z bardzo mieszanymi uczuciami witam
-
-
Dariusz Pasieka Nowym Trenerem Pasów!
powiem tylko tyle jest moc a może jej nie ma
Po zobaczeniu konferencji stwierdzam, że Pasieka wie o czym mówi. Jest to profesjonalista i mam nadzieję, że uda mu się zrobić to co zakłada!
ja również mam nadzieję że coś poruszy nasz zespół i czuję w kościach że tak będzie.
pawlus17 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po zobaczeniu konferencji stwierdzam, że Pasieka
> wie o czym mówi. Jest to profesjonalista i mam
> nadzieję, że uda mu się zrobić to co zakłada!
Zaczyna się to powoli układać w logiczną całość.
Trener - wie co mówi.
Kapitan - wie co gra.
Tylko chyba jeszcze
Prezes - nie wie co robi.
Powodzenia trenerze :)
zrób coś z tej chołoty, może ci się uda... w przeciwnym razie nie pokazuj się kibicom na oczy, bo pożałujesz, że tak bezmyślnie podjąłeś tą pracę
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pawlus17 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Po zobaczeniu konferencji stwierdzam, że
> Pasieka
> > wie o czym mówi. Jest to profesjonalista i mam
> > nadzieję, że uda mu się zrobić to co
> zakłada!
>
> Zaczyna się to powoli układać w logiczną
> całość.
>
> Trener - wie co mówi.
> Kapitan - wie co gra.
>
> Tylko chyba jeszcze
> Prezes - nie wie co robi.
apropo prezesa, to on chyba jeszcze nie wie, że w innej bajce się urodził i dalej zrywa ananasy z drzewa, hen tam..... gdzieś daleko w Afryce
Dla mnie dobry wybór. Oby się udało zdziałać coś fajnego z Pasami. ;)
Powodzenia.
Cóż, mimo wszystko został Pan trenerem mojej Cracovii. I życzę Panu powodzenia. Liczę na to, że dla Pana to też jest szansa na rozwój i awans zawodowy. Do roboty!
Witam, ale powiem szczerze nie jestem zadowolony z Pana przyjścia. Może mnie Pan zaskoczy i będę musiał cofać swoje opinie.
mimo udanego debiutu Witam z dużym dystansem i liczę że przekona mnie Pan do siebie.
gratulacje debiutu panie trenerze, niech pan się nie przejmuje pseudoekspertami jakich tu na forum wielu, tylko robi swoje i wyciągnie nas z tego gówna w które znów się zaczęliśmy zapadać
Powodzenia panie trenerze i jak najwięcej takich wyników jak dzisiejszy!!!
Trudno o lepszy debiut. Powodzenia. Trzymam kciuki.
wywiad z trenerem Pasieką
http://terazpasy.pl/Wywiady/wywiady_teraz_pasy/Terazpasy.TV-Trener-Dariusz-Pasieka-Pierwsze-wrazenie-nie-ma-drugiej-szansy
19 dni później
Pasieka wydaje się, że też dołożył swoje trzy grosze do tej porażki wystawiając obrońcę Strunę na prawą stronę pomocy.
Kto wie czy gdyby grał Visniakovs od początku na tej pozycji i miał takie sytuacje jak Struna w pierwszej połowie - nie wykorzystałby ich.
W końcu Visniakovs jako etetowy pomocnik lepiej umie strzelać bramki od Struny.
Oprócz tego trener Pasieka z uporem maniaka ciągle stawia na van der Bizena, a ten zarówno umiejętności strzeleckie ma katastrofalne jak i nie wykazywał w drugiej połowie żadnej ambicji w grze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)