Pisząc o tym durniu,że jest grabarzem obrażacie kibiców Partizana!
-
-
Protest
Co nam da protest w obecnej sytuacji? Na jakiekolwiek ruchy, które mogłyby przynieść rezultat jeszcze w tym sezonie jest w tym momencie za późno. Obecnie ewentualne utrzymanie traktowałbym w kategorii niesamowitego farta i zbiegu okoliczności, bo sportowo Cracovia prezentuje się żenująco i bynajmniej nie prezentuje poziomu ekstraklasowego. W obecnej sytuacji ważne jest:
a) dla sztabu trenerskiego: ogrywanie młodych (Steblecki, Żołądź, nie wiem kto tam jeszcze z ME się nadaje), niech biegają w ekstraklasie i nabierają doświadczenia - tu akurat Kafar stawiając na Stebleckiego u mnie zapunktował, trzeba tak dalej
b) dla nas: chodzenie na mecze do końca i utrzymanie frekwencji przynajmniej na poziomie 7-8 tysięcy, bo Cracovia to My.
A może zamiast protestu, jaki prowadziliśmy wcześniej, jakaś inna forma? Chodzi mi po głowie jakiś list otwarty od kibiców, na przykład ze zbieraniem podpisów, oczywiście z zarzuceniem cynku do mediów. W don Felipe by to uderzyło, bo zrobiłoby się głośno o niezadowoleniu kibiców, wiadomo by było czego oczekujemy itd. Oczywiście jest to mój luźny pomysł, bez głębszego zastanawiania się nad tym itd., dlatego proszę o wyrozumiałość :)
Ja w ramach protestu deklaruję się chodzić na każdy mecz Pasów w Krakowie (z rodzinką oczywiście) i dopingować Cracovię do ostatniego meczu w ekstraklasie (w tym sezonie)! Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie moja Cracovia zagra ponownie w ekstraklasie, a ja wspierając ją wydatnie się do tego dołożę!
W klubie wiatru odnowy nie widać .Jedna jaskółka czyli Radek wiosny nie czyni chociaż nie wiem jak by się starał nie jest wstanie pozamiatać i posprzątać tego burdelu co zrobili z klubu najemnicy Filipiaka.
Czy słyszał ktoś by zarząd i Filipiak reagował na brak zaangażowania piłkarzy ,snucie się po boisku jak smród w gaciach.
Każdy z kim nie gramy bije nas na głowę ofiarnością ,walecznością i podejściem do wykonywanej pracy.
Jak patrzę na tych najemników rzygać mi się chce .Zero honoru i ambicji.Wyżej od nas w tabeli jest nawet drużyna z totalnej łapanki która miała nie wystartować na wiosnę i miała przygotowania na wariackich papierach.
Ale tak to już jest prezes z przypadku dobierał trenerów z przypadku ,wprowadził komarhowkich nieudaczników Jakuba i świtę .Ci z kolei porobili zakupy z dvd zawodników których na żywo nikt nie widział.A trafiła nam się wybitnie zdemoralizowana grupa meneli których ktoś nazwał piłkarzem.
Teraz zbieramy owoce tej ,,pracy''
Filipiak powinien zafundować tym ,,piłkarzom ''wycieczkę do jednej kopalń by pokazać jak ludzie ciężko w Polsce pracują .
Po tej lekcji z każdym z nich rozmowa ostrzegawcza i po kasie .W przypadku spadku ich to musi zaboleć po kieszeni.
Na trening powinni też się udać nasi ,,kibice ''by uświadomić kopaczom jak ma wyglądać zaangażowanie i ambicja.
