Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> C+ Gol
:)
w panice zacząłem odpalać meczyki.pl
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 26.08.11 godz. 18:00
Suvorow na srodku pomocy;/
dlaczego nie gramy w pasach? koszulki nei pokrywałby sie z gospodarzami
south man Napisał(a):
> dlaczego nie gramy w pasach? koszulki nei
> pokrywałby sie z gospodarzami
Pasują do naszej gry.
volker0 Napisał(a):
> coccer-live nie dziala??? Dajcie jakis link w
> necie do meczu, please :)
Soccer-Live przez krótki okres czasu jest wyjątkowo dostępne na Soccer-Live.com.pl tam znajdziesz transmisje na Sopcasta, gdzie indziej trudno coś znaleźć na ten program, mecz Cracovii też teraz jest
Jednak wbrew zapowiedziom z programu TV mecz jest na C+ Sport 2
Załobnie:) wazne by wygrali nie wazne jakie stroje... martwi mnie Suvorow na srodku pomocy chyba ze bedzie sie zmienial
Ja ogladam na C+GOL
Bo Canal+Sport2 zmienił się w Canal+Gol , a dawny Canal+Gol zmienił się w Canal+Weekend ;P
Narazie antyfutbol w pełnej krasie.
http://pl-sport.tv/stream-2.htm tez,dostepne
na razie słabość
Stadion Zagłębia to w tym sezonie główna arena antyfutbolu, także fajerwerków bym się nie spodziewał. Będzie 80 minut kopania się piętami po czołach i wpadnie jakiś jeden fartowny farfocel dla którejs z drużyn.
Piknik
Nasza czarna perła zupełnie bez pary, dobrze, że koniec Ramadanu 30 może się chłop zdąży najeść do następnego meczu
Na Polsat Sport macie. Komentatorzy żenujący
Nasz chat jeszcze działa, czy mam niewłaściwy link, bo co wchodzę to nikogo nie ma....
I już.... 0:1
1:0 dziękuję, mecz przegrany.
No i jak zwykle: Kaczmarek paruje piłkę prosto na 10 metr :( ludzie!!!!!
I już w dupę... 1:0 dla Zagłębia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)