Aleks, litości. 2 (dwa) treningi i przeprowadzka przed meczem!
Jurij zrobił mu krzywdę wystawiając go w tym meczu!
-
-
Koen Van der Biezen Witamy!!!
Moim zdaniem dobrze, że bizon zagrał te parędziesiąt minut, pomimo tego że nie pokazał nic wielkiego, gdzie nikt nie ma narazie o to do niego pretensji, mógł poczuć atmosfere boiska. Wydaje mi sie to ważnym czynnikiem w perspektywie gry z ległą
Tak patrząc to pełna zgoda. Niestety dla niektórych postawa w tamtym meczu to wystarczający powód by go skreślić :(
Będzie wzmocnieniem, zobaczycie.
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niestety dla
> niektórych postawa w tamtym meczu to
> wystarczający powód by go skreślić :(
wspolczuc im bo rowno im sie pierdoli, pokazal zachowanie i pare zagran dajacych nadzieje ze wlasnie bedzie wzmocnieniem jak sie zgra z druzyna
do wszystkich wg ktorych dobry zawodnik z miejsca podosi wartosc druzyny : Torres
koniec tematu.
Good luck Koen !
Tez mu zycze jak najlepej dla chwaly naszej Cracovii i jego...ale boje sie ze niedlugo bedzie mozna o nim mowic Koen Van der Błazen...oby nie.
Niby czemu?
Wiem, że się musiałem pochwalić jak najszybciej piątkową błyskotliwością, ale.. no właśnie - i tak niby czemu?
bo ma nazwisko ktorego by do tego pasowalo i moznaby bylo błysnąć gdyby tylko udało się ze z Legią zagra totalną padakę. trzeba na to liczyc bo zbyt duzo ludzi uwaza ze moze być niezły to będzie można im utrzeć nosa !
Bizon jutro walnie zwycięską bramkę i zamknie na chwilę usta "napierdalaczom".
nie o to chodzi by utrzec komukolwiek nosa, kazdy z nas chce by byl jak najlepszy i strzelal dla nas jak nawiecej bramek, super dogrywal etc., wole sie milo zaskoczyc niz rozczarwowac choc tez nie rozumiem zachwytow nad nim po meczu z Korona mnie wcale nie przekonal byl przepychany itd...oby z Legia bylo inaczej.
kinder Napisał(a):
> nie o to chodzi by utrzec komukolwiek nosa, kazdy
> z nas chce by byl jak najlepszy i strzelal dla nas
> jak nawiecej bramek, super dogrywal etc., wole sie
> milo zaskoczyc niz rozczarwowac choc tez nie
> rozumiem zachwytow nad nim po meczu z Korona mnie
> wcale nie przekonal byl przepychany itd...oby z
> Legia bylo inaczej.
To chyba inny mecz oglądaliśmy, a poza tym nie widzę tutaj żadnych zachwytów tylko nadzieję na "lepsze jutro"
BIZON RAZ
BIZON DWA
BIZON TRZY MAMY KCIUKI LEGLA WWA
: O
[quote=YKS]
BIZON RAZ
BIZON DWA
BIZON TRZY MAMY KCIUKI LEGLA WWA
[/quote]
JA MAM DWA
SIALALA
Makabra....Bije Krzywickiego i Dudzica na głowę :-/
Zboro Napisał(a):
> Makabra....Bije Krzywickiego i Dudzica na głowę
> :-/
a czego oczekiwałeś po zawodniku drugoligowym?
jest tani, więc gra w Cracovii.
Wg mnie zagrał lepiej od Niedzielana, brakuje jeszcze zgrania z resztą drużyny i pewności siebie. Tylko ta jedna sytuacja, w której skiksował jak Krzywicki mnie niepokoi, ale w sumie każdemu się może zdarzyć. Z jego oceną poczekajmy jeszcze kilka spotkań.
chuj nie wzmocnienie.
Dot Napisał(a):
> @#$%& nie wzmocnienie.
Przesadzasz co ma zagrac ktory wpadl w doskoku nie w komponowany w zespol..przeprowadzka podroze itd....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)