To jest nie do pomyślenia, Twente rozgrywa najgorszy mecz w pucharach, a Fulham remisuje u siebie w ostatnich sekundach meczu z zespołem, który gra o czapke gruszek. Ja pieeeerdooole!!
-
-
Dziś wszyscy jesteśmy Cypryjczykami :-)
No cóż, wypada im życzyć powtórzenia wyczynów Lecha z zeszłego sezonu ;)
PS. Zaraz wpadnie tu w euforii nasz forumowy ekumeniczny kibic, tj Tytus, Romek i Atomek. No może nie tak zaraz, musi jeszcze wrócić z meczu Wisełki :D
no jeszcze nie wróci tak od razu,trzeba wpierw ogonek wylizać,bo z wrażenia to popuścili pewnie niektórzy ;)
Ale i tak ... Cracovia Pany !
no cóż,to następnym razem mam nadzieję że będziemy Anglikami,pierwszy lepszy Manchester ich rozjedzie :)
szkoda że nie mogą trafić na Ajax
Żadnych Manchesterów, bo im to nabije frekwencję.
Metalist Charków - rozjadą burków na luzie, a tłumów na ubekarenę nie przyciągną. ;)
Cracovia - gwardia 1:0, dziękuję dobranoc i dość gadania.
nie ma się co przejmować tym, że jeden mecz wygrali jak zaraz dostaną od nas, Podbeskidzia, Górnika czy Polonii...
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Żadnych Manchesterów, bo im to nabije
> frekwencję.
>
> Metalist Charków - rozjadą burków na luzie, a
> tłumów na ubekarenę nie przyciągną. ;)
Dokładnie, ja bym do tego dołożył jeszcze Rubin Kazań albo Lokomotiv Moskwa. A Fulham zostało tym meczem ukarane za wystawienie prawie rezerwowego składu w Krakowie oraz za zbyt wczesną wiarę ,że wczorajszy mecz zakończył się po 45 minutach.. Jednym słowem kunktatorstwo Fulham i Twente doprowadziło do tego , że w 1/16 LE zagra przeciętna drużyna z bardzo słabej polskiej ligi
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No cóż, wypada im życzyć powtórzenia
> wyczynów Lecha z zeszłego sezonu ;)
>
> PS. Zaraz wpadnie tu w euforii nasz forumowy
> ekumeniczny kibic, tj Tytus, Romek i Atomek. No
> może nie tak zaraz, musi jeszcze wrócić z meczu
> Wisełki :D
hahahahahahahahahahaha
właśnie się dowiedziałem
i spieszę zobaczyć jak na moim, dawno nie odwiedzanym, forum reagują pieski ogrodnika
no, jednoczą się w kompleksie, wspólne płakanie zbliża
nie byłem na meczu, oglądałem pierwszą połówkę w tv,
ale dałem spokój jak zobaczyłem jak kiepskiego bramkarza przywieźli Holendrzy
poszedłem spać
dobra wiadomość, będzie się coś działo "w tym smutnym jak p...a mieście"
bo sprowadzanie Puzigaców, i innego szrotu do bohaterskiego szturmu na 14 miejsce w polskiej ekstraklasie
to średnia walka ze smutkiem
Załamka, kureva ostatnia wrzutka i baba cycami wbiła. Myślałem że rozpierdziu telewizor w knajpie. Zamuła :(
Najwiekszym paradoksem tego awansu jest to ,że Wisła w dwumeczu była gorsza od wszystkich pozostałych dryżyn w swojej grupie.
Największy paradoks polega na tym, że my te dziewczynki lekkich obyczajów mamy na rozkładzie. Pany to My!!!
Dzisiaj rano wiozłem pewną panią z STC na dworzec i dywagowaliśmy nad tym, iż dość pochopnie używają hasła wisła Pany, gdyż tyczy się to tylko derbów, a więc CRACOVIA PANY w przyszłym roku też wygramy.
Jestesmy na ta chwile Belzikami :) trafili na Standart .Jestem piewiem ze, dostana wpierdol.. Pilka Belgijska ostatnio pnie sie w gore, Anderlecht tez pieknie zagral ze Spartakiem.
wpierdool murowany. Standard to zupełnie inny standard futbolu nieosiągalny dla gts
Tak w ramach ciekawostki dodam , że Standard w ostatnim okienku transferowym sprzedał kilku zawodników za łączną sumę prawie 30 mln euro. Mimo tego, na chwilę obecną, to i tak drużyna o klasę lepsza od Wisły, przypuszczam, że w zbliżającym się okienku transferowym pewnie spróbują wydać trochę z zarobionej w lecie kwoty. Dodatkowymi atutami będzie jeszcze to , że liga belgijska gra bez przerwy oraz , że rewanż zagraja u siebie. Losowanie uważam za bardzo dobre, bo marketingowo to nie jest zbyt dobry przeciwnik, a sportowo to szanse burków na awans oceniam na jakieś 30 %.
61 dni później
Czas odświeżyć ten zacny wątek. Do boju Standard! :)
Standardowy wpierdol w pucharach :)
Jesteśmy Belgami ;)
[img]http://www.acs.psu.edu/drussell/Asterix/images/carnyx-belgians.jpg[/img]
Spokojnie,bo zaraz po meczu(jak już spokojnie wróci do domu)T.R.A.To Wam zrobi dopiero... ;) A tak poważnie,to-ZRÓBCIE TO DLA NAS,BELGOWIE ZRÓBCIE TO DLA NAS!Obstawiam 2-0 dla "Naszych" :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)