Kojot99 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tak, z pewnością Pasiak95.
Raczej bym o tym wiedzial...
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 26.08.11 godz. 18:00
jeśli ten "sędzia" zostanie za coś ukarany, to za nieudolność w drukowaniu (w końcu nie przegraliśmy)
Pierwsza połowa to była najsłabsza nasza gra w tym sezonie, za to druga do momentu kartki dla Saidiego najlepsza. Sędzia nas oszukał i powinny być 3 pkt. Dziwi mnie trochę dlaczego nasi pod koniec wybijali "na uwolnienie" zamiast próbować podawać piłkę między sobą, podbiec do chorągiewki itd. Zachowanie Suworowa było bardzo nieodpowiedzialne i profesjonalny piłkarz nie powinien tak robić, ale z drugiej strony nie wiem czy ja sam nie wyjebałbym temu pajacowi z pięści w twarz. Zachowanie Saidiego raczej spontaniczne i głupotą jest kartka za coś takiego (nie wiem jak tu jest z przepisami ale jeśli istnieje taki przepis to musiał go wymyślić jakiś idiota), za to pierwsza kartka dla Saidiego za nic więc nie powinniśmy tego meczu kończyć w 9. Gol jak najbardziej prawidłowy i nieuznanie go to skandal. Potem doliczony czas żeby Zagłębie mogło sobie strzelić i brak czerwonej kartki za kopnięcie w głowę Szeligi dla Traore pokazały, że ten mecz był ustawiony. Nie ma mowy o żadnych pomyłkach, tu przekręt był ewidentny.
Poza tym wiemy, że ci z Lubina lubią kupować mecze...i sędziego jak widać też. Oby tylko ŁKS z nami nie miał przełamania, a tym bardziej po jakimś nieuznanym prawidłowym golu lub karnym z kapelusza. Na razie 5 meczy i w 3 nas przekręcono...
60% meczy Cracovii wydrukowano dla przeciwników.. Niezły wynik.
"Przegląd Sportowy" w chamskim stylu zatytułował relację z meczu Cracovii ..'"AWANTURNICY Z KRAKOWA". W tendencyjnej relacji nie ma nic o kontrowersji przy golu Suvorova ani też o ordynarnym bezkartkowym faulu Traore .Nie ma też nic o skandalicznym zachowaniu ochroniarza w stosunku do Tabisza (choć go nie lubię) i Rząsy gdy po meczu chcieli wejść do naszej szatni (patrz Dziennik Polski).
A więc D R U K O W A N I A ciąg dalszy.
W Liga+ też zafałszowano wydarzenia. Wróblewski dowodził, że przed strzałem Suvorova był odgwizdany faul Mołdawianina. O brutalnym faulu Traore nie wspomniano. Węgrzyn siedział z podkulonym ogonem.
Chwostek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W Liga+ też zafałszowano wydarzenia. Wróblewski
> dowodził, że przed strzałem Suvorova był
> odgwizdany faul Mołdawianina. O brutalnym faulu
> Traore nie wspomniano. Węgrzyn siedział z
> podkulonym ogonem.
...tak odgwizdany faul. Tylko dlaczego sędzia wskazywał w pierwszej chwili na środek boiska?
Zmienił decyzję po interwencji bocznego. Ciekawe czy taki Wróblewski jest idiotą czy gnidą?
moze pokazal wolnego a nie srodek boiska
Gdybyśmy byli "Polską" Borussią to by inne te półgłówki dali nagłówki. Trzeba olać obszczymurów i grać swoje.
dziennikarze to gnidy i kłamią na każdym kroku, bramka Suworova prawidłowa, nie takie już gole wpadały , również w tym sezonie,
jak dla mnie to 2 mecze przekrećone przeciw Cracovii, nie 3 (Korony absolutnie nie liczę), dlaczego?
przekręt to dla mnie nieuznanie bramki strzelonej w normalnych okolicznościach, natomiast podyktowanie karnego (nie mówię o tych z 90 minuty) to elementarz, futbol składa sie z kontrowersji w polu karnym, dlatego też - jak dla mnie - 2, nie 3 mecze przekrecone Pasom, o 2 za dużo
Z cwelką też wynik był ustalony, tylko tam nie było potrzeby grubo drukować, wystarczyły "małe faule" i nieudolność naszych grajków.
Ja rozumiem złość Suvorova po strzelonej prawidłowo bramce.Ileż można tylko w tej rundzie to już trzeci mecz gdzie zostaliśmy skrzywdzeni.Więc sędzia niech się cieszy,że kopa w dupę nie dostał a pismaki niech sobie piszą co chcą każdy widział i wie.
p.s.Liga +zero obiektywizmu DRAMAT !!!
ile Alex dostał meczy zawieszenia??
nie dostał
Jeszcze...
BUAHAHAHAHAHA!!! Stępniewski rządzi!! Ja jebie...ten gość jest genialny...
Dobrze, że cała reszta w miarę trzeźwo myśli....
Drugi Wit Żelasko. W żywe oczy.
co za yebana świnia ! dla wszystkich gol prawidłowy,ale ten buc twierdzi że Alex podparł się przez ułamek sekundy na obrońcy...to się w pale nie mieści...
Zobaczcie jak strzela dzis bramke Mila w meczu z Widzewem :)
Jest to kopia bramki Alexa ... nawet ulozenie 2 walczacych pilakrzy identyczne :)
Gol oczywiscie uznany :)
macie linka http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91848,10188331,5__kolejka__Slask___Widzew_1_2__Mila__1_2_.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)