Nie zatrudnią nowego trenera bo w Klubie panuje bezwład.Procesor ma na głowie "byznesy" a nie jakiś tam klub.Reszta nie może podjąć wiążących decyzji.
Jakimś symptomem że komuś jednak nie jest obojętny los klubu było by wywalenie" szkodnika". Morale od razu by wzrosło.
Przykro że został.Bardzo przykro.
Ja mogę przeżyć spadek z ligi nawet z hukiem co już mi się zdarzało., ale olewania Cracovii nie daruję, nigdy.
-
-
Protest
Rybicka Agnieszka Członek Rady Nadzorczej
Bursztyka Iwona Prokurent
Golemo Marek Członek Rady Nadzorczej
Prokop Paweł Członek Rady Nadzorczej
Filipiak Janusz Prezes Zarządu
Musialik Wojciech Członek Rady Nadzorczej
Tabisz Jakub Wiceprezes Zarządu
Wandzel Monika Członek Rady Nadzorczej
Durałek Dariusz Członek Rady Nadzorczej
Jarczyński Janusz Członek Zarządu
Kto jest z Comarchu w RN, nie wiem.
Prokop i Durałek to Zarząd Comarchu.
Paweł Prokop i Dariusz Durałek - Comarch.
Marek Golemo - na pewno nie Comarch
Reszta - nie wiem.
Fajnie napisane.
Rada Nadzorcza z dużym niepokojem obserwuje słabe wyniki sekcji sportowej piłki nożnej, gdyż mają one - w jej przekonaniu - negatywny wpływ na wyniki finansowe spółki oraz jej wizerunek - zarówno sportowy jak i medialny.
Ale co Oni obserwuja?? Jak marazm trwa juz kolejny sezon? Czyli spolka ma sie dobrze !! To po co cos zmieniac!! ??
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Usiadł Jakub, pomyślał, uznał ze nie należy
> go zwalniać, po czym nakazał opublikować
> oświadczenie.
>
> Należy zaostrzyć protest.
>
> PS. W maglinie widzę... jak Tabisza na taczkach
> wywożą na spółę awaria z potterem :D
Na Wielicką nie ma nikt bliżej ode mnie!!!!
Dostanę sygnał to w 2 minuty jestem!!!!
Durałek jest prokurentem nie jest w Zarządzie Comarchu.
To pismo kazał napisać Filipiak i wystarczyło. Większość żyje z jego pieniędzy.
Dobrze, że jest odzew. To znaczy że ich jednak zabolało (pewnie bardziej reakcja prasy niż sam protest).
Teraz trzeba przycisnąć śrubę, żeby kolejnego oświadczenia pt. "wiemy że wam sie nie podoba, ale mamy was w dupie i nikogo nie zwolnimy" nie mogli już wydać.
Pan Marek Golemo to przynajmniej jeden pewnik, że jak tylko będzie się dało coś zmienić na lepsze to on się za tym wstawi.
Ciekawe jak się głosy w RN rozkładały.
Cala prawda http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,99215,10311885,Borek_i_Strejlau__Szatalow_negocjuje_z_Zaglebiem_.html
Protest należy zaostrzyć, lecz należy spokojnie przedyskutować jego formę.
Dokładnie, zgadzam się z Tobą HC2008, bo po oświadczeniu widać że protest zauważyli, ale z treści oświadczenia wynika że my swoje, a oni swoje i mają nas daleko tam gdzie słońce nie dochodzi
Jesli to prawda z tym Zaglebiem...
Durałek Dariusz - Comarch (prokurent)
Prokop Paweł - Comarch (v-ce prezez)
Wandzel Monika - Comarch (była w RN Comarchu od 2001)
pozostała trójka pewnie z ramienia miasta.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,99215,10311885,Borek_i_Strejlau__Szatalow_negocjuje_z_Zaglebiem_.html wszyscy to widza tylko nie Filipiak
Oświadczenie Rady Nadzorczej to kpiny! / zresztą jakie może być, jak pracują pod dyktando Filipiaka/ .Jak chca naprawiać klub to niech najpierw wyrzuca z niego Tabisza i jego kolesi! Jedyna nadzieja to ew.interwencja miasta w końcu ma 51 % akcji i presja kibiców na zmiany.
Filipiak łatwo nie pozbędzie się "ukochanego" Jakubka!
volker0 Napisał(a):[quote][/quote]
> Jesli to prawda z tym Zaglebiem...
Ale co to za sensacja - od ladnych paru dni roznie plotkuje sie na ten temat...Niech idzie.
prze ku..rwa jaja jestem rozwścieczony niech pozdychają te dziady z zarządu razem wzięci z radą nadzorczą Filipiak opanuj się przejrzyj na oczy i NIE NISZCZ NASZEGO KLUBU, ty jesteś tu zwykłym pionkiem... CRACOVIA TO MY!!!pieniądze ci nie pomogą, Pamiętaj
awaria Napisał(a):
> Dementor Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Usiadł Jakub, pomyślał, uznał ze nie
> należy
> > go zwalniać, po czym nakazał opublikować
> > oświadczenie.
> >
> > Należy zaostrzyć protest.
> >
> > PS. W maglinie widzę... jak Tabisza na
> taczkach
> > wywożą na spółę awaria z potterem :D
>
>
> Na Wielicką nie ma nikt bliżej ode mnie!!!!
> Dostanę sygnał to w 2 minuty jestem!!!!
Idę za Wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musimy zniszczyć tych burdelchłopców którzy sieją tylko niepokój i zamęt
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)