Taka rozmowa pomogła we Wrocławiu (była przed meczem z nami)
Jedyny skuteczny protest to był by pokojowy protest pod siedzibą Comarchu . Oczywiście odpowiednio nagłośniony ptrzez media . To by uderzyło w wizerunek firmy Filipiaka a tym samym zmusiło by go do zmian jeżeli chciałby zachować dobre imie firmy a on traktuje Cracovię jak nośnik reklamy . Wychodzenie ze stadionu na kilkanaście minut czy też samo skandowanie jakiś haseł na stadionie raczej na pewno nic nie zmieni . Nawet komentatorzy w TV nie wiedzieli ponoć z jakiego powodu jest protest i gadali jakieś głupoty .Ewentualnie skuteczny mógłby być całkowity bojkot meczu . Tylko taki żeby na trybunach było przez cały mecz ze 100 osób - wtedy media na pewno by sie zainteresowały bo to był by ewenement 100 osób na meczu ekstraklasy . Ale w obecnych czasach jest to niemożliwe bo większość pikników sie do tego nie przekona .
jestem piknikiem i dolaczylbym sie do takiego protestu....i mysle wielu z nas tak samo..nie mam zamiaru dopingowac jebanych darmozjadów ktorzy i tak mysla juz teraz gdzie dalej sie zaczepic
Panowie cierpliwości. Jeszcze tydzień, dwa i spadniemy i wtedy będziemy mogli protestować do woli.
Na razie walczymy o utrzymanie i trzeba jeszcze wziąć na wstrzymanie.
Tak btw, to walka z okupantem powinna trwać bez względu na końcową tabelę w tym sezonie, ale trzeba znać miejsce i czas.
Teraz już można myśleć o proteście. Zastanawiałem się, co może zaboleć Filipiaka. Wyjście ze stadionu ? Nie, zleje to. Przyśpiewki na meczu ? Nie, zleje to. Jest jedna rzecz w Krakowie, którą chce się pochwalić Filipiak z ComArchem - nowe tereny na Cichym Kąciku. Osobiście, gdyby to zależało odemnie, zablokował bym wjazd ekip na budowe kompleksu, oskarżając Filipiaka o działanie szkodliwe dla wizerunku Cracovii. Myślę, że zdarzenie w mediach byłoby głośne....
Wystarczy słodkiego pierdzenia. Comarch wbił łopatę na cichym kąciku więc zagrożenia wycofaniem nie ma.
Trzeba teraz jechać z grubej rury i wysadzić Filipiaka z Tabiszem z foteli.
Oj, ojoj... I Ty ianie przeciwko Prezesowi????
Już nie doceniasz awansów? Już nie bronisz fundamentów???
Kiedy nastąpił ten zwrot?
Pozdrawiam
Miałęś Filipiaku złoty róg.
Cały czas nie mogę pojąć, jak jemu się chce z siebie takiego idiotę i frajera robić.
Wielkie ego rozdęte jak mit o pucharach co roku.
Człowieku, Ty jeteś już nie śmieszny, ty jestes tragifarsą skończoną.
Dziękuj losowi, że w Comarchu masz oddanych ludzi, bo jakbyś Ty zarządzał, to mógłbyś się recyklingiem starych myszek i laptopów zajmować w piwnicy na Limanowskiego.
Zaprotestować to se możemy co najwyżej tu na necie.Jeszcze.
Teraz to żaden protest nic nie da.
Taka refleksja mnie naszła. A może to tak musiało być. Kiedyś jeden użytkownik mi napisał, że mamy najtańsze bilety w lidze. Przejrzałem to wszystko sobie i owszem - taka jest prawda. Być może [b]po prostu dostajemy taki "produkt" za jaki płacimy.[/b] Płacimy malutko, dość powiedzieć, że niektóre bilety (np dla studenciaków) są droższe na wiejskim stadionie Garbarnii niż u nas!! Naprawdę, przykre to później wymagamy nie wiadomo czego! Myślę, że też powinniśmy się nad tym zastanowić.
Oczywiście, nie jest to jedyny powód katastrofalnej formy drużyny, ale na pewno jeden z wielu. Płacimy grosze - dostajemy gówno, w postaci kopaniny piłkarzyków - po prostu takie są fakty.
Swoją drogą dopingowanie jeżeli sytuacja jest tak tragiczna to po prostu brak jakiejkolwiek wyobraźni. Kibice już kilka kolejek wcześniej powinni zamanifestować swój sprzeciw, a tak to niestety śpiewamy jak nam Pan Tabisz zagra!!!
