Na pierwszym meczu w domu kiedy tylko zobaczymy Dawida - [b]GROMKIE "DAWID KOSTUCH" WRĘCZ OBOWIĄZKOWE!!![/b]
PS. Ciekawe z kim w piątce? :) Może nasz "Martynka" odżyje :)
-
-
David Kostuch - Zostań z nami !!!!!
X(
Jak to z kim -prosta sprawa Martynowski-Dvorak - Kostuch i wymiatamy!
Cos mi sie zdaje, ze warto zaintonowac:
Lubu, dubu,
lubu, dubu.
Niech zyje nam,
Dyrektor naszego klubu!
Nieeeeeeech zyyyyje naaaaam!
To spiewalem ja, Twixxxiorek - spiewak pierwszej klasy:)
Martynowski, Dvořak, Kostuch. Poza tym Laszkiewicz, Sarnik, Słaboń - też niezłe trio;)
No i w 3 lini: Chmielewski - Sucharski - Piotrowski
stara ekipa!!! :)
Zdecydowanie najlepsza wiadomośc dnia dzisiejszego!
Obyśmy jak najszybciej mogli zweryfikowac domysły co do dyspozycji Davida. Nie wierzę, że przyjechał w ciemno, zapakowany do samolotu "prosto z budowy", więc bądźmy dobrej myśli i zgotujmy przywitanie godne jego klasy :)
Dla takich zawodników przychodzi się oglądać mecze.Czas na David Kostuch Show :)
[img]http://img641.imageshack.us/img641/963/obraz0281.jpg[/img]
Co wy tak z tą budową w kółko, olać to wszystko teraz, Dawid przyjechał grać, bo jest hokeistą, talent jest to z pewnośćią nieprzeciętny, trener go chciał i na pewno wie co robi, ponadto brawa dla Zarządu, że potrafimimy jako Klub takie sprawy rozwiązywać z obopólną miejmy nadzieję korzyścią. Cóż, oczekiwania są chyba jasne, Dawid pewnie z Rafałem i może to podniesie dodatkowo wartość gry Martynowskiego, a zaczął już ostatnio lepiej grać, więc chłopaki do boju, najpierw zrobić swoje co trzeba na lodzie, potem podpisać nowe kontrakty i od października kadra wita :)
No to teraz działacze Cracovii nie powinni wypuscić Dawida z ręki. Dac mu dobry kontrakt i niech chłopak robi to co umie najlepiej! I oby jak najszybciej został powołany do reprezentacji......Mam nadzieję że "betony' w PZHL zdaja sobię sprawę jakiego zawodnika moga pozyskać?
Hola, hola.Nie wiem jakie plany ma David ale z tego co sie orientuję to w lipcu zmienia stan cywilny i nie jestem przekonany czy małżonka chciałaby zamieszkać nad Wisłą.Ale narazie koniec lutego i marzec jest nasz!!! z Davidem.
To nie zmienia faktu,że Dawidowi minie w Pazdzierniku dwa lata(sezony) gry w PLH-więc zgodnie z prawem mógłby grac w reprezentacji Polski!
A to wszystko przez Was, że może nie chcieć mieszkać w Krk. Trzeba było promować Kraków w pewnym temacie, a tak zaglądnęła, zobaczyła co sami mieszkańcy widzą i ma dość ;)
Wystarczy mu zagrać jakiś mecz w PLH po 10 września 2012 i jest odblokowany dla reprezentacji, to samo Martynowski. Mogłoby być nawet w sierpniu, ale przepisy IIHF nie są tu jednoznaczne, bo mówią o dwóch latach w natywnej lidze dla klubu z danego kraju (nie krajowej, dla nas teraz to mało istotna różnica, choć mam nadzieję, że już niedługo nabierze znaczenia, ale dla takich Chorwatów już tak, a był czas, że i dla Węgrów na przykład też), więc PP mógłby być nieuznany. Inna sprawa, że po MŚ przez rok będą tylko mecze towarzyskie, więc jeśliby złożyli deklarację, że spełnią warunki, to w sierpniu (o ile ten cudowny termin zgrupowania będzie powtórzony) możnaby ich już sprawdzić, nawet ryzykując walkowery w meczach towarzyskich, bo wątpliwe, żeby ktoś z rywali się o to pultał i składał protesty...
Oby było tak jak piszecie.
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A to wszystko przez Was, że może nie chcieć
> mieszkać w Krk. Trzeba było promować Kraków w
> pewnym temacie, a tak zaglądnęła, zobaczyła co
> sami mieszkańcy widzą i ma dość ;)
Co prawda to prawda.
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na hokej.net lekka panika :D
Panika na hokej.net - bezcenne :)
Wiem, że wyjdę w tym momencie zbyt daleko w przyszłość. Ale ciekaw jestem jak to będzie z Davidem po zakończeniu PO. Teraz był zobligowany kontraktem, który wygaśnie chyba po zakończeniu obecnego sezonu. Później powrót do Kanady, czy może spróbują go jednak jakoś zatrzymać.:) No ale na razie cieszmy się, że jest z nami w kulimancyjnym punkcie całego sezonu.
Sam David powiedział, że prawdopodobnie dogra ten sezon i kończy karierę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)