Jak nisko sportowo upadliśmy, że wątek o przegranej drużyny przeciwnej ciągniemy na 5 stron...
-
-
Dziś wszyscy jesteśmy Cypryjczykami :-)
Przecież Apoel nie jest drużyną "przeciwną". Mają ważna dziejowa misję , muszą uratować Europę!
a ja miałem kiedyś sesję fotograficzną na stadionie Wiesłki przy Reymonta, pozowałem do zdjęć, spacerowałem po murawie, rozmawiałem z pracownikami towarzystwa...
...szef firmy, w której wówczas pracowałem wpadł na idiotyczny pomysł zorganizowania sesji zdjęciowej pracowników na stadionie swej ukochanej drużyny...
służę więc zdjęciami uśmiechniętego Ro Mana wraz z grupą pracowników owej firmy a w tle wielki napisz TS WISŁA KRAKÓW i wielka biała gwiazda na trybunach... :)
innym razem byłem na derbach na VIP-owskim sektorze z jakimiś biznesmenami i dziennikarzami, wówczas niejaki radny Olszówka publicznie wypierał się prowiślackich sympatii i sugerował, że nie cierpi Cracovii z pobudek obiektywnych, po prostu kocha futbol a Cracovia jest be - tak wyszło...
...no to zrobiłem komórką zdjęcie Olszówce jak dumnie niczym paw spaceruje po wiślackich korytarzach przyozdobiony w gwardyjski szal... zdjęcie przesłałem natychmiast do Dementora i pojawiło się tu na forum ku powszechnej uciesze :)
jeszcze innym razem poszedłem celowo na... opłatek do wiślaków :D po prostu moja firma dostała zaproszenie na owe popołudnie i ja postanowiłem skorzystać, aby godnie reprezentować firmę, miny nieznających mnie typów - bezcenne, złożyłem tylko jedne życzenia - Ludwikowi Miętta-Mikołajewiczowi, brzmiały one: panie prezesie, bezpiecznych świąt i karpia po żydowsku życzę, i do siego roku... - i tu uśmiechnąłem się niczym Humphrey Bogart...
teraz mieszkam w najbliższym sąsiedztwie stadionu Wisły, przecznicę od Reymonta, tak jakoś wyszło że mieszkanie które najbardziej mi odpowiadało - akurat jest tak blisko wiślackiego stadionu, spaceruję często po Reymonta z moim psem, wieczorami jadam tamtejsze kiełbaski z grilla, moje obecne usytuowanie nie robi na mnie większego wrażenia,
na mecze Cracovii chodzę przechodząc przez piękny Park Jordana i myślę wtedy o tych ponad 100 latach piłki w Krakowie...
pozdrawiam
p.s. Apoel-Wisła 2:0
Wzruszajace. Dla mnie jako nastolatka jestes bohaterem teraz!
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115698,10144769,Kibole_APOEL_u_oddali_hold_nazistom_w_Auschwitz.html
[quote="a ja miałem kiedyś sesję fotograficzną na stadionie Wiesłki przy Reymonta, pozowałem do zdjęć, spacerowałem po murawie, rozmawiałem z pracownikami towarzystwa... ...szef firmy, w której wówczas pracowałem wpadł na idiotyczny pomysł zorganizowania sesji zdjęciowej pracowników na stadionie swej ukochanej drużyny... służę więc zdjęciami uśmiechniętego Ro Mana wraz z grupą pracowników owej firmy a w tle wielki napisz TS WISŁA KRAKÓW i wielka biała gwiazda na trybunach... smiling smiley innym razem byłem na derbach na VIP-owskim sektorze z jakimiś biznesmenami i dziennikarzami, wówczas niejaki radny Olszówka publicznie wypierał się prowiślackich sympatii i sugerował, że nie cierpi Cracovii z pobudek obiektywnych, po prostu kocha futbol a Cracovia jest be - tak wyszło... ...no to zrobiłem komórką zdjęcie Olszówce jak dumnie niczym paw spaceruje po wiślackich korytarzach przyozdobiony w gwardyjski szal... zdjęcie przesłałem natychmiast do Dementora i pojawiło się tu na forum ku powszechnej uciesze smiling smiley jeszcze innym razem poszedłem celowo na... opłatek do wiślaków grinning smiley po prostu moja firma dostała zaproszenie na owe popołudnie i ja postanowiłem skorzystać, aby godnie reprezentować firmę, miny nieznających mnie typów - bezcenne, złożyłem tylko jedne życzenia - Ludwikowi Miętta-Mikołajewiczowi, brzmiały one: panie prezesie, bezpiecznych świąt i karpia po żydowsku życzę, i do siego roku... - i tu uśmiechnąłem się niczym Humphrey Bogart... teraz mieszkam w najbliższym sąsiedztwie stadionu Wisły, przecznicę od Reymonta, tak jakoś wyszło że mieszkanie które najbardziej mi odpowiadało - akurat jest tak blisko wiślackiego stadionu, spaceruję często po Reymonta z moim psem, wieczorami jadam tamtejsze kiełbaski z grilla, moje obecne usytuowanie nie robi na mnie większego wrażenia, na mecze Cracovii chodzę przechodząc przez piękny Park Jordana i myślę wtedy o tych ponad 100 latach piłki w Krakowie... pozdrawiam p.s. Apoel-Wisła 2:0"]
[/quote]
Ty, to może nie opisuj swoich przygód, bo byłeś w wielu dziwnych miejscach. Przynosisz nam więcej wstydu niż pożytku Michnikowa pało. Zresztą ja nic nie wiem, tylko za niektórych skurwysyńsko mi wstyd.
