20 tysięcy haha za co ? dostanie połowe z tego i przyjmie z pocałowaniem ręki uwierz... Dudzic zarabia 10k chociaż rozegrał więcej meczy w Ekstraklasie i też był obiecującym. Dobrze że to nie wy operujecie pieniędzmi w klubie byśmy zostali bankrutami.
-
-
Sebastian STEBLECKI.....nasza nadzieja :)
Przy bramkach zachował się jak profesor. Hokej miał swojego Stebleckiego i jest duża szansa , że i piłka nożna się doczekała. Powodzenia i dalej słuchaj taty, bo on wie najlepiej jak zrobić z ciebie sportowca z charakterem, a tylko tacy w sporcie coć osiągają, czego i tobie życzę.
no to Bartek wyciąga tyle co reprezentacyjny obrońca z Sanoka. Nieźle jak za 1 bramkę w sezonie :)
Skoro tak mówisz to nie dziwie się czemu Sebastian wolał zostać zawodnikiem piłki nożnej..
Słuchaj Romek, jak cię błaga lud
Daj Cracovii jeszcze synów dwóch...
Mogłoby być z tym ciężko ;)
Seba nie daj się Krakowi.
Tak się składa że być może stracimy kolejny duży talent, na którym moglibyśmy oprzeć grę na kilka sezonów.
PS: wiem że będziesz lepszy od Klicha.
Se3ba nic się nie martw MY zrobimy ci pensje jak tralala
jak się prostuje fakty w Fakcie Dzięki nim, Seba dostanie podwyzkę :D Następnym razem proponuje trochę lodu pewnym forowiczom
http://sport.fakt.pl/Sebastian-Steblecki-dostanie-od-Cracovii-nowa-propozycje-umowy-,artykuly,156825,1.html
Żeby się Hurwicz nie zdziwił, oj, żeby się nie zdziwił:]
Tak powinien działać system skautingu , rano wyszła "afera" ze Stebleckim a popołudniu już miał oferty od sępów z Korony i Lecha.Przynajmniej tak to wynika z "gazet".
We wtorek 15 maja pomocnik Pasów Sebastian Steblecki podpisał nową 3-letnią umowę z Cracovią.
Sebastian Steblecki w minionym sezonie zadebiutował w Ekstraklasie w meczu wyjazdowym z ŁKS Łódź. W rundzie strzelił jedną bramkę w spotkaniu przeciwko Bełchatowi i zapisał na swoim koncie jedną asystę w tymże spotkaniu.
- Jestem bardzo zadowolony z faktu, iż udało się dojść do porozumienia i związać się z Klubem na najbliższe 3 lata. Mam nadzieję, że będzie to udany okres, tak dla mnie, jak i dla Klubu. Życzę sobie i kibicom wielu chwil radości, oraz dobrych wyników i powrotu po roku do Ekstraklasy - skomentował popularny "Stebel".
- Nie mogę popadać w samozachwyt i żyć przeszłością. Muszę skupić na tym co mnie czeka, chcę dawać jak najwięcej drużynie i potwierdzać w każdym meczu swoją wartość, co mam nadzieję pomoże w walce o awans do Ekstraklasy. Na pewno mogę obiecać 200% zaangażowania w każdy trening i mecz oraz to, że będę robił wszystko, by pokazać się z jak najlepszej strony - deklaruje Steblecki.
Jak Sebastian zapatruje się na grę w I lidze? - Skupiam się na każdym treningu, robię swoje. Pracuję jak najciężej potrafię i muszę dawać trenerowi solidne argumenty, aby wystawiał mnie w pierwszym składzie. Wykonuję swoją pracę, a reszta zależy tylko od szkoleniowca - mówi pomocnik Pasów.
Czego zatem życzyć Sebastianowi? - Chciałbym zdobyć mistrzostwo Polski z Cracovią, a także zadebiutować w kadrze narodowej - zapowiada odważnie Steblecki.
źródło: www.cracovia.pl
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak się prostuje fakty w Fakcie Dzięki nim,
> Seba dostanie podwyzkę :D Następnym razem
> proponuje trochę lodu pewnym forowiczom
>
> http://sport.fakt.pl/Sebastian-Steblecki-dostanie-
> od-Cracovii-nowa-propozycje-umowy-,artykuly,156825
> ,1.html
Z tego samego artykułu :
[b]Dyrektor sportowy Jakub Tabisz (37 l.) ma w najbliższych dniach przedstawić sensowną propozycję dla zawodnika.[/b]
A tyle było krzyku, że dyrektora sportowego nie mamy :)
[b][/b]ALRS Napisał(a):
http://sport.fakt.pl/Sebastian-Steblecki-dostanie-od-Cracovii-nowa-propozycje-umowy-,artykuly,156825,1.html
>
> Z tego samego artykułu :
>
> [b]Dyrektor sportowy Jakub Tabisz (37 l.)[/b] ma w
> najbliższych dniach przedstawić sensowną
> propozycję dla zawodnika.
>
> A tyle było krzyku, że dyrektora sportowego nie
> mamy :)
Rzeczywiście !!! :D :D :D
I jaki ... młody, perspektywiczny !!! :D :D :D
Fakt znowu powtórzy, że to dzięki nim ten kontrakt. Jestem też przekonany, że i wielu tutaj piszącym w głowach zaświtało, że to ich krytyka wobec JT tą podwyżkę wymusiła X(
Zatem chwalmy ,,nowego dyrektora ''.Ja wiedziałem że Jakub to człowiek orkiestra da radę być viceprezesem ,dyrektorem ,scautem i trzeba zwolnić Kafara to weźmie jeszcze na klatę stanowisko grającego pierwszego trenera .Zobaczcie jak wzrosną słupki bo odejdzie nam wydatek na trenera i kontrakt dla zawodnika .
Za 3 letni kontrakt z Sebastianem trzeba pogratulować ,,nowemu dyrektorowi''.A to nam Radek wytarł gęby chcieliście Dyrektora to macie!!!!!!
Faktycznie chwalmy "nowego dyrektora" - trzeba chyba założyć nowy wątek "Nowy dyrektor".....nasza nadzieja :)
"Spec" od "20 tysięcy dla Sebastiana" powinien dziś obejrzeć sobie Stebleckiego na tle przeciętnej drużyny Podbeskidzia...
Długa jeszcze droga przed młodym Stebleckim do poziomu solidnego ligowca...
Pracuj cieżko Seba i nie słuchaj gości co już z Ciebie "gwiazdkę" robią ...zresztą
p.Romek pewnie już mu to powtarza regularnie.
Słyszałem powiedzonko o zagłaskaniu kota na śmierć; teraz boję się jego realizacji w niniejszym przypadku.
Khalid Napisał(a):
> "Spec" od "20 tysięcy dla Sebastiana" powinien
> dziś obejrzeć sobie Stebleckiego na tle
> przeciętnej drużyny Podbeskidzia...
>
> Długa jeszcze droga przed młodym Stebleckim do
> poziomu solidnego ligowca...
> Pracuj cieżko Seba i nie słuchaj gości co już
> z Ciebie "gwiazdkę" robią ...zresztą
> p.Romek pewnie już mu to powtarza regularnie.
Dziś Sebastian, obok może Patejuka był najlepszy na boisku, praktycznie nie było dla niego straconych piłek, więc nie bardzo rozumiem co masz na myśli...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)