gra sie tak jak przeciwnik pozwala , a dzisiaj Cracovia nie pozwolila Gornikowi na zbyt wiele..
-
-
[WIKTORIA] Górnik Zabrze - Cracovia, 8 kolejka, sobota 24.09.11 godz. 13.30
Nareszcie, brawo! Oby to był punkt zwrotny.
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gra sie tak jak przeciwnik pozwala , a dzisiaj
> Cracovia nie pozwolila Gornikowi na zbyt wiele..
to raczej Górnik był dramatycznie słaby, my zagraliśmy na swoim poziomie
Taktyka i ustawienie drużyny super przecież my z łks czy śląskiem zaczeliśmy od poczatku się bronic a tu zaskoczenie od razu atak!!! Brawa dla trenera i drużyny. TYLKO PASY!!!
Dzisiaj widziałem Cracovię, która może nie zagrała rewelacyjnie, ale na boisku wiedziała czego chciała. Brawo trenerze za poukładanie drużyny i wygraną z przeciwnikiem, który dla nas zawsze był niewygodny szczególnie na wyjeździe.
Expert Roman Kołtoń zawyrokował w Polsacie, że pan sędzia okradł dziś Górnika z dwóch ewidentnych karnych.
fenix Napisał(a):
> Dzisiaj widziałem Cracovię, która może nie
> zagrała rewelacyjnie, ale na boisku wiedziała
> czego chciała. Brawo trenerze za poukładanie
> drużyny i wygraną z przeciwnikiem, który dla
> nas zawsze był niewygodny szczególnie na
> wyjeździe.
Dokladnie,prawie zawsze przegrywalismy w Zabrzu. Gornik strasznie slaby,wiec z ocenami poprawy gry Naszych kopaczy, musimy poczekac.
Bo niewiem tak dokladnie o co biega. Czy Pasieka cos zmienil na plus czy tez Gornik nam nato pozwolil..
Ciekawe kiedy, Bizon sie odblokujebo brakuje mi jego gry jaka reprezentowal grajac w Holandii.
Stadion w Zabrzu masakra, ruina.Buduja oni cos?
Warto zauważyć ,że poprzednim razem Górnik przegrał w Zabrzu 2.10.2010 czyli przerwaliśmy im roczna serię:)
Coś tam mają budować -stadion ma być gotowy za 2 lata. Ludzi ok. 3 tys (duzo wolnych miejsc). Zero dopingu, zupełnie zero - czułem się jak na meczu A klasy. Widziałem Geosia,który gadał ,że kibicuje (teraz) Górnikowi (no i Odrze ofkors). I dzisiaj był za Górnikiem !!! Ale mnie zadziwił.......
FC Zabrze.
Czemu na niemal każdej stronce jest Cracovia nad łks-em jak mamy gorszy bilans meczowy.. ?
Bilans meczowy uwzględnia się dopiero po rozegraniu obu spotkań.
zdaje się, ze w trakcie sezonu, a przynajmniej przed rozegraniem obu meczy (-ów) z danym przeciwnikiem liczy się bilans bramkowy
girlik Napisał(a):
> Coś tam mają budować -stadion ma być gotowy za
> 2 lata. Ludzi ok. 3 tys (duzo wolnych miejsc).
> Zero dopingu, zupełnie zero - czułem się jak na
> meczu A klasy. Widziałem Geosia,który gadał
> ,że kibicuje (teraz) Górnikowi (no i Odrze
> ofkors). I dzisiaj był za Górnikiem !!! Ale mnie
> zadziwił.......
> FC Zabrze.
zero dopingu i mało ludzi bo Żabole mają protest....
girlik Napisał(a):
> Coś tam mają budować -stadion ma być gotowy za
> 2 lata. Ludzi ok. 3 tys (duzo wolnych miejsc).
> Zero dopingu, zupełnie zero - czułem się jak na
> meczu A klasy. Widziałem Geosia,który gadał
> ,że kibicuje (teraz) Górnikowi (no i Odrze
> ofkors). I dzisiaj był za Górnikiem !!! Ale mnie
> zadziwił.......
> FC Zabrze.
Zawsze kibicowal Gornikowi:)
To przez sympatie do Nawałki.Jak to lewica z lewicą.
Z punktu widzenia Cracovii, jest się z czego cieszyć. Tak zwycięstwo na prawdę potrzebne i życzę z całego serca, żebyście się pieli w górę tabeli, bo nie na to zasługujecie, tylko na zdetronizowanie Wisły!
http://www.sportpolski.tv/tagi/gornik-zabrze/wideo/cel-przyjac-cios-na-klate.html - "Cel? Przyjąć cios na klatę!" pomeczowa video z wypowiedzią [b]Adama Nawałki[/b].
http://www.sportpolski.tv/tagi/dariusz-pasieka/wideo/zaangazowani-byli-nawet-rezerwowi.html - "Zaangażowani byli nawet.. rezerwowi" -pomeczowe video z wypowiedź [b]Dariusza Pasieka[/b], nowego trenra Pasów.
http://www.youtube.com/watch?v=qfeU0_pipZk&feature=player_embedded
peterpee Napisał(a):
> http://www.youtube.com/watch?v=qfeU0_pipZk&feature
> =player_embedded
on nic nie pamieta!! :)
Gratulacje :)
Dobra była ta taktyka na Górnika.Brawo trener. Przez większość czasu kontrolowaliśmy grę w sumie na niewiele im pozwalając. Dlatego denerwuje mnie ze w końcówce wkradła się tradycyjna panika gdy przeciwnik lekko naciśnie. Niewiele, zaprawdę powiadam wam ,niewiele brakło, a była by kupa a nie zwycięstwo mimo że przez 95% czasu nic nam nie zagrażało!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)