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja miałem kiedyś sesję fotograficzną na
> stadionie Wiesłki przy Reymonta, pozowałem do
> zdjęć, spacerowałem po murawie, rozmawiałem z
> pracownikami towarzystwa...
>
> ...szef firmy, w której wówczas pracowałem
> wpadł na idiotyczny pomysł zorganizowania sesji
> zdjęciowej pracowników na stadionie swej
> ukochanej drużyny...
>
> służę więc zdjęciami uśmiechniętego Ro Mana
> wraz z grupą pracowników owej firmy a w tle
> wielki napisz TS WISŁA KRAKÓW i wielka biała
> gwiazda na trybunach... :)
>
nie starczylo asertywnosci, by odmowic?
Ale ciekawe tylko czemu sie tak tym chwali ?
Idioci http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115698,10144769,Kibole_APOEL_u_oddali_hold_nazistom_w_Auschwitz.html
Magnat Napisał(a):
> Idioci
> http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115698,10144769
> ,Kibole_APOEL_u_oddali_hold_nazistom_w_Auschwitz.h
> tml
dalej im kibicujcie i leczcie kompleksy
ps. czekam na konstruktywne argumenty jak i nie jedno wiadro pomyj
Że co ? kibicowanie przeciwko GTS-owi jest oznaką kompleksów ?
Trzymam kciuki za Apoel i życzę im z całego serca pokonania GTS-u i kompletnie wali mnie to co ich jakaś garstka kibiców zrobiła w Auschwitz.
Danton poczytaj sobie najpierw co to jest kompleks i zastanów się następnym razem zanim zaczniesz używać słów których znaczenia nie rozumiesz. Naucz się Ty i Twoi koledzy że to nie jest kompleks, to jest po prostu czysta i bezinteresowna nienawiść, którą zresztą prawdziwi Wiślacy czują w takim samym a nawet chyba większym stopniu do nas.
zrobiłem sobie krótką wycieczkę moto na podkrakowską wieś, okolice Lanckorony, wiocha zabita dechami, pusto, cicho, pachnie krowim łajnem, nagle... kogo my tu widzimy! hokus-pokus i... [b]kibic Wisły Kraków[/b] we własnej osobie :D w czapeczce SUPER WISŁA do nabycia w klubowych sklepach Towarzystwa z Reymonta... i to jeszcze z psem!
a nie mówiłem że wiejskie tereny dookoła Krakowa kibicują przede wszystkim Wisełce? podejrzewałem, że takim powiecie suskim czy wadowickim, w wielu gminach mają nad Pasami przygniatającą przewagę, macie tu dowód czarno na białym...