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Teraz już można myśleć o proteście.
> Zastanawiałem się, co może zaboleć Filipiaka.
> Wyjście ze stadionu ? Nie, zleje to. Przyśpiewki
> na meczu ? Nie, zleje to. Jest jedna rzecz w
> Krakowie, którą chce się pochwalić Filipiak z
> ComArchem - nowe tereny na Cichym Kąciku.
> Osobiście, gdyby to zależało odemnie,
> zablokował bym wjazd ekip na budowe kompleksu,
> oskarżając Filipiaka o działanie szkodliwe dla
> wizerunku Cracovii. Myślę, że zdarzenie w
> mediach byłoby głośne....
Niegłupia myśl. Na pewno trzeba uderzyć w "rodzinę Komarchu".
Co ja piszę uderzyć. Napierdalać korporacyjną hydrę, aż łeb odpadnie.
pierdole ...kibicujecie im wszyzcy....zagazowac ich ..zebrac ich wsszystkich do szatni ...i kurwa zajebac tych jebanych wyrobnikow..najstarszy klub ...piewrdszwy mistrz Polski ..a my mamy strune bojlevicia radomskiego cierzniaka ( heheheheheheheheheheheh)...nawotczynskiego stuarta budziskiego i jebanego BŁAZNA.......pierdole ich wszystkich z calego pasiastego serca ,......i mozecie mi bana ....mam to w dupie a najabrdziej nasza druzyne pilki niznej klasy C.....
No cóż, jeśli polegniemy w Poznaniu, to już chyba jasne co te resztki widowni powinny skandować.
Zero dopingu pozytywnego - jedynie same protestsongi
Aston1906 Napisał(a):
[i]No, no. Mimo dzisiejszej arcyfrustracji, która zmusiła mnie po raz pierwszy w życiu do opuszczenia stadionu Craocvii po 45 minutach meczu, jestem zbudowany postawą forumowiczów.
Chyba we wszystkich nas coś definitywnie pękło i po prostu nie możemy już nie tylko patrzeć na buraka w czapce i jego korporacyjnych przydupasów, ale także, a może przede wszystkim, tonować nastrojów na forum i okłamywać samych siebie, że pod skrzydłami (tfu) Komarchu nasz klub czeka cokolwiek innego niż dalsza wegetacja i degrengolada[/i]
Z całym szacunkiem Panie Astonie, ale nie przeceniałbym tzw. zbiorowej mądrości czy to forumowiczów czy szerzej stadionu. Jeszcze dziś można przeczytać dość liczne wpisy o pogonieniu kopaczy, którzy są wszystkiemu winni.
Aż dziw bierze, że tak szybko zapomniano o uosobieniu wszelkiego zła, jakim był Tabisz (choć na forum hokejowym są jeszcze wyznawcy tego mitu).
W naszym nieszczęściu mamy pewną szansę. W okresie między końcem ligi, a początkiem EURO media będą się koncentrować wyłącznie na piłce nożnej. Głośny i dobrze zorganizowany protest na Cichym Kąciku, na pewno odbije się szerokim echem. Trzeba tylko wyznaczyć sobie właściwe cele, aby szwajcarski chytrusek znowu nas nie spacyfikował jednym pociągnięciem.
No i oczywiście celownik musi być skierowany w korporację, to jedyne słabe miejsce człowieka w czapce.
Pierdolicie na tym forum . Tu trzeba czynów jakiś ruchów. Ja przynajmniej powiedziałem Tabiszowi i jego nowej miłości co o nich myślę za co zostałem potępiony przez was niektórych.Bo o to im chodziło żeby nas skłócić.Jak mówiłem że z Szarańca zrobili zderzaka to wszyscy mówili że to kibic oddany Cracovii. Może ,tylko to kwiatek na futerku Filipiaka który nic nie może tylko kiwać do nas ręka jak Breżniew na defiladach.
Niestety Alex masz w pełni racje. Żadna z kluczowych spraw (patrz- dyrektor sportowy, opieka medyczna) nie została załatwiona.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)