ochy i achy nad Jurijem...Życzcie mu powodzenia z Zagłebiem w nadchodzącej kolejce. S.p.i.e.r.d.o.l.i.ł z tonącego okrętu i nie myślcie, że z dobrego serca i dla dobra Cracovii.
Nie dziękuje za utrzymanie bo obecna runda pokazuje, że był to czysty przypadek i większą zasługę w tym, że zostaliśmy miała Arka.
-
-
Jurij Szatałow - dziękujemy!
Dzięki za wszystko Jurij. Odchodzisz z klasą i zawsze jak będziesz na Kałuży z inną drużyną, z sentymentem na Twoją ławkę będę spoglądał.
Powodzenia w nowym klubie. Trenowałeś drużynę z sercem a błędów nie popełnia tylko ten, co nic nie robi.
Duży szacunek na zawsze :)
Dziękuję za utrzymanie i tych kilka miesięcy zapewne trudnej pracy w ciężkich warunkach.
Merol, a gdyby został pisałbyś, że tylko kasę bierze tak?
Dzięki Trenerze, że dokonałeś niemożliwego, że dokonałeś cudu, może w innych okolicznościach okołopiłkarskich w naszym Klubie i teraz też by było dobrze ale widać wszystkie problemy niestety muszą się odbijać na wynikach, szkoda ! Powodzenia w dalszej karierze !
Dziękuję Trenerze.
Wielkie dzięki !!
Buhhahaahhaa a jeszcze wczoraj wszystko bylo ok :D Ten uwielbiam zarzadzanie tym klubem :D:D
Powodzenia Trenerze :)
Powodzenia!!!
"... Jurij Szatałow, szkoleniowiec Cracovii Kraków, zrezygnował ze swojej funkcji. W środę, w wygranym 1:0 meczu z Piastem Gliwice w Pucharze Polski prowadził zespół Pasów po raz ostatni. Prawdopodobnie w najbliższych dniach trener zastąpi Jana Urbana na ławce rezerwowych Zagłębia Lubin - poinformowała stacja Orange Sport..."
zrodlo Onet.pl
jezeli to jest prawdziwa przyczyna odejscia to zero szacunku Panie Jurku.
Dzięki za utrzymanie. Powodzenia.
Wymiana trenerów na linii Lubin-Kraków?:)
Byłaby możliwa, gdyby nasz zarząd ukochany choć przez chwilę pomyślał, że Jurij niekoniecznie będzie czekać na zwolnienie tylko sam zrezygnuje i znajdzie nowego pracodawcę. Założe się, że Tabisz teraz siedzi i myśli jak ten Szatałow mógł odpuścić taką ciepłą posadkę:) Jakubkowi by to do głowy nie przyszło nigdy!
Dzięki za utrzymanie i za wszystko !
Dziekuje za utrzymanie. Powodzenia w dalszej karierze trenerskiej !
Dziękuję panie trenerze, za utrzymanie, mądre wypowiedzi i poczucie winy.
Do widzenia !
Pozostaje pytanie jak to mozliwe ze druzyna ktora grala dobrze wiosna nagle stracila forme, a trener caly czas byl ten sam. Jesli Szatalow pojdzie do Zaglebia, a przeciez zarzekal sie ze zadnych rozmow nie prowadzil z nimi, to zero szacunku z mojej strony.
Bardzo dziękuję i życzę powodzenia, [b][u]gdziekolwiek[/u][/b] Pan trafi jako trener.
Szacunek za utrzymanie Pasów w Eklasie.
Ja w to nie wierzyłem, Pan tak.
Raz jeszcze POWODZENIA!
dziękuje za utrzymanie !!! i powodzenia dalej
Cóż mogę napisać? Bardzo dziękuję Panie trenerze za wszystko. Za utrzymanie Cracovii co wydawało się nierealne, za tych kilka fantastycznych spotkań jakie miałem przyjemność oglądać na Kałuży. Naprawdę szacunek :) Szkoda że Pana przygoda z Cracovią kończy się tak szybko, myślałem że będzie Pan z nami dłuższy czas. Muszę powiedzieć że od odejścia trenera Stawowego potem gdy odchodzili kolejni szkoleniowcy to żadnego nie było mi szkoda. Dziś jest mi szkoda że Pan odchodzi, bo uważam że mógł Pan stworzyć tutaj fajną drużynę, ale cóż, takie życie.
Dziękuję i życzę powodzenia!!!
Sprawa wygląda dość jasno - Jurij został zwolniony jak tylko Filipiak znalazł następcę. Sam Szatałow dalej chciał u nas pracować.
Szacunek trenerze, dzięki za piękne chwile i powodzenia w dalszej karierze!
Dzięki i powodzenia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)