W dniu dzisiejszym za porozumieniem stron rozwiązano umowę pomiędzy trenerem Jurijem Szatałowem a Klubem MKS Cracovia SSA. Dotychczasowy szkoleniowiec poprowadził dziś rano trening, a następnie na zwołanej wczesnym popołudniem konferencji pożegnał się z dziennikarzami i kibicami.
- Dzisiaj rozwiązujemy umowę za porozumieniem stron. Całą odpowiedzialność za brak wyników biorę na siebie. Nie udało mi się tak przygotować zespół aby zdobywał punkty. Chciałbym podziękować moim piłkarzom, którzy byli ze mną. Naszym kibicom chciałbym podziękować za wsparcie w trudnych chwilach. Cracovia ma bardzo dobrych kibiców. Chciałbym też wszystkich, którzy w nas wierzyli przeprosić - powiedział na spotkaniu z dziennikarzami trener Jurij Szatałow.
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/jurij_szatalow_odchodzi_z_cracovii
Ja chciałbym podziękować za utrzymanie, za ładną grę w rundzie wiosennej zeszłego sezonu! Powodzenia!
-
-
Jurij Szatałow - dziękujemy!
Dzięki za utrzymanie, ale ta runda to katastrofa.
Jeśli przejdzie teraz do Zagłębia jest dla mnie zerem.
dzięki wielkie i powodzenia !
dzięki i powodzenia
dziękuje!
thx
jeśli w ciągu dwóch tygodni podpiszesz gdzieś indziej jesteś nikim i zero szacunku
Dziękuje! ! !
DZIĘKUJEMY TRENERZE!
Dzięki za utrzymanie!
Dzięki Jurij.
Dzięki za utrzymanie!Szkoda tylko,że pogubiłeś się całkowicie.Wiązałem bardzo duże nadzieje.
Dziękuję TRENERZE za wiosnę cudów... za chociaż chwilowe rozświetlenie mroku bycia na dnie!!
Powodzenia w dalszej pracy!!
Mam nadzieję że w następnym klubie osiągnie Pan sukces, co pokaże po raz kolejny że to nie z trenerami były problemy u nas!
dziękuję !!!
Dzięki Jurji
Dziękuję za wiosnę!
Posprzątałeś po Ulatowskim, a następnie wziąłeś z niego przykład robiąc podobny syf rok później... Dziwne to.
Z podziękowaniami się wstrzymuję.Jeżeli podpisze w najbliższych dniach kontrakt z innym klubem to znaczy że jest zwykłą (muszę niestety uzyc tego slowa) QRWĄ.
Dziękuję trenerze !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)