Wiecie co, zmieniłem zdanie, nie musimy przegrywać 0-9, raczej będzie odwrotnie - wygramy to 9-0!
Przecież ten mecz zagramy już pod wodzą nowego - grającego - trenera Jakuba Tabisza!
-
-
Cracovia-Śląsk, 7 kolejka [18.09.2011,godz.14.30]
wierzę ,że wygramy ale wiara coraz mniejsza i obawiam się ,że po kolejnym przegranym meczu można wpaść w rozpacz
Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Orest przegrał 3 mecz z rzędu... :(
Czekam na bramkę Voskampa i triumfującego pottera :D a tak serio Śląsk jest w naszym zasięgu. Mecz jak każdy inny i pewnie skończy się tak samo czyli plecki :D
mcz_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Orest
> przegrał 3 mecz z rzędu... :(
Z nami przejebał 5, z Bełchatowem też (zresztą za to wyleciał z Gks)
Ja skład na ten mecz widzę tak
Kaczmarek
Nykiel Hosek Nawotczyński Suart
Radomski Cahalon Szeliga
Visniakovs Biezen Saidi
Trzeba wstrząsnąć "zespołem". Rupa i Stablecki do 18 meczowej! Do ME lecą: Bartczak, Zytko, Kosanovic, Dudzic, Niedzielan.
Skład wg mnie:
Kaczmarek
Nykiel Hosek Radomski Suart
Szeliga Bojlevic
Cahalon
Saidi Biezen Rupa
mcz_ Napisał(a):
> Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Orest
> przegrał 3 mecz z rzędu... :(
Z Cracovią dał już radę, cóż szkodzi to powtórzyć:)
Z Cahalonem powinien od początku grać Niedzielan.
Bo niby od kogo miał dostawac piłki jak zmienił właśnie Tamira?
Jest zdecydowanie szybszy niż Biezen, i "szybciej" myśli.
Niedzielanowi dać odpocząć bo miał dużo okazji do pokazania się niż Biezen a pokazał w Lubinie że coś potrafi.
jak będzie remis to będzie naprawdę dobrze...no chyba że piłkarzyki się zmobilizują i wyjdą tak jak wczoraj ŁKS,czyli walecznie i z pianą na ustach...
Odczepcie się od Niedzielana - jak wszedł na boisko to cos zaczęło się przynajmniej dziać .
... gdyby Niedzielan nie zatrzymał strzału głową Bizona to bramkarz ŁKS'u najprawdopodobniej nie sięgnął by tej piłki i wpadła by do siaty, a tak próbował przyjmować pół metra od bramki i wszyscy widzieli jak sie skończyło.
Dobrze ze strata nie jest duża !
Może wkoncu Jurij "doceni pomoc" zytki
mam nadzieję że Jakubek zadbał o zapis w kontrakcie wypożyczenia że Marek zagrać nie może, bo czuję że by miał mecz życia, myślę że nie będzie aż tak źle, jakieś 0:3 w pałę i jakiś sympatyczny podbródkowy w kierunku Procesora lub Jakubka
Ja wierze ,ze wygramy. Zawsze chodzę z takim nastawieniem na każdy mecz. Jak to się mówi : wiara czyni cuda. Niestety w tym sezonie póki co cudu ani razu nie uczyniła. Oby tym razem było inaczej.
kkk_84 Napisał(a):
> jest nowy temat to zaczynamy, snilo mi sie ze
> wygramy ...
czy to kiedykolwiek zadzialalo?:)
Dementor Napisał(a):
> mam nadzieję że Jakubek zadbał o zapis w
> kontrakcie wypożyczenia że Marek zagrać nie
> może, bo czuję że by miał mecz życia, myślę
> że nie będzie aż tak źle, jakieś 0:3 w pałę
> i jakiś sympatyczny podbródkowy w kierunku
> Procesora lub Jakubka
Mam nadzieję, że jest odwrotnie i Jakubek zadbał o zapis by Marek zagrał, a ten w meczu życia załatwi nam ze dwie bramki:)
Radomski na stoperze!!!!!!, nie ma innej opcji, pozostaje dobrać do Niego kogoś z dwójki Nawotczyński - Hosek.
Diabel Napisał(a):
> kkk_84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jest nowy temat to zaczynamy, snilo mi sie ze
> > wygramy ...
> czy to kiedykolwiek zadzialalo?:)
no zapomnialem tam na koncu dac ;)
Szkoda że Orest nigdy zapewnie publicznie nie opowie jak wyglądała jego współpraca z panem jakubem T.... szkoda wielka szkoda...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)