecieć pół boiska w asyście naszego grajka.
Było też kilka fajnych akcji: 1) Visnia-Bizon-Tamir (Visnia przebiegł sobie pół boiska spacerkiem, niestety Tamiros nie potrafił doić precyzyjki Bizona) 2) Saidi-Viśnia-Wtorek (bramkostrzelna akcja jakich mam zamiar wiele oglądać w tym sezonie. Saidi idealnie, Visnia idealnie, Wtorek wreszcie zrobił to z czego żyje) Brawo.
Moim skromnym zdaniem Kaczmarek musi wrócić do składu, choć naprzemienne roszady też mogą być korzystne. Niemniej jednak nie wyobrażam sobie żeby w strategicznych meczach typu derbowych bronił Szymek..bez jaj, jeden karniak z I ligowcem i niby taki Casilias...
Po drugie czekam na cudowne ozdrowienie Suarta.
[b]A po 3...co władze zrobiły aby obniżono "karę" dla Suworova????? co to ma być w ogóle, sprzedajczyki są pod ochroną bo niby w kadrze czytaj: pchlim targu grają? zgroza! hańba! i wstyd![/b]
Gąsiński - 7 - pewnie, gra wyzej od Kaczmarka
Struna - 6 - ambitnie ale i momentami bardzo chaotycznie
Żytko - 6 - dobry mecz stopera
Kosanović, - 5 - tytaniczna praca Kosy, walka wielokrotnie ze szczesciem jednak jego poczynania sa jak taniec na polu minowym vide popchniecie goscia pod koniec meczy w polu karnym
Puzigaća - 6 - ma przestoje i brak ogrania, czy bedzie lepiej .. zobaczymy. od okolo 75' braki kondycyjne ale to przez brak gry
Radomski - 8 - dobry mecz, jedna pilka do Wisni - marzenie! wiecej gry do przodu!
Bartczak - 7 - mega walczak, ci co mysla ze on nastrzela goli z dystansu niech przegladna statystyki np na 90'. Mateusz strzelil przez cala kariere raptem 16 goli, a wszyscy pamietaja tylko jego ostatni sezon w Lubinie gdy strzelil 5! pod tym wzgladem mial sezon konia. nic 2 razy sie nie zdarza. to jest przecinak boiskowy, ale w tym akurat jest dobry
Visniakovs - 6 - plus 1 za gola. slaby mecz, ma tez duze braki techniczne
(88 Szeliga) - bo
Ntibazonkiza - 8 - to jest nasza czarna perla. tyle.
Cahalon - 4 - slabe zawody, do gieteesowych zydow mu daaaaleko
(59 Dudzic) - 2 - tak wysoka ocena tylko dlatego ze napoczal akcje kluczowa
van der Biezen - 4 - gra jakby mial kolek w dupie
(70 Niedzielan) - 7 - co dwa razy zgasil pilke to jego, absorbowal obrone gornika dzieki czemu nie mogli zaatakowac wieksza liczba zawodnikow, no i GOL!
Gąsiński - 8
Struna - 8
Żytko - 7
Kosanović, - 7
Puzigaća - 6
Radomski - 8
Bartczak - 7
Visniakovs - 6
(88 Szeliga) - bo
Ntibazonkiza - 8
Cahalon - 7
(59 Dudzic) - 6
van der Biezen - 6
(70 Niedzielan) - bo
Gąsiński - 6
Struna - 6
Żytko - 6
Kosanović, - 6
Puzigaća - 5
Radomski - 7
Bartczak - 6
Visniakovs - 6
(88 Szeliga) - bo
Ntibazonkiza - 6
Cahalon - 4
(59 Dudzic) - 5
van der Biezen - 4
(70 Niedzielan) - 6
Gąsiński - 6
Struna - 7
Żytko - 6
Kosanović - 6
Puzigaća - 6
Radomski - 8
Bartczak - 6
Visniakovs - 6
(88 Szeliga) - b.o
Ntibazonkiza - 8
Cahalon - 6
(59 Dudzic) - 6
van der Biezen - 6
(70 Niedzielan) - 7
Jeszcze za pobudzenie piłkarzy do walki, dobre ustawienie taktyczne, dobrą zmiane Niedzielana:
Trener - 9
Pierwszy mecz i zamknął mi Pan morde - ciekawe na jak długo?
