Zupełnie nie rozumiem Waszych pretensji do Jurija o rzekome rozmowy z Zagłębiem. W Cracovii coś się zacięło, trener przyznał, że nie wie jak temu zaradzić, na forum wielu domagało się jego odejścia.
Już to widzę jak pewni forumowicze wiedzą, że mają kłopoty w pracy, że prawdopodobnie będą musieli z niej odejść i przez ten czas nie szukają nowej tylko spokojnie oczekują zwolnienia.
-
-
Jurij Szatałow - dziękujemy!
g4lu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sprawa wygląda dość jasno - Jurij został
> zwolniony jak tylko Filipiak znalazł następcę.
> Sam Szatałow dalej chciał u nas pracować.
>
> Szacunek trenerze, dzięki za piękne chwile i
> powodzenia w dalszej karierze!
jestes tego w 100% pewny?
Jestem sceptycznym człowiekiem więc tak naprawdę niewielu rzeczy jestem w 100% pewien. Po przesłuchaniu nagrania z ostatniej konferencji wszystko co powiedział Jurij (a raczej czego nie powiedział) wskazuje na wersję którą opisałem powyżej. Zgodzisz się ze mną, że przez ten rok pracy trener Szatałow dał się poznać jako człowiek, który albo otwarcie mówi prawdę albo przemilcza i tonuje kwestie których nie wypada bądź nie może poruszać.
Po przesłuchaniu tego nagrania również uważam, że chcieli go wypie*dolić z klubu, a on nie chciał się na siłę trzymać stołka, tym bardziej, że nie miał argumentów na pozostanie.
Dziekuje za tamten sezon....Powodzenia w dalszej karierze.
moze sie myle ale ja mam troche sceptyczne podejscie do tej krystalicznie czystej postawy Jurka.
Warunkowe podziękowanie, bo jeśli jutro podpisze z Zagłębiem, to cofam [URL=http://zdrowo.info.pl][img]http://www.htmlgear.lycos.com/img/specs/tribulletgrey.gif[/img][/URL]
Bedziemy tego żałować , bo gość miał jaja , mnie osobiście jest mi go żal najbardziej ze wszystkich trenerów od 10 lat .
Dzięki Jurij, w tamtym sezonie zrobiłeś nie lada wyczyn.
Powodzenia w dalszej karierze.
Z mojej strony:
DZIĘKUJĘ TRENERZE
dzięki i powodzenia
Dziękuję i powodzenia w dalszej pracy! :)
Dziękuję i sukcesów życzę. Żałuję, że odszedłeś.
dziękuję
Dziękuje Jurij !!
Dziękujemy za utrzymanie!!Powodzenia!!
Dzięki za cud.
Ile Ci dali,Szatałow ile Ci dali ?...Wczoraj mówiłeś,że zostajesz z nami,a dzisiaj wycierasz sobie dupę naszą koszulką..Niestety pokazujesz,że rację miał Strejlau mówiąc kim naprawdę jesteś...
przesłuchałem nagranie i takie mnie wnioski naszły :
Jak to się stało, że o 13.00 Szatałow składa rezygnację a wieczorem jest już wyciągnięty Pasieka. Jestem przekonany, ze z Pasieką prowadzono już wcześniej rozmowy czyli ze Pasieka podsrał kolegę po fachu, gdy był on jeszcze trenerem :( Rozumiem teraz brak odpowiedzi, kto do kogo zadzwonił - czyli Filipiak do Jurija i wiecie, rozumiecie mamy Pasiekę a wy zrezygnujcie za porozumieniem stron czyt. damy wam odprawę i pa.
Wynik z Piastem nie miał znaczenia a Filipiak w zaufaniu do Jurija po prostu kłamał zapewniając go o tym. Przypuszczam, ze Pasieka to pomysł innego naszego idola "Rumcajsa" - wcale bym się nie zdziwił, gdyby przyszedł na stanowisko Dyrektora Sportowego w naszym klubie :(
Przy tym wszystkim, Jurij zachował się z wielką klasą, odszedł i ma prawo nawet jutro trenować Lubin :(
Ps zwrot do kogoś "wy" pochodzi od byłych członków PZPR, tak się po prostu do siebie zwracali a Filipiak w PSL-u nie był ;)
[quote="ian thorpe"]
Jestem przekonany, ze z Pasieką prowadzono już wcześniej rozmowy czyli ze Pasieka podsrał kolegę po fachu, gdy był on jeszcze trenerem :(
[/quote]
a kiedy mieli prowadzic? czekac na rezygnacje i potem szybko obdzwaniać wolnych? Ze Szatałow sie pogubił było widać od dawna; zreszta Procesor oficjalnie mowił, ze sie trenerzy do niego zgłaszają, bo nie wiadomo, czy Szatałow podniesie druzyne z kolan; Pasieka to chyba zły wybór, ale Szatałow sam sie zwolnił rozkładajac team na łopatki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)