Wielkie dzięki!!!
Jeszcze wczoraj myślałem musisz odejść, ale teraz coś mi jednak brakuje...
Szkoda że ci nie wyszło,
ze 2 niewykorzystane sytuacje Niedzielana, ze 3 cabajady Żytki i byłoby OK.
Ale za to że utrzymała się drużyna na wiosnę pozostaniesz na zawsze w moim sercu.
Powodzenia!!!
-
-
Jurij Szatałow - dziękujemy!
Dziękuje. Może to i dobrze że pan panie Trenerze odchodzi.
Jurii dziekuje
Derbów nawet nie zremisował... 6:0 dla gts w punktach.
Lenczyk ze swoim 4:1 dla Nas, bije na łeb na szyję każdego trenera w ostatnich latach. A przecież drużynę Lenczyk miał podobnie słabą jak Szatałow..
Za wiosne wielkie dzieki a o jesieni lepiej zapomnijmy -powodzenia.
Jurij dla mnie na wieki pozostaniesz cudotwórcą... Dzięki trenerze za te wspaniałe chwile, które przeżyłem na wiosne... Jeszcze raz z całego serca Dziękuje.
Brawo też za to, że na siłę nie szukałeś kolejnych sposobów zmiany gry zespołu (jak Ulatowski sezon temu) i sam stwierdziłeś, że po prostu nic z tej drużyny nie da się wykrzesać.
Dla mnie Jurij może podpisać kontrakt z kim chce. Swoją pracę wykonał w Cracovii, pomysł mu się skończył i tyle. Nie szukajcie 3 zdarzen w całym :)
Jurku w opowiesciach bedziesz kiedys krążył jako ten co dokonał cudu! jakbys sie nei zgodzil na sprzedaz Klicha to bysmy dzis byli w czubie i niósłbym Cię na rękach
powodzenia w dalszej pracy
Jurij szkoda ze tak wyszło... Dzieki za wiosne. Powodzenia w dalszej karierze trenerskiej! Piona.
Dziękujemy Jurij. Byłeś najlepszym trenerem Cracovii za ery comarchu.
I tak dokonałeś cudu zaszczepiając choć na ten krótki półroczny okres prawdziwą atmosferę sprzyjającą sukcesom sportowym.
To, że później wszystko wróciło do ponurej korporacyjnej normy było niestety nieuchronne.
Życzę Ci wszystkiego najlepszego w karierze trenerskiej. Zasługujesz na zdecydowanie poważniejszego pracodawcę niż bankruci z Bytomia i comarchowy korporacyjny chlew.
dzięki za dokonanie tego, co wydawało się nie możliwe (ile ja zakładów przez Jurija przegrałem :P), dzięki za chwile radości, wreszcie dzięki za to, że odszedł, a nie trzymał się kurczowo stołka (ostatnie podziękowania warunkowe, wycofam je, jeśli zaraz się okaże, że Jurij odnajdzie się w Lubinie).
Dzięki Jurij.
Nie tylko za wiosnę, ale również za... styl odejścia (porozumienie stron).
Nie wiem czy wszyscy mają świadomość faktu, że zgodnie z umową trener miał do zarobienia u nas niemałą kasę, której jak rozumiem się zrzekł (przynajmniej w zasadniczej części). Inaczej do porozumienia by nie doszło - Profesor jednoznacznie odcinał się od możliwości wypłaty wysokich odszkodowań...
Dlatego moja teza jest odwrotna do wyżej zapisanych: za to co dla nas zrobiłeś w poprzednim sezonie, mam nadzieję, że jesteś dogadany z którymś z klubów i nie zostaniesz na lodowisku.
...A biorąc dodatkowo pod uwagę okoliczności zatrudnienia Jurija - wyjęcie go w wiadomy sposób z Polonii Bytom, żalów w sprawie ewentualnych, wcześniejszych rozmów trenera z innymi klubami absolutnie nie podzielam...
Takie moje zdanie, a teraz uzbrajam się w tarczę, bo atak pewnie nastąpi frontalny...
Wielkie Wielkie dzięki za to , że jak zapieda.ałem z Wawy do Krakowa na wiosenny mecz z Jagą to choć byłem bliski zawału Ty budziłeś we mnie nadzieję.
Niemożliwe stało się możliwe i tak Cię bedę pamietał.
Za utrzymanie - WIELKIE DZIĘKI !!!
Dziękujemy i Powodzenia Trenerze!
Dzięki wielkie! Za fantastyczną wiosnę, za silną więź z kibicami, za Wielicką po Bełchatowie, za spotkanie w Emocji, za te wyniki 3-bramkowe na wiosnę (poza Gdynią oczywiście ;) ). Dzięki, że odchodzisz z klasą.
No i chyba najważniejsze. Przede wszystkim jestem wdzięczny Szatałowowi za to, że na nowym stadionie wreszcie poczułem się jak u siebie, tak swojsko - właśnie po meczu z Bełchatowem. Wcześniej przychodziło się tam, czuło się beznadziejną atmosferę, czuło się obco. Po Bełchatowie wszystko się odmieniło, idzie się znowu jak do domu.
Dziękuję za Ekstraklasę w tym sezonie!
Dzięki trenerze
mam nadzieje ze Zagłębie to plotki i Szatałow zrobi tak jak powiedział że najpierw się doszkoli, a później zacznie gdzieś prace, chociaż nie obce mu uciekać z tonącego statku .
Powodzenia
Dziekuje za wspaniala runde wiosenna, za cieszaca oko gre, za uratowanie ligi.
Powodzenia !
Dzieki za utrzymanie.
Wielkie dzięki !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)