Błazen walczy?
Zero wyjść na czystą pozycję, do prostopadłych piłek.
Zero brania gry na siebie.
Zero wyskoków i walk o górne piłki.
Zero podań do przodu, do boku, wszystko w tył.
Zero przyspieszania gry, trzyma piłkę albo oddaje ją do tyłu.
Zero przykładania się do strzałów i chęci dojścia do pozycji strzeleckich.
Zero ruchu po oddaniu piłki, stoi jak drzewo.
-
-
Koen Van der Biezen Witamy!!!
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No ale to chyba Jurij zadecydowal ,ze Voskamp jest
> gorszy od v.Biezena....czyz nie?Odsylam do
> terazpasy dla zapominalskich.....
> Wiec nie czeiac sie !Trener ma racje....szkoda ze
> owczesny dyr.sportowy dal sie nabrac.....na
> umiejetnosci bohatera tego watku....
Voskamp też szału nie robi, a już o nas to bankowo kopałby się po czole. Choć oczywiście aż takim kaleką jak Bizon nie jest.
Dudzic jest równie beznadziejny technicznie jak Bizen, ale przynajmniej na "setkę" ma dużo lepszy czas. No i raz na pięć meczów karnego wywalczy.
Wnioski więc nasuwają się same.
Bizon do odstrzałuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuaaaaaaauuuuuuuuuu!!!!!!
Zerooo pojęcia !
ooooooooooooooo Holender :D
BARTEK DZUDZIC BARTEK!
Z nim w skladzie gramy w 10!
Dudzic > Van der Biezen
Dudzic przynajmniej więcej szumu robił w tym ataku. chciało mu się biegać, a ten gwiazdor chodzi po boisku jak po wybiegu. Główki nie zrobi bo sobie fryzurę zburzy na żelu. Szkoda, że Rupe wypożyczyliśmy na pewno lepiej by się zaprezentował od naszych dwóch wierz w ataku.
Dudzic to było piłkarskie dno, ale rozumiał przynajmniej po polsku...
A Kołek van der Błazen nie dość, że piłkarskie dno to jeszcze nie rozumie po naszemu...
Nie no, przeciez z Lechia Koen pokazal, ze potrafi strzelac bramki (ę), wiec prosze wszystkich placzkow o zaprzestanie placzow.
:)
Lopezie ,widać że z rana masz dobry nastrój,,,,,po hokeju ? ;)
Ten uśmiech na końcu wiele mówi. Jak zwykle wyszło na Twoje.
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że gdybyśmy wczoraj wstawili do składu prawie 40-letniego już chyba Piotrka Banię, to nawet bez treningów i po litrze wyborowej, nie zagrałby gorzej niż bohater wątku.
Pięknie by było gdyby w Cracovii była otwartość rekomendacji.Abyśmy mogli oficjalnie przeczytać np: Ja /niewierny?/ Tomek Rząsa, po okresie obserwacji,polecam tego zawodnika do zespołu.Pozytywnie oceniam jego pracowitość,technikę przyjęcia piłki,szybkość i skuteczność zwodów i precyzyjność podań....itd.itd.Proponowana kwota za zawodnika jest adekwatna do wartości zawodnika...Przynajmniej wiedziałbym przez kogo szlak mnie trafia w pewnych momentach meczu.
Niestety ale to chyba Jurij zdecydował się na Biezena zamiast Voskampa. Ten drugi też nie zachwyca ale jednak gorszy niż Koen nie mógłby być.
Wszyscy narzekali na Dudzica... Bartek przynajmniej walczył na 100% i grał o wiele lepiej niż van der drewno....
Albert Napisał(a):
> Pięknie by było gdyby w Cracovii była
> otwartość rekomendacji.Abyśmy mogli oficjalnie
> przeczytać np: Ja /niewierny?/ Tomek Rząsa, po
> okresie obserwacji,polecam tego zawodnika do
> zespołu.Pozytywnie oceniam jego
> pracowitość,technikę przyjęcia
> piłki,szybkość i skuteczność zwodów i
> precyzyjność podań....itd.itd.Proponowana kwota
> za zawodnika jest adekwatna do wartości
> zawodnika...Przynajmniej wiedziałbym przez kogo
> szlak mnie trafia w pewnych momentach meczu.
Świetny pomysl, skoro jest realizowany plan sieci/siatki/siateczki (niepotrzebne skreslic) scoutow to mozna byloby ich bardzo dokladnie ze swoich zadan rozliczyc. Kwestia tego czy my kibice mielibysmy do takich deklaracji dostep (watpliwa sprawa)
PS: Za tego wiezowca to chetnie bym kogos rozliczyl.
3lvis Napisał(a):
> Ten uśmiech na końcu wiele mówi. Jak zwykle
> wyszło na Twoje.
wiesz mi, ze wolalbym, zeby mi wychodzilo:)
po pierwszych dwoch wystepach bylem goracym zwolennikiem Bizona, ale potem ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)