Gąsiński - 6
Struna - 6
Żytko - 6
Kosanović, - 6
Puzigaća - 6
Radomski - 6
Bartczak - 6
Visniakovs - 5
(88 Szeliga) - bo
Ntibazonkiza - 6
Cahalon - 5
(59 Dudzic) - 5
van der Biezen - 5
(70 Niedzielan) - 7
Gąsiński - 6 - debiut w I drużynie, po bardzo dobrym meczu w Gliwicach; w Zabrzu dużo do roboty nie miał i oby tak zawsze było
Struna - 6 - wreszcie poprawny mecz
Żytko - 6 - dziś bez "wielbłądów"; mam nadzieję, że będzie tak zawsze
Kosanović - 5 - twardą grą, spowodował prawie 2 karne; aby z taką ambicją zawsze grał
Puzigaća - 6 - poprawnie, choć chyba już wiem czemu Jurij mu nie ufał; trochę za mało dyscypliny
Radomski - 7 - jeden z najlepszych jak nie najlepszy na boisku; Arkowi kończy się kontrakt i chyba wypadałoby zaproponować nowy
Bartczak - 6 - bardzo dobry odbiór; ciesze się, że próbował strzałów z dystansu
Visniakovs - 7 - podobał mi się w tym meczu; grał przebojowo i miał pomysł na grę
(88 Szeliga) - bo
Ntibazonkiza - 6 - całkiem dobrze się spisał na środku pomocy, jest to jakiś pomysł
Cahalon - 6 - nie ma sił na 90 minut, ale z meczu na mecz co raz lepiej gra
(59 Dudzic) - 5 - zrobił wiatr i nic więcej
van der Biezen - 5 - rozczarowuje mnie; znów miał "setkę", której nie wykorzystał
(70 Niedzielan) - 7 - brawo Andrzej! mimo, że grał jako zmiennik, dużo wniósł, strzelił bramkę - oby tak dalej.
ZAPOMNIAŁEM :
trener Pasieka - 8
za odwagę i pomysły, a nade wszystko za pressing już na poł.rywala.
Przestrzegam jednakowoż przed hurraoptymizmem bo KSG zagrali dużo poniżej swego poziomu ( we Wrocku rządzili jak chcieli, byłem pod dużym wrażeniem ).
Tak czy owak dzięki trenerze za pokazanie światełka w tunelu.
Gąsiński - 7
Struna - 6
Żytko - 6
Kosanović, - 6
Puzigaća - 5
Radomski - 7
Bartczak - 7
Visniakovs - 6
(88 Szeliga) - b.o.
Ntibazonkiza - 7
Cahalon - 5
(59 Dudzic) - 4
van der Biezen - 4
(70 Niedzielan) - 6
Gąsiński - 6 ale tylko dlatego ze nie miał okazji sie pokazac co cieszy :)
Struna - 5 o ile w obronie sobie radził o tyle wyjscia a zwłaszcza podania beznadziejne
Żytko - 6 przyzwoity mecz
Kosanović, - 6 nie uwazam by był gorszy od Zytki
Puzigaća - 6 bardziej mi sie podobał niz Struna
Radomski -8 najlepszy na boisku
Bartczak -6 grał ale potrafi wiecej bez 2 zdan
Visniakovs -7 dobre fragmenty przeplatal słabiutkimi ale kiedy trzeba było zrobił co nalezało stad taka ocena
(88 Szeliga) - b.o
Ntibazonkiza - 6 nie był gorszy niz Visniakovs ale od niego mam prawo wiecej wymagac wiec troche nizzsza ocena
Cahalon - 6 na zachete ale mysle ze beda z niego ludzie
(59 Dudzic) - 3 duzo wiatru mało pozytku
van der Biezen - 3 jak sie nie strzela takiej sytuacji to sie dostaje 3 -je
(70 Niedzielan) - 7 jak sie strzela zwycieska bramke to sie dostaje 7 łatwiejszej sytuacji nie mogł miec, ale trzeba było tam byc ,słyszysz Koen ? :)
--------------------------------------------------------------------------------
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (70 Niedzielan) (...) Bramka...niektórzy mówią,że
> musiał...No musiał,ale po pierwsze to trzeba
> było sie tam znaleźć,
No właśnie, trzeba tam jeszcze dotrzeć w idealnie odpowiedniej chwili...
A poza tym, wcale nie musiał... 6 lat temu w niemal idealnie takeij samej sytuacji Bania z Lechem przeniósł nad poprzeczką, a pół roku temu też w niezwykle podobnej Klich z Arką nie zdobył gola...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)