Powodzenia trenerze. Margines błędu, a więc i cierpliwości kibiców masz minimalny. Jeśli podołasz - wytrwasz do wiosny a może i dłużej, czego, jako Pasiak, serdecznie Ci życzę. W końcu jeśli Tobie się uda - uda się Cracovii.
-
-
Dariusz Pasieka Nowym Trenerem Pasów!
Witamy i Zyczymy Powodzenia Panie Trenerze i tak gorzej juz byc nie moze
Hehe "jechaliśmy" ostatnio ostro po Prezesie i "Vicku" to nam w nagrodę dali trenera z niskiej półki :D
Powodzenia Panie Darku!!!
A co do nas to po prostu MUSIMY dać nowemu trenerowi szansę.
Powodzenia, Panie Trenerze.
Ma Pan w sumie nienajgorszych zawodników. Niektórzy oceniali, że na papierze mamy najlepszą kadrę, odkąd Cracovia wróciła do extraklasy. Głównym powodem naszych obecnych kłopotów jest zbyt późne skompletowanie tej kadry i - przede wszystkim może - upór trenera Szatałowa, który pewnych graczy skreślił, innym za bardzo ufał, a w ogóle - pogubił się ostatnio w kierowaniu tą drużyną. Jeżeli jest Pan fachowcem, a chyba tak, powinien Pan to ogarnąć.
No i jeszcze - życzę szczęścia, bo tego nam ostatnio brakowało.
nie chce mi się wierzyć, że ten gość został trenerem :(
Nie ufam mu, nie cieszę się, czuję się jak po 3-0 w derbach oglądanych na stadionie GTS-u :(
Jestem bardzo zaskoczony. Po cichu liczyłem na jakieś ekstra nazwisko z zagranicy. Tak aby uciec z tego polskiego trenerskiego bagienka. Niestety tak się nie stało. Wybór - jak wybór. Z Motyki już bym się chyba bardziej cieszył i wiązał z Nim większe nadzieje. To taki produkt Tesco w Tesco. Ale może paradoksalnie wszyscy się ździwimy...Mimo wszystko, mimo ogromnego niedosytu - dla dobra Cracovii - POWODZENIA!
No to na te "statystyczne 10 miesięcy " życzę powodzenia i współczuję przełożonych...
Witam, powodzenia! Ale nie jestem zadowolony.
Ehhh, ten Pasieka zupełnie do mnie nie przemawia... Szkoda Jurija.
Nie ma co płakać na zapas, dajcie mu czas.
POWODZENIA Panie Darku, będzie dobrze.!
Musi być dobrze!
---
"..nawet..nawet w chwili złej"
Powodzenia... Ale jakoś super szczęśliwy z tego powodu nie jestem.
@ Iskra.. szkoda to będzie jak sie obudzimy w 1 lidze
powodzenia Panie Trenerze !!!
..osiągnięć pan nie masz..to bardziej słabo juz być nie moze..teraz tylko lepiej !!!
Eh......... Beznadziejnie...
Powodzenia trenerze :)
rotor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jestem bardzo zaskoczony. Po cichu liczyłem na
> jakieś ekstra nazwisko z zagranicy. Tak aby uciec
> z tego polskiego trenerskiego bagienka.
wolałbyś Bakero? ;)
Powodzenia [b]Panie Trenerze[/b]! Mocno trzymam kciuki!
Witam ozięble.
o k.... ratunku
Angus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> rotor Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jestem bardzo zaskoczony. Po cichu liczyłem na
> > jakieś ekstra nazwisko z zagranicy. Tak aby
> uciec
> > z tego polskiego trenerskiego bagienka.
>
> wolałbyś Bakero? ;)
>
>
> Powodzenia Panie Trenerze! Mocno trzymam kciuki!
Przecież Bakero jest zajęty;)
Jaja sa i to duze,mielismy miec kogos z za granicy, Mamy Pasieke moze odnajdzie sie u Nas..Oby tego Nam zycze.
Chcieliscie trenera zza granicy, to powinniscie sie cieszyc, Pasieka tak troche z Niemiec jest ;p
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)