http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/dariusz_pasieka_nowym_trenerem_cracovii
-
-
Dariusz Pasieka Nowym Trenerem Pasów!
hm, no powodzenia, ale coś nie jestem zbyt optymistycznie nastawiony :/
no cóż wypada życzyć powodzenia....
Obyś zrobił różnice . Powodzenia
Zaczyna się nowa wspaniała era w dziejach Cracovii !
Przeciętnie era w Cracovii trwa 10 miesięcy życzę więc skutecznego wykorzystania tego okresu i utrzymania.
Powodzenia...
Powodzenia trenerze! Tylko nie zapomnij CRACOVIA PANY!
A tak przy okazji, wstrzymajcie się z narzekaniem do pierwszego meczu :P Nie ma co napieprzać na trenera, który jeszcze nie zaczął pracy.
no to pozamiatane
Mieszane uczucia....
Czegoś więcej niż walkę o utrzymanie.
Powodzenia Trenerze.
[b]WELCOME[/b] korporacy[b]IN[/b]ym [b]HELL[/b]
Ale "H I C I O R" szkoda gadać kondolencje z Gdyni już płyną.
hehehehe dobrze ze w Cracovii nic sie nie zmienia :D nowy trener .. w przerwie kolejne 6-9 transferow ..a za pol roku nowy szkoleniowiec w 1 lidze :) Obymy sie mylil :)
ahaaaaaaa ... Powodzenia Darek :)
to chyba jakiś zły sen....
Chce mi się płakać.....
powodzenia Panie trenerze !
Jaja jak berety :D
Korporacyjny ład w natarciu :D
Trener uśmiechnięty, spolegliwy i niedrogi, idealny dla Męczennika :D
Aha, teraz już jestem spokojny o poprawę naszej gry na wyjazdach. :D
(zagadka, dla tych co nie wiedzą/ nie pamiętają: ile bramek na wyjazdach zdobyła łącznie Arka pod wodzą Pasieki w rundzie jesiennej 2010?)
powodzenia! Od początku byłem za i myślę że sobie poradzi z tymi pseudograjkami... teraz tylko jeszcze wywalić tabisza i będzie git
Powodzenia Panie trenerze!
Jak baby na Kleparzu, tylko narzekacie zamiast powitać nowego trenera...
Panie Dariuszu witam w Cracovii! Życzę powodzenia - bez tego ani rusz w Naszym klubie :)
No nic, powodzenia trenerze :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)