Nikt nie zagrał dobrze była tylko kopanina!!!
-
-
Koen Van der Biezen Witamy!!!
Zagrał bardzo dobrze.To nie konkurs piękności gdzie liczą się wrażenia artystyczne tylko MECZ DERBOWY .
Napastnika rozlicza się z goli -Koen zdobył gola w kapitalny sposób przepychając Chaveza (było nie było nie ułomka)
Uderzenie głową było kapitalne i Pareice nie pozostało nic tylko wyciągać piłkę z siatki.
Koen miał 1 sytuację i z niej zdobył gola czyli skuteczność 100%!!
Dla mnie może grać ,,tak słabo ''do końca ligi byle strzelał gole!!!
Dzięki Koen !!!!
Potter czy piszecie o tym samym meczu?:D
W Chorzowie nie ma z czego oceniać Koena - nie dostawał padań a napastnik z nich żyje.Zagraliśmy głębokimi rezerwami ..Ruch grający w optymalnym składzie zdominował środek pola .
Koen musi dostawać więcej takich podań jak to Saidiego w derbach to nie jeden raz nas ucieszy.
[b]Koen Van Der Biezen został nagrodzony za gola w Derbach...
Jak ? Zobaczcie na poniższej galerii w KIKS.tv:[/b]
http://kiks.tv/2011/11/galeria-koen-van-der-biezen-z-derbowym-bizonem/
Cracovia: Van der Biezen dostał tort za gola w derbach
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/1158087,cracovia-van-der-biezen-dostal-tort-za-gola-w-derbach,id,t.html#5026f539bb1b08d7,1,3,4
Wywiad z Koenem na weszło.
http://www.weszlo.com/news/8496-Koen_van_der_Biezen_-_I_co_ja_bym_powiedzial_znajomym
Pomysł z tortem bardzo fajny. Pytam choć odpowiedź nasuwa mi się sama- kto wymyslil to akcję kibice czy marketing?
to byl Mazan z rada seniorow jak sie nie myle.
Pomysłodawcą była Cracovia. Tak określają siebie pomysłodawcy. I tak przekazuję.
Leszek Mazan zebrał laury, ale pomysł zrodził się w innej głowie ;-)...
No i dobrze, że była garstka kibiców - to się nawet szalik dla Koena znalazł ;-)...
Wszyscy śpiewamy,...
Fajny wywiadzik z Bizonem
http://www.weszlo.com/news/8496-Koen_van_der_Biezen_-_I_co_ja_bym_powiedzial_znajomym
bart, ale to juz bylo 5 postow wyzej
Strzelił gola Wiśle. Dostanie za to pomnik. Prawda jest taka, że on nie potrafi grać w piłkę! Totalne dno. Nie wiem czy by się odnalazł w I lidze.
Goliński również strzelił bramkę w derbach i co z tego? Po pół roku od tego wydarzenia musiał uciekać z Cracovii bo nikt nie mógł patrzeć na jego grę - człapanie
Choć akurat z Golińskiego miała Cracovia odrobinę większy pożytek bo przynajmniej zagrał kilka niezłych meczów w rundzie jesiennej 2009.
A jeśli chodzi o "Bizona" to jeden udany strzał na 14 kolejek to stanowczo za mało, a sytuacje we wcześniejszych meczach przecież miał.
"Bizon" to bardzo nieudany transfer Rząsy.
to jest pieprzenie. i Bizon i Wtorek strzelaliby jak na zawołanie jakbysmy w chociaz jednym meczu atakowali wieksza liczba zawodników niż 3.
tak sie nie da grac w pilke i tylko Messi albo Ronaldo by sie mogli u nas sprawdzic bo wzieliby pilke i objechali caly blok defensywny kładąc przy tym bramkarza.
my poprostu nic nie gramy i nie jest to wina ani Bizona ani Saidiego ani Alexa tylko bezproduktywnego srodka pola. dzisiaj w pilce liczy sie tylko srodek i jesli nie ma tam nikogo kreatywnego to poprostu grac w pilke nie bedziemy
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to jest pieprzenie. i Bizon i Wtorek strzelaliby
> jak na zawołanie jakbysmy w chociaz jednym meczu
> my poprostu nic nie gramy i nie jest to wina ani
> Bizona ani Saidiego ani Alexa tylko
> bezproduktywnego srodka pola. dzisiaj w pilce
> liczy sie tylko srodek i jesli nie ma tam nikogo
> kreatywnego to poprostu grac w pilke nie bedziemy
Od zawsze twierdziłem, że Cracovia nie ma ofensywnego, kreatywnego pomocnika i środka drugiej linii co w sposób zasadniczy obniża jakość drużyny, ale pomimo tego Bizon miał w całej rundzie jesiennej kilkanaście doskonałych sytuacji strzeleckich z których przynajmniej kilka powinien wykorzystać. I w tym wypadku nie ma dla niego żadnego usprawiedliwienia.
Dlatego napisałem, że jest bardzo nieudanym transferem Rząsy.
No właśnie miał kilka sytuacji, w których miał pecha bo bramkarze mu wybronili i kilka, które niesamowicie zepsuł. A zobacz ile sytuacji marnuje Rudniew czy Frankowski. Tylko potem nikt o tym nie pamięta bo część z tego wykorzystają. To nie przypadek, że Niedzielan strzelał gole w Ruchu, strzelał w Koronie, a u nas nie może. Bizon tak samo tylko, że on dodatkowo wnosi coś do gry bo potrafi zagrać kombinacyjnie. Niestety technicznie jest dość słaby ale jestem pewien, że w innym klubie z polskiej ligi będącym w górnej części tabeli Bizon miałby strzelonych kilka bramek.
Aha kartka dla niego w meczu z Ruchem zupełnie niesłuszna i klub powinien się od niej odwołać.
ale zacznijmy od tego, że u nas nie ma okazji do strzelania bramek.
jesien rok temu było tak samo nie było rozegrania, na wiosne Klich się rozegrał to i sytuacje były, teraz zobaczcie, że mamy z 3 do 4 sytuacji bramkowych przy czym z 2 do 3 to po stałych fragmentach gry a rywale mają po 10 i jedną wykorzystają, zauważcie, że jak Wtorek wejdzie na boisko to się stara ale on w ogóle nie ma piłek o czym sam już powoli zaczyna mówić :(( jest źle i tyle, wystarczy dzisiaj zobaczyć Ruch z nami robił co chciał w środku pola był Bartczak, Struna i Szeliga których praktycznie na boisku nie widziałem wszystkich w sumie moze z 10 razy przez cały mecz widziałem (90minut !!!!) tak być nie może...
gramy 3 ofensywnymi zawodnikami, to chyba ewenement na skale światową, jeśli chcecie widzieć w tym systemie napastnika, który strzela 10 bramek na sezon to tak jak napisał Santo są tacy, ale kosztują ciut więcej niż Nas stać, w innym przypadku chłop jeden z drugim po 40min biegania po całym boisku , bronienia (bo z tego się cieszy trener w wywiadach???- myślałem do tej pory że napastnika rozlicza się z goli) i rozgrywania, naprawdę nie może być dodatkowo jeszcze pod bramką by gole strzelać, choć czasami coś się uda zagrać ale czy wtedy jeszcze ma siłę coś zrobić? śmieszy mnie to że się wytyka napastnikowi że miał w 10 meczach kilkanaście sytuacji, czyli ile na mecz? 1,5? no to raz się udało - w derbach, rozpisywać się nie ma co ... fakty są takie że trener obecny uważa że lepsze 0 z tyłu niż gol z przodu, efekty widać ... niestety
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)