[IMG]http://i52.tinypic.com/2yn2v4n.jpg[/IMG]
[IMG]http://i53.tinypic.com/1194g2r.jpg[/IMG]
[IMG]http://i54.tinypic.com/34q9061.jpg[/IMG]
[IMG]http://i51.tinypic.com/14tq16r.jpg[/IMG]
[IMG]http://i52.tinypic.com/rwkrh1.jpg[/IMG]
pytałem miejscowych, co on niesie w tej siatce, mówili że elementy oprawy na sektor dla przyjezdnych wiślaków w Nikozji, ale to pewnie ściema..
ewidentnie jeden z hersztów miejscowej bandy, Wyborowa i pies to jego znak... :D
pictures: copyright by Ro Man
no i co, kim jutro wszyscy jesteśmy?
z tego co zrozumiałem, czytając wątek,
fundamentalnie jesteśmy Cypryjczykami,
dlatego że nasz budżet i wolnomyślny zarząd nie uprawnia nas do walki o podobne cele, więc
- musimy ratować Europę, trzymając kciuki za południowe armie zbawicieli
- bo Wisła to wróg, ich ścieżki, ich chodniki, ulice, a co dopiero ich siedzenia na stadionie mogą spowodować chorobę
skórną, a kto wie, może nawet umysłową
- bo w obliczu ataku Marsjan tak należy, a co dopiero w obliczu ataku śmiechu
- bo Protestant Cię nie będzie szanował, a to, wiadomo, gorsze niż nie uczestniczenie w wystrojenu kościoła przed
prymicjami w parafii
zasadniczo obowiązuje postawa psa ogrodnika
smutne, zeszliśmy już, Maleńczuk wykrakał
TRA- patrzymy na siebie, nie chodzimy na gts, w meczu gtsz innymi zespołami kibicujemy tym innym zespołom albo mamy do tego stosunek ambiwalentny. . Tylko tyle i aż tyle.
Argumenty o "polskim futbolu" do mnie nie trafiają. Podobnie, jak nie trafiają do mnie argumenty, że mam się cieszyć, że konkurenci w biznesie podbierają mi klientów, bo "jak będą silni konkurenci, to ja tez się w perspektywie czasu wzmocnię".
Gdzie kto zszedł, to jasno wynika z tego, co pisze.
Danton- to zrobili zawodnicy APOEL'u? Zdaje się, że nie. Jeśli Ty kibicujesz kibicom gts, to wspaniale, ale kibicuj im w ciszy. Nikt tu nie kibicuje kibicom APOEL'u.
hahaha jak was czytam to naprawde zastanawiam sie ile wy macie lat ;)
pisanie o kompleksach bo wole druzyna z Cypru niz najwiekszego wroga ... gratuluje
pisanie o kibicowaniu druzynie ktora "cos" zrobila w Auschwitz - gratuluje (idac twoim tokiem rozumowania kibicujesz druzynie ktora zabija naszych kibicow BRAVO)
graja 2 druzyny wybieram ta do ktorej czuje wieksza sympatie ;) a ze ciezko o wieksza nienawisc niz do gtsu to wybor jest prosty ...
TRA skończ już naprawdę - Twoje ewangelizowanie jest co najwyżej żałosne...
To nie żadna nienawiść do "GTSu", tylko zwykła zazdrość, że Wisła gra o fazę grupową LM, a Cracovia może zagrać co najwyżej o fazę grupową pucharu prezesa danonków albo ewentualnie "mały mundial" na boisku przy Decathlonie. Zazdrość, polaczkowa zawiść i nic więcej. I teraz następuje cała litania "k***w", "psów", "burków", ktoś pewnie jeszcze dorzuci jakieś pierdoły sprzed 70 lat, że Wisła to niby ubecja, gwardia, milicja itd.
Get a life.
"ze rzeka to niby ubecja, gwardia, milicja..." nie niby. historii nie da się zmienić - gwiazda czerwoną jest
moge byc nawet zawistnym polaczkiem jesli tylko odpadną z rozgrywek. niech bedzie nawet i zazdrosc ale oddam srodek tabeli Cracovii(walka o utrzymanie do ostatniej kolejki) za awans Apoelu
anonim Napisał(a):
> To nie żadna nienawiść do "GTSu", tylko zwykła
> zazdrość, że Wisła gra o fazę grupową LM, a
> Cracovia może zagrać co najwyżej o fazę
> grupową pucharu prezesa danonków albo
> ewentualnie "mały mundial" na boisku przy
> Decathlonie. Zazdrość, polaczkowa zawiść i nic
> więcej. I teraz następuje cała litania "k***w",
> "psów", "burków", ktoś pewnie jeszcze dorzuci
> jakieś pierdoły sprzed 70 lat, że Wisła to
> niby ubecja, gwardia, milicja itd.
> Get a life.
to kibice twej druzyny musza bardzo nam zazdroscic ;) skoro nawet na meczu z Apoelem po nas jedziecie hahahhaha ale nie to nie kompleks ;D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)