calder Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zostań w domu i walkower:)
Nie bądź taki do przodu bo cię z tyłu zabraknie. Człowieku my z ŁKS nawet wygrać nie możemy.. Patrz jak gra nasz zespół.. Trener się pogubił i graja jak za ulata czyli nie ma drużyny. Są tylko inwidualności.
-
-
Cracovia-Śląsk, 7 kolejka [18.09.2011,godz.14.30]
Ja też czekam kiedy ci indywidualiści zmienią się w prawdziwą drużynę kiedy zaczną biegać ale z głową i kiedy zaczną podawać celnie bo teraz to nawet na 10m ciężko im idzie!!! TYLKO PASY!!!
soccer Napisał(a):
> calder Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > zostań w domu i walkower:)
>
> Nie bądź taki do przodu bo cię z tyłu
> zabraknie. Człowieku my z ŁKS nawet wygrać nie
> możemy.. Patrz jak gra nasz zespół.. Trener
> się pogubił i graja jak za ulata czyli nie ma
> drużyny. Są tylko inwidualności.
Kiedy większość mówi kupuj, SPRZEDAWAJ. Gdybym miał obstawić to nie postawię, gdybym miał się zakładać z tobą o wynik to nie zrobię tego bo widzę co było grane ... ale gdy wejdę na stadion to jako 12 zawodnik to dam się pokroić za tych chłopaków. Wiesz o czym piszę???
mecz będzie arcyciekawy, albo Jurij zwolni Oresta, albo Orest zwolni Jurija... serce mówi że wygramy, rozum podpowiada klapę...
14:30 18.09.2011 Cracovia Kraków - Śląsk Wrocław - T-Mobile Ekstraklasa w necie
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?grupa=132367&temat=118815
A ja już zaczynam piwka pić . Jak wypije ze 4 dopiero ruszam na mecz . Bo na trzeźwo tych nieudaczników nie jestem w stanie oglądać .
jestem optymista wierzę w 3 punkty i odbicie sie od dna Śląsk jest do ogrania DO BOJU CRACOVIA!!!
a wierze w to że dzięki ego naszego dobrodzieja kolejny weekend spierdolony
luka Napisał(a):
> a wierze w to że dzięki ego naszego dobrodzieja
> kolejny weekend spierdolony
jedyne wyjście to grać w poniedziałki ;)
Pomodliłem się, co by Żytko nie wyszedł na boisko. :) Jakoś to będzie, trzeba być dobrej myśli.
Islander Napisał(a):
> luka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > a wierze w to że dzięki ego naszego
> dobrodzieja
> > kolejny weekend spierdolony
>
> jedyne wyjście to grać w poniedziałki ;)
Wtedy bedzie caly tydzien spie*dolony :D
Niech się dzieje wola nieba ,z nią się zawsze zgadzać trzeba .
Moja wiara i nadzieja od godziny jest wzmacniana płynami życiodajnymi ,bo inaczej nie idzie oglądać .
Mój Boże co się z Cracovią dzieje.............
Idzie kto na mecz bo mi się nie chce samemu tam siedzieć?
Nasi wychodza z trybun!
Ciezko okreslic z perspektywy tv ile procent zostalo/wyszlo......a Kaziu sie dziwi.
Jak narazie to cienko to wyglada.
rozpaczliwie i bez konceptu to wyglada :/
nie ma zespołu. Dzięki Jakub.
Po pierwszej polowie nasi lepiej niz ostatnio, Slask wciaz nie to, co wczesniej (na nasze szczescie). Obrona duzo pewniejsza z Nawotczynskim. Zbyt wiele faulujemy (czasem niebezpiecznie blisko),, z drugiej strony jednak swiadczy to o sporym zaangazowaniu i checi walki.
Wciaz nie ma zbyt wielkiego pozytku z Niedzielana. Skoro nie da sie wykorzystac tego, co umie najlepiej (szybko biegac), to on musi zaczac zmieniac styl gry, bo bycie tak "jednowymiarowym" niweluje jego przydatnosc.
Ciekawy jestem, czy Szatalow wprowadzi Kahalona za Szelige; chcac wygrac moze zaryzykuje.
Dziękujemy do zobaczenia w 1 lidze
KOPANINA :) 1 LIGA WITA :) SZATALOW DO WYJE-BANIA TAK JAK I RESZTA ZARZADU :) DO CHU-JA SIE TO POKI CO NIE NADAJE NIESTETY :) JESTESMY MASZYNKA DO NABIJANIA SOBIE PUNKTOW :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)