Z Aleksem to rzeczywiście będzie ciężko zwłaszcza, że kontuzja odnowiła mu się bez udziału innego zawodnika czy bez kontaktu z piłką.
Hesdey trenuje już normalnie, więc na wiosnę musi być gotowy ;)
-
-
Kontuzje w Cracovii
Martinu5 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z Aleksem to rzeczywiście będzie ciężko
> zwłaszcza, że kontuzja odnowiła mu się bez
> udziału innego zawodnika czy bez kontaktu z
> piłką.
Skąd wiesz?
Wciąż do gry w meczu nie są gotowi Arkadiusz Radomski i Hesdey Suart. Obydwaj normalnie trenują z drużyną na pełnych obrotach, ale na grę w spotkaniu jeszcze na wcześnie. - Nie ma co przesadzać i wystawiać ich
w meczu, bo możemy im tym tylko zaszkodzić. Oprócz Arka i Hesdeya wszyscy są zdrowi, mały problem
z Achillesem ma Sebastian Szałachowski, ale to nic poważnego i z Dynamem Kijów wystąpi - powiedział opiekun Pasów.
wiec wygląda na to, że Alex jest zdrowy skoro oficjalna pisze, że wszyscy są zdrowi. Nic nie podają, że Suvo ma kontuzje.
Suvorov nie będzie mógł zagrać w pierwszych meczach rundy wiosennej
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/alexandru_suvorov_musi_przejsc_operacje
mknacylopez Napisał(a):
> Martinu5 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Z Aleksem to rzeczywiście będzie ciężko
> > zwłaszcza, że kontuzja odnowiła mu się bez
> > udziału innego zawodnika czy bez kontaktu z
> > piłką.
>
> Skąd wiesz?
To są informacje od jednego z trenujących.
a gdzie ta superprzychodnia Comarchu ,gdzie ci specjalisci?
Gdzie lekarz klubowy?
Jezeli Szalachowski ,Radomski i Hesdey
nie beda zdolni do gry to ktos powinien "beknac"w klubie....choc nie slyszalem o zadnej reakcji dyrekcji na przewlekle leczenie Hesdeya?Chyba jednak ktos popelnil bledy....pierwszy zezwalajacy ponownie wejsc na boisko po upadku a drugi pozwalajacy mu rozpoczac treningi....
A co z Szałachowskim pod względem medycznym?
hmm chyba mu chodziło o Suvorowa, Radomskiego i Hesdeya, a Szałachowski tak z przyzwyczajenia ; )
8 dni później
Szymon Gasinski opuscil zgrupowanie w Turcji - ma uszkodzone wiazadlo wlasciwe rzepki w lewym kolanie.
Suworow ma miec sciagniety gips za 4tygodnie.
Szymon Gąsiński: Zbyt ambitnie trenowałem i kontuzja pogłębiła się
- Był to uraz, który pozwalał mi trenować. Być może niepotrzebnie zbyt ambitnie podszedłem do sprawy i kontuzja pogłębiała się ? powiedział dla ?Gazety Krakowskiej? bramkarz Cracovii, Szymon Gąsiński.
Dlaczego wcześniej nie był Pan na konsultacji lekarskiej?
Nie byłem, bo zaufałem Piotrkowi Sosze, naszemu fizjoterapeucie klubowemu, który powiedział, że nie jest to nic poważnego. Niestety kontuzja okazała się o wiele bardziej poważna, przez treningi pogłębiłem sobie tylko uraz.
Bez komentarza..........
Gąsiński zachował się jak junior.Jakby pierwszy raz cokolwiek mu dolegało i nie wiedział co z tym fantem zrobić...Jak można wiedząc,że coś jest nie tak nie zgłosić tego lekarzowi,tylko zdać się na "fachowość"masażysty...?Amatorka piękna...
piotrek67 Napisał(a):
> Szymon Gąsiński: Zbyt ambitnie trenowałem i
> kontuzja pogłębiła się
>
> - Był to uraz, który pozwalał mi trenować.
> Być może niepotrzebnie zbyt ambitnie podszedłem
> do sprawy i kontuzja pogłębiała się ?
> powiedział dla ?Gazety Krakowskiej? bramkarz
> Cracovii, Szymon Gąsiński.
>
>
> Dlaczego wcześniej nie był Pan na konsultacji
> lekarskiej?
>
> Nie byłem, bo zaufałem Piotrkowi Sosze, naszemu
> fizjoterapeucie klubowemu, który powiedział, że
> nie jest to nic poważnego. Niestety kontuzja
> okazała się o wiele bardziej poważna, przez
> treningi pogłębiłem sobie tylko uraz.
>
>
> Bez komentarza..........
Od dluższego czasu gadam i gadam i dalej po staremu....
Saidi po meczu ze Śląskiem na SS ,Ślusarski, Hesdey ,Suvorov i teraz Gąsiński....
Wymienić Sochę !!! Ile jeszcze Klub ma stracić by się opamiętano!
15 dni później
Czy ktoś kompetentny i nie zbyt dowcipny może napisać jak wygląda sprawa z Suvorovem?
Alex lada dzień wraca do CRACOVA!!!
To dobrze bo brakuje nam takiego kreatywnego zawodnika!
Tylko oszczędzać, nie przypalić się i nie wpuścić go znowu za wcześnie na boisko.
LiD.Z. Napisał(a):
> Alex lada dzień wraca do CRACOVA!!!
Ale rehabilitacja, czy już wstępne treningi?
10 dni później
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,11307183,Cracovia_traci_Aleksiejsa_Visznakovsa__10_dni_przerwy.html
Kłopotów ciąg dalszy.....mieliśmy mieć dublerów na każdą pozycję....:D Ale biednemu zawsze wiatr w oczy....
Ponawiam pytanie....jak to jest ,że zawodnik odczuwa ból mięśnia od 2 tygodni i pozwala się mu grać i trenować?
Kto za to odpowiada?I odpowie! Nie mówcie mi tylko,że ochroniarz z Wielickiej... ;)
pytanie czy powiedzial komus, ze go boli.
ale to sa jaja z tymi kontuzjami w ostatnim czasie.
Wypierd.olić dyscyplinarnie cały '' sztab medyczny'' .Natychmiast .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)