Właśnie przed chwilą dostałem informację że Chmielewski jest już graczem Cracovii ;] Miejmy nadzieję że jego poziom będzie tak wysoki jak w zeszłym sezonie a nawet może i lepszy. Przypomnę że Aron 20 letni napastnik zaraz po Leszku miał strzelonych najwięcej bramek w PLH a zagrał o chyba 5 meczy mniej więc kto wie czy to nie najlepszy snajper zeszłego sezonu.
-
-
Aron Chmielewski - dziękujemy!
Zapomniałem dodać że papiery są przesyłane do pzhl więc nie wiadomo czy Aron będzie jutro już mógł grać.
Skąd masz tą informacje?
Do pełni szczęscia(podpisania kontraktu przez Chmielewskiego ) brakowało podpisu Kosteckiego .Jesli to się stało to swietna wiadomosć /OBY !!
Jeżeli to prawda to świetnie... W KOŃCU!!!
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/aron_chmielewski_na_3_lata_w_comarch_cracovii
:)
Alleluja!
Witamy Aron, witamy
i proszę na 3 lata od razu :)
I to jest bardzo dobra wiadomość!!!
Super!
Aron powodzenia i nie daj się!
Witaj Aron!
Długo na Ciebie czekaliśmy, mamy nadzieję, że warto było tyle czekać;)
Daj Nam dużo radości swoją grą.
Powodzenia w Cracovii!
Aron, witamy Cię serdecznie w Cracovii i życzymy samych skcesów zarówno Tobie, Klubowi i nam kibicom wiele radości !!! :)
witaj , strzelaj dużooooooooo bramek dla Pasów !!!
Wreszcie ta telenowela pt.Chmielewski kończy się ( przypominam że trwała co najmniej 2 miesiące). Witamy w Pasach !!!
Pewnie będzie problem z koszulką !!! Mało tego nazwisko trzeba będzie taśma zrobić !!!!! Arcydzieło !
Powodzenia! Przynieś nam wiele radości!
bardzo miła wiadomość, POWODZENIA
No wreszcie jakaś pozytywna wiadomość.:)
Witamy na pokładzie :)
Aron jesteś najwiekszą wschodzącą gwiazdą polskiego hokeja. Ja już 2,3 lata temu jak Cię zobaczyłem na lodowisku w Krakowie mówiłem do znajomychz trybun, że jak mu sie będzie chciało i woda gazowana nie strzeli do głowy to bedzie grajek że ho, ho. A byłeś jeszcze juniorem.
Bardzo się cieszę że będę Cię mógł często oglądać w Krakowie i nie tylko. Zyczę Ci 3 mistrzostw Polski a potem angażu w KHL albo NHL.
Ostatecznie prze ligę szwedzką do Kanady.
Aron w Pasach - super - powodzenia.
No... wreszcie...
Witamy.
W tych chwilach ponurych jak ciemna noc dla naszego klubu - jestes Gwiazda Polarna oswietlajaca noc !
Wszystkiego najlepszego!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)