TRENERZE Dziekujemy za utrzymanie i .....ZEGNAMY !Niestety za brak koncepcji w grze zespolu i marnowane pieniadze- powinienes podac sie do dymisji honorowo!
-
-
JURII DZIEKUJEMY ZA UTRZYMANIE - ALE TERAZ CZAS NA POZEGNANIE !
I kto za niego przyjdzie?
Tarasiewicz? Stawowy?
Zabierz ze sobą Żytkę.
Myśle że Rysiek nie byłby złym pomysłem,przynajmniej jako opcja ratunkowa.
Przyznam się ze nie mam pomysłu co z tym fantem zrobić.
Jurii, dzięki za zeszły sezon. Żegnam.
Zmiana musi nastapic!! potrzebna swieza krew i za ryj tych kopaczy !!! Zeby nie bylo usmieszkow po przegranym meczu !!!
Kamaz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I kto za niego przyjdzie?
>
> Tarasiewicz? Stawowy?
NIE WIEM,bo Michniewicz i Probierz ktorych widzialbym u nas "poszli" .Bylem wielkim zwolennikiem Szatalowa i mniejszym troche Uli - ale WYNIKI SA FATALNE i nie chcac popelniac bledow poprzedniego sezonu - _CZAS NA ZMIANE! Ktos musi wstrzasnac zespolem i niech to bedzie nawet "kowalski"! Korona skazywana na degradacje po oslabieniach i przejeciu przez trenera "widmo" ROBI WYNIK!
GDZIE MY JESTESMY PRZY TAKICH WYMAGANIACH I WYDAWANYCH PIENIADZACH ?!
Jestem ZA! Popatrzcie na Śląsk z zeszłego sezonu chociażby
MAM DOSC WSTYDZENIA SIE ZA CRACOVIE! Co- 4 rok bedziemy walczyli pod rzad o utrzymanie?!,
kogos zza granicy ! bo na polskim rynku nie ma w kim raczej wybierac ( wolni sa Janas, Tarasiewicz, Ulatowski :D )
niestety jedyny trener ktory by cos zrobil tutaj , trenuje łks
jestem za zmiana trenera , ale nie ma nikogo kto by mogl zastapic
Tomek ma kontakty w Holandii :)
Stawowy.
Równiez sie dołączam - dziekuje za utrzymanie ale teraz żegnam - aha i wez ze soba frajera żytke + niedzielana
Stawowy nie poradził sobie w 1ligowym GKS Katowice.
Rysiek Tarasiewicz,przynajmniej sędziowie czuli by się zagrożenie:D
A tak na poważnie to Taraś mogłby być niezły.
Dajcie spokój z "wynalazkami", jedynie trener z zagranicy mógłby wnieśc coś pozytywnego do tej drużyny, pod warunkiem że byłby to wybór przemyślany a nie "z łapanki".
.... toż to Jurij jest z zagranicy... nu dawaj Jurij ! Pokaż niedowiarkom!
To nie Szatałowa trzeba wytaczkować Tylko cały Estabiszment!!! Każdy inny trener w takiej sytuacji by poległ... może być tylko gorzej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)