Nic tylko machnąć ręką...
Panie Tabisz- do dzieła!
-
-
Dariusz Pasieka Nowym Trenerem Pasów!
Filipiakowi polecił Pasiekę .........,,maja''majjewski.To jego porada spowodowała ten wybór.
W Gdynii nie miał żadnych wyników -styl gry ?Szkoda gadać .Ale dla nas dobry bo ,,stara niemiecka szkoła''
Według mnie już po jesieni będzie pozamiatane i po Pasiece.
No cóż, jest jak jest.
Umarł Jerzy III, niech żyje Dariusz I!
Wodzu prowadź po Dublet!
Dawno nie przychodził do Cracovii trener, który byłby tak chłodno witany i z którym nie wiązano by dużych nadziei. Ja również jestem bardzo sceptyczny odnośnie tej kandydatury.
Ale z drugiej strony istnieją takie chińskie przysłowia:
"Nie sądź według pozoru, bo strzała - choć prosta - żądna jest krwi, a lutnia - choć kręta - słodką melodią rozbrzmiewa."
[b]"Nawet najczarniejsza chmura ma srebrne brzegi."[/b]
...Amen
Dlam mnie to zagrywka taktyczna Jakubka, zapewne stwierdził, że teraz uwaga i złość kibiców skupi sie na trenerze, ot taki temat zastępczy.
Gorzej tylko jak drużyna odpali, ale wtedy Pasieka zniknie, a pojawi się komunikat,że zarządał gigantycznej podwyżki :)
Pasieka, kiedy zacząłeś "ryć" pod swoim kolegą po fachu ? Po programie w C+ o biednych, zapomnianych, najczęściej nieudolnych trenerach ? Sierotko, bałeś się, że zapomną o tobie ? Jutro powiesz, jak bardzo się cieszysz, że trenujesz Cracovię, że to dla ciebie zaszczyt i że propozycja przyszła nagle, niespodziewanie o godz 13.30 i ty już wiedziałeś od razu, ze się godzisz a Filipiak z Tabiszem to najwięksi przyjaciele.
Lubisz parcie na szkło, to będziesz w Cracovie medialny :( Będziesz sączył "łiskacze" z Rumcajsem i Filipiakiem w Wierzynku ...
W typerze dałem przy Juriju 1-0 dla Pasów z Górnikiem, teraz sądze, że będzie 3-0 ale dla Zabrzan :(
[img]http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_4227/DariuszP.jpg[/img]
"Dziubek" musi być :P
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1f/Stefan_Majewski.jpg/200px-Stefan_Majewski.jpg[/img]
te same "dzubki" przygotowane do całowania Filipiaka i Tabisza w (........) ;)
Coś czuję, że podobnie będziemy żegnali pszczelarza jak Rumcajsa.....
Sądziłem ,że nasz zarząd ściąga szrot tylko grający ... jednak widać ,że także trenujący . Nie zmienia to faktu ,iż życzę powodzenia nowemu trenerowi .
Ale jest jeszcze jedno przysłowie: [b]" jakie pszczoły, taki miód (i taka (P)asieka)".[/b]
Witam i życzę powodzenia
Powodzenia, panie Dariuszu!
Po tych powitaniach, to tylko moze nas pan zaskoczyc, tego panu zycze.
Powodzenia i marszu w gore tabeli.
Wezcie Staszka Owce bedzie tak samo!
Zycze wszystkiego dobrego prosze uznac za zaszczyt prowadzenie takiego klubu jakim jest CRACOVIA
Powodzenia Panie Trenerze!
a propos zdjec tzn. "dziubków":
[img]http://www.przeploty.pl/wp-content/uploads/2009/01/kaczynski.jpg[/img]
Zobaczymy co z tej mąki bedzie :D
Witamy i życzymy powodzenia!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)